עבור לתוכן

מסך 20-21.5 ב800-900 ש"ח ללימודים ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770.

חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה.

הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32".

הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף).

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

לא יודע להציע משהו מעבר לסמסונג 2333T, שכדאי לך לקרוא מה שכתבו עליו בדיונים אחרים.

אבל אני רוצה להוסיף שאין שום סיבה להתרחק מהמסך. הוא לא מזיק לראייה אם צופים בו מקרוב מבחינת קרינה או משהו כזה. ההמלצה הכללית שאני מכיר, כדי למנוע קוצר ראייה, היא לקחת הפסקה מדי חצי שעה / שעה ולהביט באובייקט מרוחק. זה נכון גם לגבי קריאה בספר. אם יש לך רופא עיניים שטוען אחרת אשמח לשמוע. (אני לא רופא.)

מעבר לכך, תרגיש חופשי להשתמש במסך איך שנוח לך. לשבת קרוב, רחוק, להגביה ולהנמיך את המסך (לרוב האנשים נוח שהעיניים נמצאות מול החלק העליון של המסך) להגדיל ולהקטין רזולוציה, ולהתאים את הבהירות למה שנעים לך.

מה שכן, יצא לי לפגוש מסכים שמציקים לעיניים יותר ממסכים אחרים. לדעתי זה קשור לסוג התאורה האחורית. אני יכול להעיד שהדל 2209WA שלי מאוד מאוד נעים לעיניים ואני חושב שזה בגלל שהוא משתמש בתאורה יציבה שלא מרצדת כמו בחלק מהמסכים הזולים. לדעתי אם תיצמד להמלצות של חברי הפורום תעשה בחירה טובה. הדל הוא קנייה מצוינת. תחקור לגבי ה-2333T.

פורסם
  • מחבר

האם זה הדל שכולם מהללים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015&CatCode=541

עד היום תמיד חסכתי במסך והפעם אני רוצה להשקיע, כי עכשיו אני עם 19" ברזולוציה 1440x900 של LG וכל מה שמעבר לעבודה משרדית נראה מסריח בכל מובן אפשרי.

במידה ומדובר בדגם הזה (ולא מדובר במסך בעל אותו שם עם פנל אחר פחות טוב) אני חושב שאחרוג בתקציב ואלך עליו - מה אתם אומרים?

פורסם

יש לי את המסך, ולדעתי האישית הוא שווה כל שקל.

מבחינת נוחות, אפשרויות כיוון הפאנל - אי אפשר לבקש עוד.

הבעיה העיקרית של ה2333T היא שאין אפשרות לכוון את הגובה לא המסך, רק הזווית בלבד.

באופן כללי המסך מאד איכותי. גודל הנקודה קצת קטן, אבל אפשר להתרגל בקלות, או להגדיל DPI.

פורסם
  • מחבר

תודה ,החלטתי לא להתפשר על האיכות וללכת על הDELL! :)

פורסם

מאחל לך קנייה טובה והנאה ממנו.

שים לב שהדגם הזה רגיש לפיקסלים מתים, אולי בגלל סוג הפאנל, לכן עליך לבקש מהמוכר בחנות לפתוח את המסך לפני הקנייה ותעבור עם תוכנה לבדיקת פיקסלים מתים כדי לוודא שאין פיקסל שרוף (שחור) או תקוע (אדום/כחול/ירוק). אני השתמשתי בתוכנה DeadPixelBuddy, אולי יש אחרות. אני קניתי 4 יחידות והחלפתי פעמיים בגלל פיקסל אדום.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני אבדוק את המסך רק בבית, האחריות מכסה פיקסלים מתים/תקועים?

בסניף אייבורי בחיפה החנות למעלה והמעבדה למטה, זאת אומרת שאני צריך לרכוש את המסך ומיד לגשת למעבדה לבדוק אותו?

היו לי לא מעט מסכי LCD ומחשבים ניידים, מעולם לא נתקלתי בפיקסלים מתים ברגע הקניה, למרות שלא השקעתי מחשבה בסוג הפאנל וכדומה. מקווה מאוד שדווקא שאני משקיע בבחירת מסך אני לא אתקל בבעיה...

פורסם

האחריות לא מכסה פיקסל אחד (רק 3 או 5 ומעלה - לא זוכר - אבל זה גם לא רלוונטי). זה משהו שצריך לסכם עם החנות וזאת בקשה לגיטימית שהרבה חנויות מכבדות, למשל "פנדה". אם אין אפשרות לבדוק את המסך לפני הקנייה בקש מהמוכר שיתחייב להחלפה נניח בתוך שבוע מהקנייה. אם אתה לא מכיר אותו בקש התחייבות בכתב. זה בסדר גמור וחשוב שתהיה מרוצה בסופו של דבר.

פורסם

זה Ultrasharp לכן כאשר יש פיקסל אחד בהיר, האחריות מכסה. פיקסלים כהים - 5 ומעלה.

אנשים נוטים להפריז בחשיבות של פיקסלים תקועים (או ליתר דיוק היעדרם). היו לי כמה וכמה מסכים, חלקם עם פיקסלים תקועים, חלקם בלי, וזה משהו שכמעט אף פעם לא ניתן להבחין בו בלי לנסות בכוח, ובעבודה שוטפת יש מעט מאוד מצבים שבהם זה עשוי להפריע. זאת בניגוד לזליגת אור / חוסר אחידות תאורה, שבמקרים קיצוניים (ויצא לי להיתקל בכאלה) יכולים להיות מעצבנים מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים