עבור לתוכן

שוקל לקנות smartphone - דרישות - אינטרנט וסקייפ דרך wifi, לא אייפון - תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

לא מעוניין באייפון עקב המגבלות השונות של itunes ושאר החרא של apple.

חשוב שניתן יהיה לגלוש בצורה נוחה באינטרנט (כולל משלוח מיילים, כתיבה בפורומים וכד'). שניתן להשתמש ב-skype להוצאת וקבלת שיחות ב-wifi.

GPS אני מניח שיש בכל המכשירים היום.

אשמח להמלצות לדגמים שונים במחירים שונים וציון עיקר ההבדלים בינהם.

פורסם

זה כל מה שחשוב לך? בערך כל סמארטפון עם מסך מגע קפסטיבי יתן לך גלישה נוחה באינטרנט.

אין לך עוד דרישות? תקציב משוער?

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש בקיא בדגמים השונים, ואני מניח שיש דגמים שיעשו את העבודה בצורה נוחה יותר ויש כאלו בצורה נוחה פחות. אם ההבדלים משמעותיים, אני מוכן להוציא גם 2.5K, אם לא - אז מן הסתם לא.

אילו עוד פונקציות מעניינות יש ב-סמארטפונים? (אגב כשאני חושב על זה, מצלמה איכותית עם פלאש היא יתרון בולט, כמו גם היכולת להקלטת שיחות + טייפ מנהלים).

זמן סוללה ארוך גם לא יזיק כמובן.

תודה.

פורסם

NOKIA E72

5 מגה פיקסל + פלאש +מה שציינתה למעלה

-מסך מגע

הקלטת שיחות אבל עם תוכנה חיצונית להקלטה באופן מושלם

וכל זה 1.5K מקס' 2K

פורסם

אתה רציני?

קודם כל E72 לא מגיע בשום צורה ואופן עם מסך מגע (גם לא חלקי). בנוסף לזה הוא מאוד לא מתאים לגלישה ברמה טובה מאחר והוא כולל מסך קטן.

ובכל מקרה הוא עולה 1.5K ולא 2K. אבל גם ב-1.5 הוא הפיתרון הכי לא טוב פה. אם התקציב הוא 1.5K אפשר למצוא מיילסטון יד2 בסביבות המחיר הזה.

פורסם

עשיתי מינוס מסך מגע!

פורסם
  • מחבר

נשאל בצורה כזו: מהם הדגמים המומלצים ב-1.5K?

מהם הדגמים המומלצים ב-2K? ומהם הדגמים המומלצים ב-2.5K? (מכשירים חדשים בלבד, אין בעיה לקנות ב-ebay)

אני אעבור על הדגמים ואבדוק האם התוספת במחיר משתלמת עבורי.

פורסם

אם יש לך מי שיביא לך מארה"ב, או מאירופה.

הייתי הולך על הסמסונג גלקסי I9000 S, שעולה כ-2200ש"ח בחו"ל, ואם חשובה לך מקלדת על המיילסטון 2

פורסם

N900 - מחשב של ממש (עם יכולות סלולריות) , מחיר:2100-2300.

יתרונות:

גלישה אמיתית (עם פיירפוקס), מסך מגע גדול וטוב (אני חושב ש-3.5), מערכת הפעלה פתוחה (הפצה של לינוקס, בעתיד אולי MeeGo),

מצלמה סבירה (5MP), הרחבות שמשנות את המכשיר, WIFI טוב, מקלדת נוחה.

חסרונות:

גדול וכבד מדי, כרגע אין תוכנת GPS רשמית עם מפות של ישראל (יש תחליפים עובדים באופן לא רשמי).

פורסם

נחמד מאוד. קח בחשבון שאפשרי מאוד כי תאלץ לשלם 33% מיסים - שזה אומר כ-2900 ש"ח. מחיר הזה, אם אתה שואל אותי, שווה כבר לקנות בארץ במחיר של כ-3250 (ישירות מניופאן) ולקבל אחריות VIP וכו'

פורסם
  • מחבר

^ אם לקנות בארץ, לא עדיף לקנות מחנות אמינה בכ-2700 ש"ח? (לא חסר כאלו בזאפ)

האם יש דגמים שונים של המכשיר? (ראיתי ב-ebay שמצויין בהרבה מקומות a8181 או משהו בסגנון)

שאלה נוספת - האם כדאי לקנות גם מגן מסך, או שהמסך לא רגיש לשריטות ויש צורך רק בנרתיק?

פורסם

שמע, אני אם היתי קונה בארץ אני חושב ששווה להשקיע עוד 400 ש"ח לערך ולקבל את האחריות מניופאן, עם איסוף והחזרה מהבית שלך ללא עלות ועברית מקורית כמו שצריך ו-2.2 מותקן. לדעתך לא שווה? זכותך, תרכוש מחנות אחרת.

בכל מקרה, ולא משנה כרגע איזה מכשיר מדובר. לטעמי שקונים מכשיר כה יקר אין בכלל מה להתלבט לגבי הוצאה כ-50 ש"ח על משהו שרק יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

^ אני לא יודע מה ניופאן מציעים, ולכן אני שואל על מה תוספת המחיר. מדובר על 400 ש"ח נוספים, על 500 ש"ח נוספים מול ebay - זה כבר משמעותי.

האם לא ניתן רשמית לשדרג עצמאית לגרסא 2.2 שתתמוך בעברית?

המגן מסך לא פוגע בשימוש השוטף?

המגנים בארץ ב-50 שקל, שונים מאלו שב-ebay שעולים 1$?

פורסם

כנס לאתר של ניופאן ותראה, מה שזכור לי זה עברית "רשמית" או שמהו כזה, 2.2 מותקן כבר, ואחריות VIP שכוללת איסוף והחזרה לביתך. אם זה שווה או לא - תלוי במצבך הפיננסי אני מניח.

וודאי שאתה יכול לשדרג עצמאית ל-2.2 אבל העברית תהיה קצת בעיתית לדעתי לעומת זו שמגיעה כבר עם המכשיר של ניופאן.

המגן מסך לא פוגע בכלום.

לא מן הנמנע שאלו אותם מגנים, אבל בוודאות אני בטח לא יכול להגיד לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים