עבור לתוכן

Acer Aspire 5740G החלפת הארדיסק

Featured Replies

פורסם

יש לי את המחשב Acer Aspire 5740G שנקנה לפני חודש..

באופן עקרוני אני מרוצה ממנו מאוד, המשחקים החדשים עובדים בהגדרות גבוהות , והמחשב ממש סבבה.

אך דבר אחד אני לא מרוצה ממנו : ההארידסק שהוא 5400 , ולעיתים בהתקנות ,העברות ממש מרגישים את זה.

זה הנקודה החלשה של הלפטופ הזה לדעתי , חוץ מזה למחירו הוא יחסית חזק מאוד , לכן אני רוצה לשדרג לו את ההארדיסק.

חשבתי אם כבר ללכת על ההאריסק חצי ssd של סיג'ייט :

Seagate Momentus XT 500GB 4GB SSM 32mb ST95005620AS

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=29934

הוא עולה בערך 660 שקל.

מצאתי אותו גם באיטרנט בחנות עם משלוח ב420 שקל כולל משלוח. הגיוני?

http://www.digital-fusion.co.uk/Inu_products/INU_ProdDetailsL9.asp?ref=50605488

מה אומרים?

אני מאמין שאני ירגיש הרבה בהבדלים לא? בין ההארידסק הזה לשלי?

רק בעיה אחת, רכשתי את המחשב מ ksp ואין אותו בksp. זה יהיה בעיה להרכיב אותו? יש מצב שיש במחשב שלי מקום לשני כוננים? כך לא אצטרך להוציא את שלי?

דבר נוסף בהארדיסק יש לי מחיצה של ווינדוז חוקי. איך אני מעביר אותה להארידסק החדש?

מהכונן של המחשב 640 אני רוצה לעשות כונן חיצוני. יש המלצה למארז חיצוני בשבילו ? עדיף קטן בלי חשמל. אם יש.

המחשב לא מאבד אחריות מדבר כזה נכון?

פורסם
  • מחבר

somebody???

פורסם

שלום לך

קצת סבלנות, הרי בינתיים הכל עובד :D

כן, תרגיש גם תרגיש הבדלים עם הדיסק החדש ( ה -MOMENTUS XT ).

אני לא יכול להגיד לגבי קניה בחו"ל, יכול להיות מחיר כזה, לא יודע אם זה שווה

כי בכל זאת זה עדיין דיסק מכאני ו.....

אתה צריך להעתיק את הדיסק הקיים לדיסק המומנטוס - הכוונה כמובן

להעביר את האימג' של הישן לחדש.

לגבי אחריות - לא נראה לי שתאבד, זה סה"כ פתיחה של דלת פלסטיק,

לא פירוק מחשב, אבל כדאי ללבן את הסוגיה עם KSP.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איך אני מבצע את האימג הזה?‏ אני יכול פשוט להעביר את המידע קומפליט מהדיסק הישן לחדש?‏ אז באמת יהיה תוספת ביצועים משמעותית שארגיש זאת כי זה גם ירידה מ640 ל500 וגם זה עסק דיי יקר שמע כמעט 700 אם אני רוכש בארץ. ואיך אני מבצע את הפירוק עצמו?‏ פשוט להוציא את הברגים והפלסטיק?‏ אני יכול לבד לבצע זאת?‏

פורסם

^^^^^

יהיה שיפור

לא, אימג' זה שונה !

אם המחיר מצדיק ? רק אתה יכול להחליט.

בהתייחס לשאלות שלך - עדיף לקחת למעבדה /

להביא לחבר יותר מנוסה.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות

כן אני יודע שצריך אימג'

איזה תוכנה הכי מומלצת לבצע את האימג' ?הכי פשוטה?

אני קודם עושה אימג' שהכונן הישן מחובר למחשב, ואז מוציא את הישן ומכניס את החדש ומעתיק אליו את האימג'?

פורסם

^^^^^

:kopfpatsch:

או שלא הבנתי את המשפט האחרון,

או שאתה לא יודע לעשות אימג' .

:nixweiss:

למה לא תפנה למישהוא שמבין טיפה יותר ?

אתה מסתכן באיבוד כל המידע.

פורסם
  • מחבר

זהו זה הקטע שאני חושב שאין לי למי לפנות בקטע הזה. לכן אני שואל איזה תוכנה מומלץ לעשות את האימג' מהכונן הישן.?

והמשפט האחרון שלי היה: שאני עושה את האימג' כמובן כאשר הכונן המקורי מחובר פיזית למחשב, אך כשאני פותח\מתקין את האימג' על הכונן החדש אס אס די נניח, אם הוא צריך ליהיות גם מחובר או שזה עובד בצורה אחרת? אם תוכל להסביר לי בשלבים רק באופן תיאורתי איך זה עובד זה יעזור לי מאוד.

ועוד שאלה: אם אני מחליט שאני מוותר על המידע, אני יכול פשוט לפרמט את הכונן , להוציא אותו, לחבר את החדש ולהתקין עליו ווין ודרייברים מהאתר של אסר והכל יעבוד כמו שצריך? או שיכול ליהיות שהוא לא יזוהה כמו שצריך ע"י הנייד,\הביוס?

מצאתי תוכנה דיי קלה: Acronis True Image Home עם מדריך , השאלה רק אם היא טובה? מתאימה? וכאשר אני מבצע את האימג' דרכה, לכונן הפיזי שיש לי. את האימג' עצמו אני מעתיק? לכונן החדש נניח? או שזה עובד בדרך אחרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים