עבור לתוכן

תקלות רציניות לאחר קניית GTX460 ASUS 768 ,

Featured Replies

פורסם

יש לך מחשב אחר לשים עליו את הGTX460 ובלדוק PCIE ?

הדריברים של לוח האם מעודכנים?

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן, יש לי מחשב עם G31+E6300 , תואם לשלי+- , לא התקנתי את הדרייברים מטקליטור של לוח האם, כי אני יודע שWIN7 מוריד עידכונים.

פורסם

עד שלא תעדכן ביוס.אין לך מה לדבר בכלל

השאלה -עם משהו בחברה טרח בכלל לעשות ביוס חדש ללוח כזה ישן..שיתמוך בכרטיסים החדשים

אותה תופעה היתה לי עם לוח-P7P55D LE

לוח חדש שהגיע עם ביוס בן שנה.

הכל היה בסדר עם ה-GTX275

שהתקנתי את ה-GTX460.אותם תופעות כמו אצלך שה-GPUZ מזהה את הכרטיס כ-X1 ולא כ-X16

התקנת הביוס האחרון של הלוח אם .פתרה לי את כל הבעיות.

פורסם

עד שלא תעדכן ביוס.אין לך מה לדבר בכלל

השאלה -עם משהו בחברה טרח בכלל לעשות ביוס חדש ללוח כזה ישן..שיתמוך בכרטיסים החדשים

אותה תופעה היתה לי עם לוח-P7P55D LE

לוח חדש שהגיע עם ביוס בן שנה.

הכל היה בסדר עם ה-GTX275

שהתקנתי את ה-GTX460.אותם תופעות כמו אצלך שה-GPUZ מזהה את הכרטיס כ-X1 ולא כ-X16

התקנת הביוס האחרון של הלוח אם .פתרה לי את כל הבעיות.

נשמע לי הגיוני ביותר אחרי שהסברת! לא חשבתי אפילו שBIOS יכול להשפיע על ביצועי כרטיס מסך ???

פורסם
  • מחבר

היי

הורדתי את תוכנת הביוס, אבל היא לא מצאה כל עידכון ברשת אוטמטי, אז הורדתי גירסת ביוס 1.1 מאתר גיגבייט, בדקתי פיזית אצלי על הלוח ,רשום גירסה 1.2 , לקחתי סיכון ונתתי לתוכנה לעשות קודם שמירה של הביוס הקיים, לאחר זאת התקנתי דרך התוכנה לביוס שהורדתי (1.1)החדש, המחשב עשה ריסטרט וניכנס לWIN רגיל, כשניכנסתי לביוס ראיתי שהתאריך נישאר אותו הדבר , רק כמה פרמטרים היתאפסו (לדוגמא שהמחשב עולה מדיסקט ) מקווה שזה עידכן לי את הביוס החדש,

לקחתי סיכון כזה כי קניתי לוח חדש P43,

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

לאחר עידכון הביוס, אני משחק Crysis Warhead על 1680X1050 בהגדרות מקסימום על ממוצא 30FPS בשלב הראשון, אני מקווה עכשיו שלא יהיו לי תקלות.

רוני

פורסם

היי

לאחר עידכון הביוס, אני משחק Crysis Warhead על 1680X1050 בהגדרות מקסימום על ממוצא 30FPS בשלב הראשון, אני מקווה עכשיו שלא יהיו לי תקלות.

רוני

על תיבדוק את זה תיבדוק עם זה חזר ל 16X

פורסם

עזוב FPSים עכשיו...

תבדוק אם ה רוחב פס עומד על X16 עכשיו...

אם אין לך בעיות עכשיו אין סיבה שהתעוררו כאלה...

פורסם
  • מחבר

היי

עכשיו זה מראה X16 תמיד, גם ראיתי שתאריך הביוס עכשיו הוא 4.2010 ולא 2.2009 דרך תוכנת EVEREST Ultimate Edition

רוני

פורסם

יופי... הכל בסדר... אתה יכול למכור את ה P45 :-X

פורסם
  • מחבר

יופי... הכל בסדר... אתה יכול למכור את ה P45 :-X

תודה רבה Lanzar

תמיד טוב שיהיה לוח אם חדש בבית , אולי גם אני יחליף את הלוח הקיים לחדש , ששם יש PCI-E2.

רוני[br]פורסם בתאריך: 22.10.2010 בשעה 09:40:41

היי

עכשיו חזרתי למחשב וראיתי שהמסך כבויי , ניסיתי להזיז את העכבר והמסך לא נידלק , רק לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב, זה לא אמור לקרות, אני מקווה שלוח האם שלי תקין, אם לא תהיה לי ברירה אז אני יחליף ללוח החדש.

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

החלפתי בין מיקומי הזיכרונות לסלוטים המקבילים, הפעלתי OCCT לשעה על CPU OCCT , הבדיקה עברה בהצלחה ללא שום תקלה , מקווה לטוב.

תודה Lanzar :)

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

גם היום בבוקר היו לי תקיעות ,לאחר עידכון הביוס, לא היתה לי ברירה והחלפתי ללוח האם החדש (P43) , פירמטטי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש, התקנתי את הדרייבר החדש של נוידיה , לאחר זאת התקנתי את המישחק Call of Duty® 4 - Modern Warfare , ממש בהתחלה אחריי כ2 דקות המסך קפא שוב , עשיתי CTRL+ALT+DEL ויצאתי לשולחן העבודה, גם כשהצתי את תוכנת 3DMark Vantage , זה כתב הודעת שגיעה , האם כרטיס המסך תקול? מתי שהכרטיס מסך הקודם 9800GTX היה ,לא היתה לי שום תקלה.

ניראה לי שאני ילך לKSP להיתלונן .

רוני

פורסם

תריץ memtest וocct

יכול להיות שיש משהו אחר תקול אצלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים