פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה!5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת:כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר עכשיו, התקנתי היום אולי שלושה מחשבים חדשים עם ווינדוס אקס פי וכולם דרך אותו החיבור לאינטרנט (זה חשוב, זאת נראת לי הבעיה), ורק המחשב שלי עושה את הבעיה הזאת !!, תמיד הייתי עושה ככה UPDATE למחשב, עם אותו חיבור לרשת. טוב קיצר, חיפשתי פתרון לבעיה ונכנסתי לאתר פתרון הבעיות של Windos Update ומצאתי את מספר השגיאה, הנה תמונה שמראים לי מה לעשות נגד הבעיה, אגב, אתמול היה להם פתרון שונה לאותה הבעיה, מוזרים המייקרוסופט האלה... מישהו נתקל אי פעם בבעיה הזאת? למישהו יש רעיון?
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מנסיון אישי זה כנראה שהתאריך במחשב שלך שגוי תבדוק שהתאריך במחשב שלך הוא נכון ואז תנסה
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים בשעון של המחשב יש לך שם automaticlly suncronize...תעיף את ה וי,תכניס שעה נכונה ותאריך נכון ידנית,זה אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר באמת התאריך שלי לא היה מכוון..כיוונתי אותו ועדיין אותה הבעיה :\עריכה - גם העפתי את ה Auto Sychronize וזה עדיין אותה הבעיה... :'(
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר עישתי ריסטרט, מחקתי את הטמפוררי פיילס וזה עדיין אותו דבר! אוף עם זה ???
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר תסגור את ה אנטי וירוס ואת הFW אם יש לך (כולל זה של החייגן)תבדוק שובכרגע אין לי אנטי ווירוס, אבל אני לא מבין משהו, איך זה יכול להיות שפתאום זה לא עובד? לפני יומים התקנתי מחשב אחר בכל העדכונים של ווינדוס, וההגדרות רשת היו בדיוק אותו הדבר, עם פייר וואל, וגם המחשב שלי עבד עד עכשיו באותם ההגדרות בדיוק, עם פייר וואל וגם עם אנטי ווירוס אז איך זה שיום בהיר אחד הוא לא ירצה לעבוד יותר בהגדרות האלה ???
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר אני מפחד להוריד את הפייר וואל כי אז תכנס לי הבלאסטר כי עדיין לא הורדתי את העדכונים נגדה
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר תרשום בבקשה ב run את הפקודה regsvr32 iuctl.dll /uהוא אומר: Succeeded
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.