עבור לתוכן

מחפש כרטיס למשחקים ממוצעים (200-250 שקל)

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק).

כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים?

ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך.

מה אתם חושבים/ממליצים.

נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי.

תודה רבה.

פורסם

Tom's Hardware הוא עדיין אתר מצוין לקבלת עיון מקצועי והשוואת כרטיסים טובה. הבעיה היחידה זה המחירים שהם רושמים. לפעמים בא לי לבכות כאשר אני רואה באלו מחירים הם קונים סחורה ל BUILDER MARATHONS שלהם שלפחות 50% זולים יותר מהמחירים בארץ.

עכשיו לשאלתך. CALL OF DUTY 3 לא קיים למחשבים כי הוא היה רק לקונסולים. אולי התכוונת ל COD 4?

תגיד גם איזו מעבד יש ללקוח שלך. לצערי הרב בתווך המחירים שאמרת לא תוכל למצוא כרטיס מספיק טוב למשחקים וזה יהיה סתם בזבוז כסף לדעתי. עם מדובר על COD 4 אתה צריך לפחות 9800 GT על מנת להריץ אותו נורמלי. תגיד גם באיזו רזולוציה הוא מתכוון לשחק. אבל עדיין אני חושב ש 9800 GT או 5670 שבסביבות 435 ש"ח באיבורי הם המינימום שהוא צריך. כרטיסים זולים יותר יהיו כמו המובנה שלו בערך.

פורסם
  • מחבר

מחיר הכי נמוך שמצאתי ל 9800GT זה 550, איפה ראית באיזור ה 450-500 ?

המעבד שלו זה Celeron 2gh.

סליחה אתה צודק זה COD4.

אוקיי אני אביא את זה לידיעתו.

ד"א למה המחירים בארץ כ"כ גבוהים ביחס לאירופה/ארה"ב, זה בגלל שהספקים (אייבורי וכד') מרויחים את ההפרש, או שזה מיסים?

תודה רבה.

פורסם

המחירים זה בעיקר עניין של חזירות המוכרים, שכן עבור רכיבים חזקים לפעמים יוצא שמשמעותית יותר זול לי להזמין מחו"ל ולשלם מכס (או שמה מע"מ?) + דמי משלוח מאשר לקנות בחנות המקומית, אפילו שלהם דמי המשלוח זולים בהרבה שכן הם מזמינים בכמויות.

בכל מקרה, בקשר למחשב שלך, לדעתי אין בכלל טעם. אמנם יש 9800GT ב360 שקל בRSM, אבל:

- מדובר בחריגה - בתקציב שהגדרת אין שום כרטיס ששווה את המחיר... למרות שתרגיש שיפור גם עם HD4650, אפילו הוא עם חריגה אצלך...

- מעבד ישן וחלש שיהוה צוואר בקבוק להרבה משחקים

- מעט זכרון - מערכות הפעלה שתומכות בDX10 (שלא לדבר על DX11) לא יעבדו אצלך, משחקים עשויים לקרטע גם עם כרטיס מסך חזק

- לא ציינת זאת, אבל בהתחשב בשאר המפרט רוב הסיכויים שיש לך ספק כוח חלש מדי בשביל כרטיסים נורמאליים.

פורסם

יכול להיות שהמוכרים שלנו קצת שודדים, אבל העיקר של הפרש בינינו וארה"ב ואירופה בגלל המיסים המטורפים שמדינתנו. אני חושב שמכס הוא בערך 50% ועוד 20-30% זה תוספת של יבואן וחנות. כך יוצא שהמחירים שלנו פי שתיים יותר יקרים מארה"ב. ב TOM's HARDWARE יש מרטון של בניית מחשבים תקופתי וכאשר אני רואה איזה מחשב הם בונים ב $1000 אז אני מרגיש קצת עצבני כי אני יודע שבארץ כזה מפרט יעלה קרוב ל $1800 לפחות. לכן, אני לא חושב שיש טעם לקנות בחו"ל ולהפסיד את האחריות שאתה מקבל עם רכישת בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים