פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים רבותיי, האם מישהו כאן מכיר אתר או חנות אשר מתעסקים בחומרה משומשת (בעיקר דיסקים קשיחים).אודה על עזרתכם
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים יש בל מחנויות הגדולות מציעון תסתכל שם . אני לא חושב שתמצא הרבה הארדים משומשים למכירה . תקנה ב EBAY
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים הארד דיסק זה הדבר היחידי שלא הייתי מעיז לקנות משומש, זה מנגון מכאני שעובד שחיקה רצינית.......
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר זה לא מחשב עבורי, זה עבור אבא שלי.הוא משתמש בו בעיקר לאינטרנט, לראות מה מצב חשבון הבנק שלו.כל המחשב עצמו בעל מפרט מצוקמק:מעבד 166 MMX (כן, התפלצת הזאת של אינטל)64 זיכרון פנימיועוד רכיבים מימי נבוכדנצאר (אני אפילו תקעתי שם כרטיס 1 Voodoo)אבל מה, הדיסק של המחשב הוא 30 Gigabyte של IBM.על המחשב שלי כרגע יש רק 20 Gigabye של Maxtorהרעיון הוא להתקין את הישן, לשים win98, office, IE ולקחת את ה30 אלייאז אני מוכן להסתכן לשם כך עם HD ישן, גם ככה לא ישתמש בזה מי יודע מה
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים תקנה הארד שלן גייגה שאיזה 15 ש"ח וזהו שאבא שלך יהיו שמח , אתה יכול למצוא מחשב בזבל גם שם יש הארדיסקים ולפעמיים די גדולים .
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים תקנה הארד שלן גייגה שאיזה 15 ש"ח וזהו שאבא שלך יהיו שמח , אתה יכול למצוא מחשב בזבל גם שם יש הארדיסקים ולפעמיים די גדולים . חחחח איפה אתה חושב שתימצא מחשבים בזבל LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.