פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים אתה יכול לעשות את זה עם תוכנת צד שלישי כמו Partition Magic (אני באופן אישי הייתי מגבה לפני זה כמה שרק אפשר).
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים עד כמה שידוע לי את לא יכול להפוך את NTFS--->FATבלי לאבד את התוכן של הכונן,FAT --->NTFS , אין בעיה.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים כמו שנאמר זה אפשרי עם תוכנת צד שלישי בלי לאבד מידעבעזרת ווינדואוז בלבד זה אכן הכרחי לפרמט על מנת לבצע את השינוי
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים אפשר להמיר בין כל סוג של מערכת קבצים לאחרת בלי לאבד אינפורמציה בעזרת תוכנות כמו Partition Magic אבל מנסיון יש בעיה עם המרה של מחיצת NTFS שיושבת עליה מערכת הפעלה בגלל האבטחה של הNTFS הקבצי מערכת קבועים במקום שלהם וזה בעיה להמיר את המחיצה לFAT
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים Off-Topicהיה כאן מישהו שאמר משהו לא נכון ורציתי לתקן אותו יש לך בעייה עם זה?נכון שעוד לפני זה אמרו את התשובה הנכונה אבל כשזה רק שתי תגובות שסותרות אחת את השנייה זה נראה לי חשוב לתקן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.