עבור לתוכן

המלצה לשדרוג מחשב בתקציב של 500-600 ש"ח. .

Featured Replies

פורסם

מערכת:

Pentium D 3.2Ghz

Gigabyte GA-946GMX-S2

1GB DDR2 667MHZ (סטיק בודד)

Geforce 7300 LE

לאחרונה המחשב קירטע בנסיון להפעיל עליו משחקים דוגמת fifa ו Pro החדשים. המטרה בגדול היא להריץ משחקים מן הסוג הזה בצורה חלקה.

חשבתי למלא את הסלוט הבודד בעוד סטיק 1GB זהה לקיים שבמפרט ואת שאר התקציב להשקיע בכרטיס מסך (בוא נצא מנקודת הנחה שהספק לא מגביל אותי).

השאלה היא אם המעבד לא יחנוק פה במידה ויכנס לתמונה כרטיס ברמת ה 9600GT או ה 9800GT או אם בכלל מומלצת אופציית שדרוג אחרת?

--> זה בשביל חבר ככה שאין אופצייה לרכישת חלקים יד שנייה .

תודה רבה.

נ.ב

קישור ללוח : http://www.giga-byte.co.il/products/product-page.aspx?pid=2550#sp

פורסם

צר לי להגיד דברים עצובים, אבל מחשב שלך מאוד ישן.

בן כמה הוא? לחבר שלי היה 4 GB זכרון DDR2 800 OCZ PLATINUM לוח אם MSI 965 PLATINUM שזה CHIPSET יותר מתקדם משלך ו 9800 GT 256 MB והוא אפילו לא יכל להריץ את BC 2. המחשב פשוט נחנק בפתיחת המשחק. שדרוג לSAPPHIRE TOXIC 5870 לא עזר כי מעבד הווה צוואר בקבוק נוראי. ו E6400 שלו הרבה יותר חזק מPENTIUM D שלך. בקיצר שדרוג של כרטיס מסך לא יעזור נראה לי, כי המעבד נורא חלש ו1 GB זיכרון זה לא מספיק בכלל למשחקים החדשים. הבעיה שעם לוח אם שלו שום QUAD של עכשיו אפילו מדור הישן של QUAD CORE 2 לא יתאים אפילו ליבה כפולה לא בא בחשבון. לכן הפתרון זה שדרוג מלא של כל המחשב אם חבר שלך רוצה לשחק משחקים חדשים.

פורסם
  • מחבר

זאוס היקר,ראשית כל, תודה על ההתייחסות ועל התגובה.

תרשה לי לתקן אותך, אולי לא הייתי ברור, אבל נראה לי שאתה לא ממש משדר איתי על אותו גל.

א. הלוח תומך גם במעבדי Intel Core2 Extreme Quad-Core / Core2 Duo ,אגב, כתוב במפורש בקישור לאתר היצרן שנתתי. (סתם להמחשה הוא אוכל בכיף E7500 או Q6600) .

ב. לוח בעל צ'יפסט חדיש ככל שיהייה מעולם לא גרם לאף משחק לרוץ חלק יותר. אפשר לבנות מערכת שתעמוד בכל הדרישות שפירטתי על בסיס הלוח הקיים.

ג. אין לחבר שלי שום כוונה להריץ BC2. משחקים דוגמת פיפא ופרו רצים יפה גם על מערכות מיושנות יחסית.

תודה, מחכה לעוד תגובות.

פורסם

google18 היקר :)

אני תמיד שמח לעזור, אבל כנראה פספסתי משהו. אתה כן צודק ולוח אם הזה תומך ב DUAL CORE 2 CONROE מהדור הראשון (FSB 1066). זאת אומרת ש E6600 יתאים בול ויתן לו ביצועים מצויינים במשחק FIFA 2011. שדרוג ל NVIDIA 9800 GT גם יעזור, כי 7300 LE זה קצת מישן במילים עדינות. :)

מקווה שהוא ייהנה מהמשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים