פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים שלום,שדרגתי אינטרנט למהירות 2.5 וקיבלתי בתמורה את הראוטר של בזק 2650U בזיכוי מלא לשנתיים אבל במחיר גבוה, כ-480 שקל (20 ש"ח לחודש).החסרון: התחייבות לשנתיים ואם אפרוש באמצע אצטרך לשלם את ההפרש שנותר.אני עדיין יכול להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד משלי.ראיתי שמחירי הנתבים הרבה יותר זולים בשוק.השאלות שלי:האם כדאי להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד חדש?האם יש ראוטר מומלץ אחר במחיר סביר? הצרכים שלי מיניליים, מחשב אחד, מקסימום שניים, חיבור לYES מקס טוטאל, וזהו בערך, כך שאוכל להסתפק בראוטר פשוט יחסית.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים כדאי לדעתי להחזירו לבזק ולקנות אחד משלך.מומלץ באיזור התקציב שלך הוא ה TP-Link TL-WR1043NDאם הוא יקר מדי לטעמך, יש לך את ה TL-WR941ND.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אם אתה לקוח ותיק של בזק ובדר"כ מרוצה, אז למה לקנות ראוטר?שאל את עצמך:האם יש בכוונתי בשנתיים הקרובות לעזוב את בזק?האם אני מוכן לעבור ל HOT או לחברות הסלולר?זה בדיוק מה ששאלתי את עצמי לפני כשנה+ ולקחתי את הנתב ואני מרוצה ממנו,גם מהאפשרות לחבר אליו דיסק רשת חיצוני (או DOK במקום), וגם מדפסת רשת שאינה תלויה באף מחשב.ובקיצור, אם סביר שתישאר בבזק אז כדאי לקחת את הנתב.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אבל אם הוא יעבור תשתית לא יהיה לו מה לעשות עם המודם - נתב הזה.חוץ מזה, למה לשלם כל כך הרבה על מוצר כזה?
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים בגלל זה היצבתי את השאלות המקדימות. אם הוא די בטוח שישאר בבזק בשנתיים הקרובות - אז המחיר הוא 0וזה הכי זול שיכול להיות.לעומת זאת, אם ישאר בבזק ויקנה נתב ב 260-360 שח , אז זה יקר מאד לעומת 0.גם אני עמדתי בפני אותה בעיית החלטה, והגעתי למסקנה שאני מעדיף ADSL על פני HOT, ואז ההחלטה ברורה, לא כן?
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר תודה על התשובות.מה דעתכם על הראוטר הזה?לאחי יש אותו והוא די מרוצה ממנו.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.