פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים היי יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד ) עדין לא עוזר כלום יכול להיות שזה בעיה של מעבד ? אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775 תודה מראש
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים ראשית תבדוק בכמה תוכנות - אפשרויות את המעלות כדי לוודא שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, עוד אפשרות תגע בגוף הקירור (היטסינק) שהמחשב עובד כמובן אם אכן מגיע ל70 מעלות אתה לא תוכל להשאיר את העצבע יותר משניות בודדות. ואם אכן כן תחליף משחה טרמית רצוי איכותית ותבדוק שוב...
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר בדקתי בביוס וגם עם everest המחשב עולה ל70 מעלות ואז יש לו הגדרה שהוא נכבה בביוס החלפתי משחת טרמית איכותית של ארקטיק סילבר זה לא עזר . המעבד הזה עבר התחממות רצינית לפני שנה בערך יכול להיות שהוא הבעיה וצריך להחליף אותו ?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים כמו שהבנתי זה מחשב די ישן, תנסה HWMonitor תבדוק אולי המאווררים עובדים חלש בנוסף תבדוק שם גם את המעלותשל המעבד.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר סבבה אני אבדוק רק שאלה אחת מבחינה טכנית יש מצב שיש פה בעיה של המעבד עצמו או שזה חייב להיות קירור משחת טרמיט או מאווררים ?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים לפי הסוקט כמדומני זה פנטיום 4 אל תשכח שאלו מעבדים חמים, אם בכול זאת אתה רוצה להוריד את הטמפרטורה תחליף גוף קרור בהנחה שההיטסינק יושב נכון על המעבד והמשחה הטרמית מרוחה נכון. אבל אם המחשב לא עושה בעיות ובמילא המחשב ישן אז הייתי מציע לך להשאיר את המצב כמו שהוא, אין טעם להשקיע...עוד דבר, תבדוק את תפקודו של המאוורר יכול להיות שהבעייה שם.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחבר המחשב במצב שהוא לא מתאמץ בטמפרטורה של 65 מעלות ואז בסופו של דבר מתכבה המאוורר של המעבד מסתובב תקין השאר לא ממש תקינים אני אקנה 2 מאווררים חדשים של הצדדים אבל השאלה לי אם יכול להיות שהבעיה נגרמת מהמעבד ?
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים כרגע אמרתה שהבעיה בסירקולציה של האוויר המאוורים לא עובדים אל תקפוץ ישר למעבד תשאיר אותו לאחר כךרוצה לראות אים הבעיה במאווררים תעלה תמונה של HWMonitor
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים המחשב במצב שהוא לא מתאמץ בטמפרטורה של 65 מעלות ואז בסופו של דבר מתכבה המאוורר של המעבד מסתובב תקין השאר לא ממש תקינים אני אקנה 2 מאווררים חדשים של הצדדים אבל השאלה לי אם יכול להיות שהבעיה נגרמת מהמעבד ? זה שהמאוורר של המעבד מסתובב לא אומר שהוא תקין, תעשה מה שהציע amitdanan כך תוודא שהמאוורר מסתובב במהירות הנכונה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.