עבור לתוכן

איך איכות הבניה של 3820 Asus U35JC, HP 4320, Samsung Q330, Acer ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים.

הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים:

Asus U35JC

חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16

http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1

זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע?

Samsung Q330

לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא.

Acer Aspire Timeline X AS3820T

רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשרתי אליהם, ואמרו לי שהם מביאים אותו רק על פי הזמנה.

HP ProBook 4320

את זה אפשר לראות בבאג, אני אלך היום. אשמח לשמוע דעות בכל מקרה.

אם ידוע איפה ניתן לראות את הדגמים השני והשלישי, אודה לכם אם תגידו לי. אני גר בתל-אביב בלי אוטו, לכן חיפה או אילת זה קצת רחוק :-)

בתודה מראש,

וולטר

פורסם

שלום,

לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים.

הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים:

Asus U35JC

חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16

http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1

זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע?

Samsung Q330

לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא.

Acer Aspire Timeline X AS3820T

רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשרתי אליהם, ואמרו לי שהם מביאים אותו רק על פי הזמנה.

HP ProBook 4320

את זה אפשר לראות בבאג, אני אלך היום. אשמח לשמוע דעות בכל מקרה.

אם ידוע איפה ניתן לראות את הדגמים השני והשלישי, אודה לכם אם תגידו לי. אני גר בתל-אביב בלי אוטו, לכן חיפה או אילת זה קצת רחוק :-)

בתודה מראש,

וולטר

יש לי את ה u35jc אני מציע לך לקרוא קצת ביקורות באתרים יותר איכותיים (אתה יודע יש אתרים שמקבלים כסף מיצרנים שונים על מנת לפאר או להכפיש יצרנים שונים - ותראה שאין שום מילה רעה על איכות הבניה

למעשה ביחס לכל הניידים האחרים שאני מכיר הוא בנוי מצויין ונותן את התמורה הכי טובה לכסף. יש לי מקבוק פרו ולנובו T410 מהעבודה - אז תאמין לי שאני יודע לזהות נייד שבנוי גרוע. ו - 35 בנוי מצויין.

אגב גם ה 3820 ייתן לך תמורה מעולה - החסרון שאין לו יבוא מסודר לארץ.

פורסם
  • מחבר

היי alanby

אני מאוד רציתי לקנות את המחשב של אסוס, אז אם זה כמו שאתה אומר, אני אשמח מאוד. לצערי קראתי את אותו דבר בלא מעט מאמרים. כאילו, לא שהוא גרוע, אלה שהוא ככה ככה.

חשבתי ש-trustedreviews הוא דווקא אתר די איכותי. איפה עוד אתה ממליץ?

מה שמראים בווידאו לא קורה? אולי זה דגם מלפני שהשיקו אותו לשוק?

פורסם

היי alanby

אני מאוד רציתי לקנות את המחשב של אסוס, אז אם זה כמו שאתה אומר, אני אשמח מאוד. לצערי קראתי את אותו דבר בלא מעט מאמרים. כאילו, לא שהוא גרוע, אלה שהוא ככה ככה.

חשבתי ש-trustedreviews הוא דווקא אתר די איכותי. איפה עוד אתה ממליץ?

מה שמראים בווידאו לא קורה? אולי זה דגם מלפני שהשיקו אותו לשוק?

אצלי זה לא קורה אגב הדגם שם הוא לא בדיוק הדגם שמוכרים בארץ (מפרטים שונים) - והמחשב מעולה...בנוי יותר טוב מכל המחשבים האחרים שהזכרת פה.....ואנ בסה"כ מאוד מרוצה, היו לי המון חששות כי את הנייד הקודם שלי (vostro 3300 ) מכרתי שבועיים אחרי הרכישה....

הכי טוב תלך לחנות ותבדוק בעצמך.ֿ מה שהם הראו שם קל מאוד לבדוק.... אני חושב שהמקלדת של ה 35 היא מעולה אולי החיקוי הכי טוב למקבוק פרו שראיתי עד היום.

תקח בערבון מוגבל את כל האתרים האלה - אני למשל רכשתי את ה 3300 בגלל ביקורות ברשת - ובסוף גילית איך נפלתי בפח....את רוב הבעיות שלו

מגלים אחרי שימוש רציני (יש לי חבר שכותב ביקורות באתרים הגדולים בארץ - קיצר בודק את הנייד כמה שעות וזהו ....) ...

פורסם

אלנבי תפסיק להשוות ניידים לווסטרו כל הזמן,

לשאלתך,

זה תלוי מה אתה מחפש..

יש את הבנייה הקלילה יותר, ויש את העסקית יותר.

בנייה עסקית מכוונת למבנה מאסיבי יותר, מאלומניום. אם זה חשוב לך אז קח את הQ330 או ASUS U30, דל או לנובו עסקי (לטידוד או סדרת t ) .

עכשיו לסטודנטים או מי שלא מחפש את הלוק העסקי יש את הU35 שהוא בנוי פחות איכותי, ויותר פלסטיקי, אבל קליל בהרבה.

פה אתה יכול לראות השוואה בין הדגמים מבחינת בנייה:

הQ330 נמצא בbig box.

פורסם
  • מחבר

רציתי לעדכן:

אתמול ראיתי את ה-U35jc בבאג ואת ה-Q330 ב-BigBox מול קניון איילון.

לצערי ה-U35 באמת פחות איכותי. המקלדת שוקעת הרבה. עברתי על מחשבים אחרים, וזה קורה בלא מעט (אפילו הרוב), אבל ב-U35 זה יותר בעייתי מהשאר. זה ממש חבל, כי המחשב די מושלם בשבילי.

הסמסונג זה סיפור אחר. המקלדת מעולה, לא שוקעת, בכלל המבנה הרבה יותר סולידי, אבל לדעתי פחות יפה מהאסוס. אבל קראתי כל מני דיווחים על זמני סוללה שסותרים אחד את השני, אז לא קניתי.

מאוד אהבתי את ה-דל N3010, אבל זמן הסוללה נמוך ואין לי מושג אם בעיית החימום קיימת גם בדגם הזה.

מכיוון שאני כותב וגם מתכנת, המקלדת היא משהו מרכזי מאוד בשבילי. אפשר להשתמש ב-U35, זה פשוט מרגיש פחות טוב. אולי אני אתפשר בסוף.

פורסם

אם תמצא U30 של אסוס אז זה יתאים לך בול.. הבעיה שיש אותו רק בחול כרגע, אבל תנסה לדבר עם היבואן..

הוא דומה לQ330 מבחינת נתונים משקל והכל, אבל הוא יותר יפה :-)

פורסם

אתמול אספתי את הU35JC החדש שלי :)

בכל מקרה נראה מדהים בינתיים, לאחר הרבה כתיבה של קוד בJAVA היום לא נתקלתי בשום בעיה עם המקלדת מבחינת העמידות ומהירות הכתיבה...

העובדה שהמקלדת שוקעת רק מפריעה ויזואלית קצת ממה שיצא לי לראות עד כה.

אגב, שמעתי באיזה פורום שניתן להזמין את המקלדת של הUL30 שהיא מדהימה מאיביי ולהתקין במקום המקלדת הקיימת, אל תתפוס אותי במילה אבל.

פורסם

מאוד אהבתי את ה-דל N3010, אבל זמן הסוללה נמוך ואין לי מושג אם בעיית החימום קיימת גם בדגם הזה.

משתמש כבר שבועיים במחשב, מעיד שאין בעיית חימום.

כלומר, יש נקודה "חמימה" מימין למשטח מגע, אך זה ממש לא ברמה שזה מפריע לשימוש כלשהו, גם ממושך.

ו-alanby מחרטט את אותן מנטרות כבר יותר מחודש, והודף בתירוצים של אינטרסים וחוסר מקצועיות כל עדויות נגדיות..

פורסם

אני חייב להגיד אני באמת לא מבין מה נפלתם על ה VOSTRO 3300 הזה?

יש לי אותו כבר חודש וקצת ואני מרוצה ביותר.

אין התחממות בילתי נסבלת ואין מקשים שוקעים - בכלל המקלדת סופר נוחה.

יש לי דגם עם כרטיס מסך ATI ו core i3

מודה שהחסרון העיקרי שלו זה סוללה 4 תאים (לא מבין למה דל חסכו פה

היא מחזיקה לי מעל שעתיים - שעתיים וחצי (ואין לי צורך ליותר - כי גם זה לא היה הדגש אצלי)

אני סטודנט ואני הולך עם המחשב לכל מקום והוא בקושי מורגש בתיק לעומת ה 15 אינץ HP הישן שלי

אולי קיימות אפשרויות טובות יותר כמו הסמסונג - אבל המחיר גבוהה משמעותית והאחריות היא לא 3 שנים.

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק הקוים המנחים שלך לבחירת נייד (בעיקר על מה אתה מוכן להתפשר? על מסך מבריק עם השתקפויות, על יציאות, על גרפיקה?).

אבל מבין ה-4 שכן בחרת. האחרון שהייתי ממליץ לך זה האסוס U35JC.

באותה המידה שיש כאן כמה שממליצים עליו בחום (רב מידי?..).

לצד איכויות מאוד לא אסוסיות (לפחות בלוחות אם הם ממש בסדר), ה-בעיה שלו היא השרות המחפיר שניתן לו בארץ. ואין נייד שלא זקוק לשרות.

שווה שתתעמק פה בפורום ותנסה "להתחבר" למחשב אחר ולאו דווקא מה-4 שהצעת

פורסם

דווקא מאוד אהבתי את הבניה של ה-4320.

מרגיש יציב מאוד וגם ה-ALL AROUND מעולה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה בדיוק הקוים המנחים שלך לבחירת נייד (בעיקר על מה אתה מוכן להתפשר? על מסך מבריק עם השתקפויות, על יציאות, על גרפיקה?).

לצד איכויות מאוד לא אסוסיות (לפחות בלוחות אם הם ממש בסדר), ה-בעיה שלו היא השרות המחפיר שניתן לו בארץ. ואין נייד שלא זקוק לשרות.

היי,

לגבי מה שאני מוכן להתפשר, אתה די קרוב. אני לא אשחק עם המחשב, אז כרטיס מסך חזק לא הכרחי. מסך מט היה יכול להיות נחמד, אבל לא חובה. למרות שהייתי רוצה i5, אני יכול להסתדר עם i3 (גם עם core2, אבל אם כבר קונים אז מעדיף משהו חדש). גם על יציאות אני מוכן להתפשר ברמה מסוימת.

חשוב לי זמן סוללה סביר (4 שעות?), משקל, מקלדת, וגודל מסך לא גדול מ-13 אינץ'. ועד-5000 (רציתי לדעת על איכות הבניה, לכן לא שמתי בכותרת).

האמת שגלשתי מלא בפורום וקראתי גם מלא כתבות/ביקורות. אפילו בניתי לי אקסל השוואתי. זה יהיה הלפטופ הראשון שלי ואני מבין כמה מסובך זה להגיע לבחירה. אלה הם המועמדים שפחות או יותר התאימו לי.

חבל שאני חייב ווינדווס, הציאו לי להביא לי macbook pro ב4200 שקל. אני יודע שאני יכול להשתמש ברמה מסוימת בתוכנות ווינדווס, אבל אין לי מושג עד איזה רמה.

עדיין לא ראיתי את Lenovo IdeaPad Z360 M3594I, ולא מצאתי כמעט ביקורות. הלנובו שראיתי נראו לי נוחים (מקלדת טובה), ומלא המליצו לי על החברה.

פורסם

היה לי G1S של ASUS וEEE שניהם אף פעם לא עשו לי שום בעיה חוץ ממקרה בודד בG1S שהלך לו הצורב ואפילו שנגמר לו האחריות באתי איתו לרונלייט והחליפו לי את הצורב מבלי לחייב אותי ככה שלא הייתי אומר עליהם מילה רעה בינתיים, עד היום היה לי דווקא ניסיון טוב עם האיכות בנייה של ASUS, רק הזמן יגיד אם הU35 ימשיך את נסיוני הטוב איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים