עבור לתוכן

מעבד מגיע ל70 מעלות

Featured Replies

פורסם

היי

יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות

ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד )

עדין לא עוזר כלום

יכול להיות שזה בעיה של מעבד ?

אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775

תודה מראש

פורסם

ראשית תבדוק בכמה תוכנות - אפשרויות את המעלות כדי לוודא שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, עוד אפשרות תגע בגוף הקירור (היטסינק) שהמחשב עובד כמובן אם אכן מגיע ל70 מעלות אתה לא תוכל להשאיר את העצבע יותר משניות בודדות. ואם אכן כן תחליף משחה טרמית רצוי איכותית ותבדוק שוב...

פורסם
  • מחבר

בדקתי בביוס וגם עם everest המחשב עולה ל70 מעלות ואז יש לו הגדרה שהוא נכבה בביוס

החלפתי משחת טרמית איכותית של ארקטיק סילבר זה לא עזר .

המעבד הזה עבר התחממות רצינית לפני שנה בערך יכול להיות שהוא הבעיה וצריך להחליף אותו ?

פורסם

כמו שהבנתי זה מחשב די ישן, תנסה HWMonitor תבדוק אולי המאווררים עובדים חלש בנוסף תבדוק שם גם את המעלות

של המעבד.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אבדוק רק שאלה אחת מבחינה טכנית יש מצב שיש פה בעיה של המעבד עצמו

או שזה חייב להיות קירור משחת טרמיט או מאווררים ?

פורסם

יכול להיות שהגוף הקירור לא יושב כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

הקירור יושב מעולה

פורסם

לפי הסוקט כמדומני זה פנטיום 4 אל תשכח שאלו מעבדים חמים, אם בכול זאת אתה רוצה להוריד את הטמפרטורה תחליף גוף קרור בהנחה שההיטסינק יושב נכון על המעבד והמשחה הטרמית מרוחה נכון. אבל אם המחשב לא עושה בעיות ובמילא המחשב ישן אז הייתי מציע לך להשאיר את המצב כמו שהוא, אין טעם להשקיע...

עוד דבר, תבדוק את תפקודו של המאוורר יכול להיות שהבעייה שם.

פורסם
  • מחבר

המחשב במצב שהוא לא מתאמץ בטמפרטורה של 65 מעלות ואז בסופו של דבר מתכבה

המאוורר של המעבד מסתובב תקין השאר לא ממש תקינים אני אקנה 2 מאווררים חדשים של הצדדים

אבל השאלה לי אם יכול להיות שהבעיה נגרמת מהמעבד ?

פורסם

כרגע אמרתה שהבעיה בסירקולציה של האוויר המאוורים לא עובדים אל תקפוץ ישר למעבד תשאיר אותו לאחר כך

רוצה לראות אים הבעיה במאווררים תעלה תמונה של HWMonitor

פורסם

המחשב במצב שהוא לא מתאמץ בטמפרטורה של 65 מעלות ואז בסופו של דבר מתכבה

המאוורר של המעבד מסתובב תקין השאר לא ממש תקינים אני אקנה 2 מאווררים חדשים של הצדדים

אבל השאלה לי אם יכול להיות שהבעיה נגרמת מהמעבד ?

זה שהמאוורר של המעבד מסתובב לא אומר שהוא תקין, תעשה מה שהציע amitdanan כך תוודא שהמאוורר מסתובב במהירות הנכונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים