פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אני מתגלח במכונת גילוח חשמליתתמיד אחרי גילוח העור ממש אדום בצווארהאם יש לכם טיפים איך למנוע אותו מהתחלה או להפחית את האדומיות אחרי ?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים תנקה את הפנים לפני הגילוח, עדיף עם סבון מיוחד של ניקוי פניםאישית אני מנקה גם עם קצת אלכוהול, אני עושה פעולה הפוכה בשביל לא לסבול אחרי הגילוח..ואם זה בכל זאת אדום אז כנראה שזה עור כזה.. אתה יכול לשים קצת טאלק בשביל לטשטש את זה
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אני מתגלח במכונת גילוח חשמליתתמיד אחרי גילוח העור ממש אדום בצווארהאם יש לכם טיפים איך למנוע אותו מהתחלה או להפחית את האדומיות אחרי ?איפה אתה גר ובאיזו תדירות אתה מתגלח?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים סכין יותר מגרה את העור בלי קשר לשיער .. הוא אפילו מוריד שכבה מהעורככה שמי שרגיש הכי טוב מכונה
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר איפה אתה גר ובאיזו תדירות אתה מתגלח?למה זה קשור לאיפה אני גר?אני מתגלח כל יוםהשתמשתי בקרם לאחר גילוח הוואי עד עכשיוהחסרון שלו זה שזה צורב ויש לו ריח שלא לטעמי
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אני רוצה לבוא אליך הביתה ולהסביר לך איך מתגלחים : . אתה גר באיזור לח (לדוגמא מישור החוף)?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אני לא יודע כמה הוואי עולה, אבל תנסה של NIVEAהוא יקר אבל פצצה, בא בזכוכית לבנה עם פקק כחול קופסה נראת כמו בושם, וגם מריחה אחרי גילוח לא שורפת יותר מידי
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים תלמד להכיר את כיוון גדילת השיער שלך באיזורים שונים ותעבוד נכון.תשיג תוצאות טובות יותר בפחות מעברים ולכן האדמומיות והרגישות תקטן.החוכמה היא לגלח בכמה שפחות מעברים.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אתה מוזמןאני גר בירושליםאז כנראה שבאמת יש לך עור רגיש. כשאני מתגלח ברעננה יש לי את התופעות שתיארת אא"כ אני מפעיל מזגן (בגלל הלחות).
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר אני משתמש באותה מכונת גילוח 6 שנים, זה לא לעבור פעם-פעמיים על העור וגמרנויש כאלה שמתייחסים למכונת גילוח כמו סכין
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר אני מתגלח כל יום 7 דקות בערך אני חושב שזה סבירלפיכך אני לא חושב שצריך להחליף סכין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.