פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים היה כתוב בעיתון שבדצמבר הוא ישודר באנגליה.איזה באסה שהלינקים לתמונות ב image shack לא עובדים..
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים ענקקקקקקקק!!! :xyxthumbs: מעקב, ואם אפשר כמה שיותר תמונות, הלינקים לא עובדים.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים .זה לא מקרה של GIYF, מכיוון שלא הייתה לי כל סיבה להניח שאוכל למצוא את זה כ"כ בקלות. לפחות לא ממקומות שהסתמכו על התמונות פה...
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים מחבר הפרק של הצילומים בארץ ישודר ב26 החודש http://www.tv.com/top-gear/the-three-wise-men-christmas-special/episode/1366783/summary.html?tag=episode_header;next
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים HELL YEAH, I CAN'T WAIT ANY LONGERהפרק הזה יהיה הפרק הראשון לעונה? או שהיא כבר התחילה?
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים זה ספיישל לקריסמס אם אני לא טועה , העונה עצמה תתחיל רק ב2011 (איזור ינואר/ פברואר במקרה הטוב....)
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים עדכון, אם אני לא טועה יצא איזה פרק אתמול .יצא הפרק שהם עם 3 מכוניות על בניויורק.שבוע הבא יוצא ספיישל ארץ הקודש.
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים מחבר בפרומו המאוד שקלארקסון מציג בתחילת הפרק נראה שהם צילמו בכביש הצפון הישן .ואפילו אפשר לראות את המזדה שאנוכי נגע בה ;D במצב תקין .מחכה בקוצר רוח לפרק של שבוע הבא ב26 תיקון -לפי מה שזכור לי טוב מאוד הטמפרטורות ששררו בארץ בזמן ביקורם נשקו למיליון מעלות בצל ובקטע שחשבתי שהם מצלמים בצפון הם מופעים עם לבוש ארוך והסביבה ירוקה מידי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.