עבור לתוכן

תקלות רציניות לאחר קניית GTX460 ASUS 768 ,

Featured Replies

פורסם

היי

היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה?

יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלתי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה ,

אני כבר מיואש מאוד,

מבקש את עזרתכם.

רוני

9630cf4b99ee.jpg

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה דרייבר התקנת? מחקת את הקודם לפני זה? ביוס מעודכן?

פורסם
  • מחבר

דרייבר חדש , ביוס לא מעודכן, אבל כל זאת קרה לאחר ששיחקתי LOST PLANET 2, עכשיו יש לי כ20 עד 30FPS בCALL OF DUTY 4 , לפניי זה היה לי מעל 60 , גם בכל המישחקים זה קורה, גם עכשיו אני שומע יותר את הרעש הסטטי שבא מהכרטיס, יכול להיות שהכרטיס הרס לי לוח האם?

רציתי לציין שגם קרה לי מיקרה כזה שניכנסי לביוס ושם יש אפשרות להעביר מנורמל לטורבו את ביצועיי הזיכרון , לאחר שהעברתי לטורבו פשוט הביוס קפא, רק כיבויי מלא הוציא מהביוס , ניראה לי שלוח האם ניזוק.

פורסם

לדעתי יש לך בעיה שלא נובעת מהכרטיס מסך מפני שזהו ה 460 השני שאתה מחליף, הבעיה נובעת כנראה מספק כח תקול/לא יציב.

פורסם
  • מחבר

זה ספק חדש סיסוניק 620W , איך לא עשה בעיות עם ה9800GTX?

פורסם

במקום לסדר את המחשב הזה , אתה מעדיף לעשות עוד סיבוב עם כרטיסי מסך ..

פורסם

הכרטיס שלך רץ ב X1...

אם יש סלוט PCI-E נוסף בלוח אם תעביר את הכרטיס אליו,

אם אין סלוט כזה / לא עוזר

נסה לאפס את הלוח אם דרך הביוס ולבדוק אם עדיין GPUZ מדווח על PCI-E @ X1

אם כן נסה לעדכן ביוס ללוח...

פורסם
  • מחבר

שמתי לב לזה , מוזר מאוד שהביוס השתנה כך, ביגלל זה הכרטיס לא מתפקד, לעשות עידכון ביוס זה סיכון קצת, אבל אין ברירה .

כבר איפסתי את הביוס , לא עזר . עכשיו אני ניזכרתי שלפניי כל זאת התקנתי מישחק עם דיימון טולס וביזמן ההתקנה המחשב קפא , רק לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבתה את המחשב, אבל לאחר ההדלקה שוב כל הבעיות קרו, יש לי הרגשה שתוכנת הדיימון הרסה לי את הביוס.

פורסם
  • מחבר

היי

הורדתי מאתר גיגבייט את הביוס , אבל אני לא יודע איך מעדכנים.

שמתי לב היום גם שפתאום העכבר קפא בשולחן העבודה, הוצאתי את הכרטיס החדש והחזרתי את ה9800 שלי, הכל פועל 100% , יש סיכוי שהכרטיס החדש תקול?

פורסם

ביוס של ג'יגבייט בד"כ מגיע מקווץ, וקודם צריך להוציא את הקבצים לתיקיה כלשהי. אחרי זה תעתיק אותם לדיסק און קי. תכנס לביוס ותעשה LOAD OPTIMIZED DEFAULTS תשמור ותצא, כנס שוב לביוס ותבדוק אם LEGACY STORAGE מופעל. אם לא תפעיל אותו, תבטל את כונן FLOPPY אם אין לך אותו ותשים מתח לזכרון כמו שכתוב עליו. תשמור ותכנס שוב לביוס. למטה כתוב על איזה כפתור צריך ללחוץ כדי להכנס לQFLASH, אם אני זוכר נכון זה F8. אחרי שאתה כבר בQFLASH פשוט צריך לבחור מאיזה התקן אתה רוצה לעדכן ביוס ולמצוא את התיקיה עם קבצים שהעתקת לפני זה

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של גיגבייט ויש שם גירסה 1.1 לי יש 1.2 זה לא מתאים.

רוני

פורסם
  • מחבר

50438676.jpg

עכשיו זה מראה מהירות PCI-E 4 במקום 16. אני כבר לא מבין מדוע, הלוח אם לא יציב, או הכרטיס מסך לא יציב?

רוני

פורסם

בדקתי באתר של גיגבייט ויש שם גירסה 1.1 לי יש 1.2 זה לא מתאים.

רוני

אתה מתכוון לREVISON? חייב להיות גם לשלך

פורסם

שים כרטיס אחר על הלוח ותראה אם זה X16 או X4

פורסם
  • מחבר

שמתי 9800GTX וזה מראה X16

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים