עבור לתוכן

מפרט מחשב| אני רוצה לקנות כרטיס מסך 250GTS.

Featured Replies

פורסם

סתכל,

מחר אני אפתח את המחשב שלי ואבדוק בדיוק מה אתם רוצים, ואני ארשום לכם.

ואחרי שאני אומר לכם את מה שאתם צריכים לדעת, אתם תוכלו לענות לי על השאלות בהודעה הקודמת שלי?

• תגובות 36
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח כמעת 100% שספק שלך לא יחזזיק כרטיסים שאתה רוצה. GTS 450 מומלץ לפי NVIDIA 500 W ספק כוח. לי למשל יש EZ-COOL 500 W REAL שהוא לא גנרי, אך גם לא ספק איכותי ביותר והוא החזיק לי E8400, 8800 GTS 512 MB, 4 GB RAM ושני דיסקים קשוחים. עכשיו הוא מחזיק לי HD 4870 שהייתי בטוח שאצטרך לשדרג אותו. אבל לספק שלך אפילו אין שם. זה סימן מאוד לא טוב. מקסימום אתה יכול לנסות ועם הוא לא יחזיק אז להחליף את הספק, אבל לא הייתי מסכן כך כי זה אלול לפגוע בחלקים אחרים שלך כמו לוח אם או מעבד

פורסם

יווו!!!

מה עם 250GTS?! הוא יריץ את זה כמו שצריך בלי שום בעיות?

ותביאו לי בבקשה תשובות החלטיות, הבאתי את כל הדברים הדרושים...

בבקשה מישהו שמבין =/

פורסם

הספק שלך ABPOWER 500W? נכון? מצאתי בתשובות שקודם רשמת. תשמע, קשה לי מאוד להגיד כי עדיין לא רשמת את אמפרים ב 12V שביקשתי. אבל הספק שלך גנרי וגרוע מאוד. זה מה שאני יכול להניח, כי אני לא מול המחשב שלך וזה כמו לאבחן מחלה אצל החולה באינטרנט.

יש סיכוי שהוא יחזיק, אבל עם הוא בעצם 350W ולא 500W אז יש סיכוי שהמחשב שלך סתם יכבה בעומס כמו משחקים או לא יעלה בכלל ובמקרה גרוע יותר הספק עלול להתפוצץ מהעומס יתר עם הוא לא איכותי.

GTS 250 הוא כרטיס מצויין, אבל המחיר שלו נע בין 550 ש"ח (אפשרי למצוא בזאפ) ל 680 ש"ח, לכן אני מציע לך לתפוס את HD 4890 TOXIC ב RSM ב 668 ש"ח. ה כרטיס הזה לפחות 20% מהר יותר מ GTS 250. המחיר הזה מציע כי HD 4000 הם הדור הישן, אבל למי אכפת עם הוא עדיין חזק בטירוף וזול כל כך.

פורסם

ברגע שתכתוב כמה אמפר הוא נותן ב +12V יהיה אפשר לתת לך תשובה (יותר נכון סוג של ניחוש או הערכה) איזה כרטיסים הוא יכול להחזיק

בשביל לבדוק את זה תסתכל על המדבקה אמורה להיות שם טבלה עם +12V או פשוט שיהיה כתוב בלי טבלה +12V וכמה amper או watt יש

אם אתה לא יודע לבדוק תעלה לפה צילום של המדבקה

פורסם

הוא ספק ג'נרי

גם אם כתוב מספר אמפרים מספק אין שום התחייבות שהספק אשכרה יספק אותם. (הוא כנראה שלא)

על הספק שלך גם 9600GT לא הייתי שם.

קנה ספק וכרטיס

פורסם

אוקי, תודה לכולם על התשובות.

אני תכף אבדוק את ה-12V.

ומה זה גרסה בסיסית וגרסה עם אוברקלוק? ולמה הגרסה עם אוברקלוק עולה יותר?

ויש לי כרטיס מסך מובנה.

וכמה עולה היום ספק כוח? משהו נורמאלי שיחזיק לי 450GTS או 250GTS כמו שצריך.

תודה רבה לכולכם!!!!

אני עכשיו אפתח את המחשב ואבדוק.

עריכה:

הבאתי כבר תמונה במקום:

http://up203. siz .co.il/up2/dazhmtozt1ym.jpg

(נא להוריד את הרווחים שבין ה-"siz")

תודה לכולם שוב, ואני אחכה לתשובות.

פורסם

כדאי לקחת HD 5670 כדי לא לקחת סיכון. הספק לא יחזיק GTS250/GTS450 בטוח ו HD 5750 מאוד גבולי

פורסם

הוא עד כדי כך גרוע?? =/

אז תציעו לי ספקי כוח יותר טובים במחירים סבירים.

):

פורסם

אוקי, תודה לכולם על התשובות.

אני תכף אבדוק את ה-12V.

ומה זה גרסה בסיסית וגרסה עם אוברקלוק? ולמה הגרסה עם אוברקלוק עולה יותר?

ויש לי כרטיס מסך מובנה.

וכמה עולה היום ספק כוח? משהו נורמאלי שיחזיק לי 450GTS או 250GTS כמו שצריך.

תודה רבה לכולכם!!!!

אני עכשיו אפתח את המחשב ואבדוק.

עריכה:

הבאתי כבר תמונה במקום:

http://up203. siz .co.il/up2/dazhmtozt1ym.jpg

(נא להוריד את הרווחים שבין ה-"siz")

תודה לכולם שוב, ואני אחכה לתשובות.

