פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים חיפוש חיפוש חיפוש!זה חומר ישןןןבעיקרון אני חושב שאינטל יותר טובים מבחינת רמת ההמהרה. בשבילי מלך האוברקלוק מאינטל זה ה1.6GHZ שכבר איתי שהצליחו להגיע איתו ל2.8 יציב עם קירור אויר.אחריו ב ה2.4 (A, B וC). בAMD זה מאוד תלוי בסטפינד ובסוג המעבד. יש כמה טובים... תעשה חיפוש עליהם
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים AMD 2500 BARTON ולוח אם nforce תקע בפנים גם קירור מיים ואתה מסודר...אם אין תקציב אז שים איזה מאוורר חזק...הכול זה עניין של תקציב
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים חיפוש חיפוש חיפוש!זה חומר ישןןןבעיקרון אני חושב שאינטל יותר טובים מבחינת רמת ההמהרה. בשבילי מלך האוברקלוק מאינטל זה ה1.6GHZ שכבר איתי שהצליחו להגיע איתו ל2.8 יציב עם קירור אויר.אחריו ב ה2.4 (A, B וC). סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין A,B וC?
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים Intel are very problematic when it comes to picking a CPU since even if it's the same stepping it can come from a different factory etc. For example there are 2.4C of the same stepping that are capable of 3.6 ghz and others that can hardly close 3.0 ghz.Atleast when you buy an AMD with a stepping which is known to be good it's a sure bet. I've had my fair share of getting P4 CPUs with horrible overclocking capabilites. I personally intend to replace my 2.4C (won't pass 3.06 ghz) with a nice Barton 2500+ of a good stepping and an Epox 8RDA+ after this disappointment.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים בשבילי מלך האוברקלוק מאינטל זה ה1.6GHZ שכבר איתי שהצליחו להגיע איתו ל2.8 יציב עם קירור אויר.אחריו ב ה2.4 (A, B וC). מלך ה-OC (ואני לא מתייחס למעבדים ישנים כמו סלרון 300A וכו') הוא ה-XP1700+ שעשה כבר יותר מ-100% של OC.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים לי יש את ה 2.4B של אינטל והוא לא עובר לי את ה 2.7GHZ, אכזבה גדולה מאוד בשבילי
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר כן בעיה של תקציבכי אני לא מתכוון לבנות אותו בתור מחשב ראשי אלה מחשב משני למודינג ואובר קלוקינג ובתחלס אני חושב שאני יעשה אותו מכונת משחקיםכי לשימוש רגיל של גלישה באינטרנט וכאלה יש לי את שלי..רק לא הבנתי מה ש captaincaveman אמר.. :מלך ה-OC (ואני לא מתייחס למעבדים ישנים כמו סלרון 300A וכו')מה הקשר לסלרוןעד כמה שהבנתי סלרונים בכלל לא מסוגלים לעשות אובר קלוקינג..
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר מה זה הocda פשוט עד מה שהבנתי עד עכשיו שאי אפשר לעשות אובר קלוקינג לסלרונים ... מה אתה אומר אחשלי ?
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים הוא התכוון לזה:http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&cpu_type=Intel
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר וואלה מגניב תראו זאת החומרה שלי כרגע כמו שהצגתי גם ב "מפרט"intel celeron 2.4 ghz - 400mhz bus - l2 cache 128k - 0.13 micronasus p4s533-x - chipset sis 645dxddr 512mb - 333mhz - infineonוהבעיה העיקרית שלי היא החום !!!המעבד שלי במנוחה (רק גלישה וינאמפ אייסיקיו מסנגר וכל החרא הרגיל הזה)הוא על 38-43 בימים חמים ורגיליםבימים הקרים שהיו לפני 3-4 ימים הוא היה על 36-38המאורר על המעבד הוא ספארק7 פלוס - של חברת TTמאורר אחורי מוציא אווי סמארט פאן 2 - של חברת TTמאורר מכניס אוויר קדימה למטה - 80 מ"מ ג'נרימאורר במפרצי הסידי זורק אוויר לכיוון המעבד ( לא מכניס אוויר! ) של חברת SPIRE שעובד על 3800 סל"ד ( 70 מ"מ )וחלון פרספקט על רוב הדלת (שמעתי שגם זה מחמם קצת)מארז מידי! (של חברת סימבדה)לא מומלץ אובר קלוקינג על המכונה הזאת הא ? :-/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.