פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים יש לך מחשב אחר לשים עליו את הGTX460 ובלדוק PCIE ? הדריברים של לוח האם מעודכנים?
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחבר כן, יש לי מחשב עם G31+E6300 , תואם לשלי+- , לא התקנתי את הדרייברים מטקליטור של לוח האם, כי אני יודע שWIN7 מוריד עידכונים.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים אז תתקין.http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3454#dlודרך אגב - למה יש לך כרטיס DX11 על WINXP ?
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים עד שלא תעדכן ביוס.אין לך מה לדבר בכללהשאלה -עם משהו בחברה טרח בכלל לעשות ביוס חדש ללוח כזה ישן..שיתמוך בכרטיסים החדשיםאותה תופעה היתה לי עם לוח-P7P55D LEלוח חדש שהגיע עם ביוס בן שנה.הכל היה בסדר עם ה-GTX275שהתקנתי את ה-GTX460.אותם תופעות כמו אצלך שה-GPUZ מזהה את הכרטיס כ-X1 ולא כ-X16התקנת הביוס האחרון של הלוח אם .פתרה לי את כל הבעיות.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים עד שלא תעדכן ביוס.אין לך מה לדבר בכללהשאלה -עם משהו בחברה טרח בכלל לעשות ביוס חדש ללוח כזה ישן..שיתמוך בכרטיסים החדשיםאותה תופעה היתה לי עם לוח-P7P55D LEלוח חדש שהגיע עם ביוס בן שנה.הכל היה בסדר עם ה-GTX275שהתקנתי את ה-GTX460.אותם תופעות כמו אצלך שה-GPUZ מזהה את הכרטיס כ-X1 ולא כ-X16התקנת הביוס האחרון של הלוח אם .פתרה לי את כל הבעיות.נשמע לי הגיוני ביותר אחרי שהסברת! לא חשבתי אפילו שBIOS יכול להשפיע על ביצועי כרטיס מסך ???
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחבר הייהורדתי את תוכנת הביוס, אבל היא לא מצאה כל עידכון ברשת אוטמטי, אז הורדתי גירסת ביוס 1.1 מאתר גיגבייט, בדקתי פיזית אצלי על הלוח ,רשום גירסה 1.2 , לקחתי סיכון ונתתי לתוכנה לעשות קודם שמירה של הביוס הקיים, לאחר זאת התקנתי דרך התוכנה לביוס שהורדתי (1.1)החדש, המחשב עשה ריסטרט וניכנס לWIN רגיל, כשניכנסתי לביוס ראיתי שהתאריך נישאר אותו הדבר , רק כמה פרמטרים היתאפסו (לדוגמא שהמחשב עולה מדיסקט ) מקווה שזה עידכן לי את הביוס החדש,לקחתי סיכון כזה כי קניתי לוח חדש P43,רוני
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחבר היילאחר עידכון הביוס, אני משחק Crysis Warhead על 1680X1050 בהגדרות מקסימום על ממוצא 30FPS בשלב הראשון, אני מקווה עכשיו שלא יהיו לי תקלות.רוני
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים היילאחר עידכון הביוס, אני משחק Crysis Warhead על 1680X1050 בהגדרות מקסימום על ממוצא 30FPS בשלב הראשון, אני מקווה עכשיו שלא יהיו לי תקלות.רוניעל תיבדוק את זה תיבדוק עם זה חזר ל 16X
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים עזוב FPSים עכשיו...תבדוק אם ה רוחב פס עומד על X16 עכשיו...אם אין לך בעיות עכשיו אין סיבה שהתעוררו כאלה...
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר היי עכשיו זה מראה X16 תמיד, גם ראיתי שתאריך הביוס עכשיו הוא 4.2010 ולא 2.2009 דרך תוכנת EVEREST Ultimate Editionרוני
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר יופי... הכל בסדר... אתה יכול למכור את ה P45 :-Xתודה רבה Lanzarתמיד טוב שיהיה לוח אם חדש בבית , אולי גם אני יחליף את הלוח הקיים לחדש , ששם יש PCI-E2.רוני[br]פורסם בתאריך: 22.10.2010 בשעה 09:40:41הייעכשיו חזרתי למחשב וראיתי שהמסך כבויי , ניסיתי להזיז את העכבר והמסך לא נידלק , רק לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב, זה לא אמור לקרות, אני מקווה שלוח האם שלי תקין, אם לא תהיה לי ברירה אז אני יחליף ללוח החדש.רוני
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר היי החלפתי בין מיקומי הזיכרונות לסלוטים המקבילים, הפעלתי OCCT לשעה על CPU OCCT , הבדיקה עברה בהצלחה ללא שום תקלה , מקווה לטוב. תודה Lanzar רוני
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר הייגם היום בבוקר היו לי תקיעות ,לאחר עידכון הביוס, לא היתה לי ברירה והחלפתי ללוח האם החדש (P43) , פירמטטי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש, התקנתי את הדרייבר החדש של נוידיה , לאחר זאת התקנתי את המישחק Call of Duty® 4 - Modern Warfare , ממש בהתחלה אחריי כ2 דקות המסך קפא שוב , עשיתי CTRL+ALT+DEL ויצאתי לשולחן העבודה, גם כשהצתי את תוכנת 3DMark Vantage , זה כתב הודעת שגיעה , האם כרטיס המסך תקול? מתי שהכרטיס מסך הקודם 9800GTX היה ,לא היתה לי שום תקלה.ניראה לי שאני ילך לKSP להיתלונן .רוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.