כמו שחשבתי אפילו בנתונים של היצרן שנראה לי עוד יותר גבוהות מהביצועים הראליים הספק שלך נותן 18A - 216 W מקסימום כאשר רק GTS 250 צורך 15A 150W ויש לך עוד שאר החלקים במחשב שצריכים גם חשמל.

כמה כסף אתה יכול לשלם על הספק?

האופציה הזולה ביותר שנראה לי יתאים לך זה CORSAR 400W שמספק 30A 360 W PEAK ועולה 250 ש"ח ב KSP.

עם יש לך 345 ש"ח אתה יכול לקחת SEASONIC 520 W שהוא ספק יוצא מן הכלל באיכות ההרכבה וכוח שלו.

ראיתי CHIEFTEC 450W ב KSP ב290 ש"ח אבל אפילו לא רוצה להמליץ לך כי לפי בקורות הוא גרוע מאוד.

גרסת OC של כרטיסי מסך עולה יותר כי במפעל עשו עבודה בשבילך ועשו כבר OC וכרטיס הזה רץ יותר מהר מהרגיל שזה סיכון יותר גדול לתקלות אבל גרסת OC באה עם אחריות מלא של היצרן, כאשר בגרסה רגילה יכולים לעשות לך צרות בחנות אם עשית OC לבד בכרטיס הרגיל. בקיצר אתה מקבל כרטיס מהר יותר עם אחריות מלאה :)

פורסם

דקה דקה,

בואו נעשה סדר בדברים.

המעבד שלי עובר את כל מה שצריך? הוא יעבוד כמו שצריך עם 250GTS או 450GTS בלי בעיות?

ובנוגע לספק כוח, ההוא של ה-520W יש אותו גם ב-KSP? (החנות די קרובה לבית שלי ככה שזה יהיה לי יותר קל)

תודה לכולם.

עריכה:

מצאתי עכשיו ב-ZAP את הספק כוח הזה של ה-520W.

השם המלא: Seasonic M12II 520W

והוא עולה 400 ש"ח.

השאלה שלי היא כזאת: האם זה הספק כוח שדיברת איתי עליו? והאם שווה לי לקנות אותו ב-400ש"ח? אם יש אותו ב-KSP ביותר זול? ומי מחבר לי את זה למחשב במקום הספק הישן?

תודה, וסליחה על זה שאני חופר, פשוט זה מעצבן לשבת מול המחשב, ולא לעשות כלום, ממש כלום. אין לי במה לשחק, הורדתי COD 4, ו-6, וגם CRYSIS , ו-IV, וזה אפילו לא נכנס לי באף אחד מהם, וזה מעצבן אותי מאוד. ועוד מעט יש לי יום הולדת, אז אני כבר אבקש את האביזרים למחשב.

תודה על העזרה שלכם חבר'ה אתם ממש עוזרים לי! (:

עריכה נוספת:

מצאתי עוד ספק כוח! שהוא נראה לי יותר טוב, והוא עולה טיפה יותר.

השם המלא שלו: CoolerMaster GX 650W

המחיר: 421 ש"ח.

עדיף את הספק כוח הזה מאשר את הקודם שרשמתי?

ושוב תודה רבה לכולם.

פורסם

הGX650 ספק מעולה

אבל אני לא מבין מה אתה צריך כזה ספק ?

קנה את הקורסייר שהוצע ב250 והוא יחזיק לך GTS450 ואפילו GTX460

פורסם

Seasonic M12II 520W הוא בדיוק זהה ל גרסת S רק הוא מודולארי. אל תשלם יותר על זה.

כן יש SEASONIC כזה גם ב KSP

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10054

אבל אם GILOMAN אמר לך ש CORSAIR 400W שאני מצאתי והוא יש ב KSP מספיק לך אל תשגע את עצמך. לך עליו וזהו. CORSAIR הם ספקים מצוינים שמיוצרים על ידי SEASONIC בשביל CORSAIR

פורסם

אוקי.

אבל לא הבנתי משהו, הספק כוח שלי הוא 500W, ואתם מביאים לי 400W.

אז איך זה שה-400W יותר טוב מה-500W שלי?

ועוד משהו,

תודה על זה שהבאת לי את הספק כוח הזה ב-250ש"ח, אני אקנה אותו.

אני רק רוצה לשאול עליו כמה דברים:

כשאני מביא את המחשב לשם(ל-KSP), יש מצב שהם מחליפים לי את הספק כוח?

ועוד משהו, הספק כוח הזה של ה-400W , הוא בטוח יחזיק לי 450GTS או 250GTS בלי שום בעיה?!

ובכללי, הוא טוב?

ועוד משהו בבקשה, אם אתם יכולים להציעה לי כרטיס מסך טוב , שגם נמצא ב-KSP (עדיף שאני אקנה משם הכל)

כרטיס מסך שיריץ לי COD , CRYSIS וכאלה... (COD על האיכות הכי גבוה, אני מדגיש, ושיריץ כמו שצריך חלק חלק בלי שום תקיעות או בעיות מהסוג הזה)

עדיף לקנות מהם 250GTS? או 450GTS? המחירים שם זולים? ו-250GTS הוא תומך ב-DX11? ו-450GTS תומך גם כן ב-DX11?

תודה רבהההה לכולםםםם!! שיהיה לכם יום מצויין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים