עבור לתוכן

ecs-k7s5a

Featured Replies

פורסם

יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה

עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה

וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות אם למישהו אם הלוח הזה יש בעייה כזאת או דומה ובאופן כללי מה אתם מציעים לעשות ?

פורסם

תראה אם זאת בעיה בלוח אין כלכך מה לעשות :\

אולי יש Revision(גרסא) חדש יותר של הלוח ואז אפשר להרוס בכוונה את הלוח ולקבל גרסא חדשה יותר...

הבעיה היא שאני לא יודע איך אפשר לגרום ללוח לא לעבוד בלי לגרום לו נזק פיזי חיצוני שלא ישימו לב אליו ואז האחריות לא תכסה את זה...

וכל זה תקף רק אם באמת יש Revision חדש בכלל.

בכל אופן אני יעשה חיפוש יותר מאוחר בקשר לבעיה אולי בכלל יש לה פיתרון... ניסית אולי לעדכן את הביוס?

אגב - איפה קראת על הבעיה עם הטרנזיסטור?

פורסם
  • מחבר

על הבעיה אם הטרנזיסטור קראתי באתר רוסי למחשבים.

בקשר לעדכון ביוס כבר ניסו את זה וזה לא עזר הבעיה לא קשורה לביוס.

חיפשתי תרד על זה בפורום ולא מצאתי משהו מועיל.

http://www.banknote2000.ru/Repairs5/Repairs5.html

פורסם

מה הבעיה לכתוב כותרת נורמלית >:(

פורסם
  • מחבר

מה לא נורמלי בה קשה לך להבין על מה מדובר?

פורסם

שזה לא מסביר בשום צורה את הבעיה.

חוץ מהעובדה שציינת את הדגם של הלוח איזה מידע יש בכותרת בדיוק ?

פורסם

אממממ.....כן! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים