עבור לתוכן

מסכים כחולים, ואחרי זה בעיות נוספות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אתמול קיבלתי באמצע צפיה בסרט מסך כחול. עשיתי חיפוש ונאמר שיש כנראה בעיה בזכרון. אבל אחרי שאני מדליק את המחשב המסך שלי דפוק. ראו תמונה. יכול להיות שנשרף לי הכרטיס מסך?

או מה לעשות?

מאז אתמול לא קיבלתי מסכים כחולים, אבל המסך לא עולה כמו שצריך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אממ הנקודות שאתה רואה מציין שיש בעיה בכרטיס מסך שלך,כנראה משוה שם התחמם יותר מדי !

גש לחנות שממנה קנית ושיבדקו לך את המחשב !

פורסם
  • מחבר

המחשב בן 3 שנים, אין עליו אחריות.

חוץ מזה כשאני מדליק את המחשב בהתחלה יש את הנק' האלה אבל כשיש את המסך שהווינדוס נטען אין את הנק'.

אני אעדכן את הדרייבר, אולי זה יעזור... :nixweiss:

פורסם

כאמור בדרך כלל נקודות כאלה זה בעיית חומרה

לעיתים יכול לעזור אחד מאלה : החלפת קבל מנופח בכרטיס מסך, ניקוי מאבק, החלפת חומר קירור, חיבור המסך ליציאה אחרת של הכרטיס מסך (דרך מתאם אם צריך)

פורסם

אני מעוניין להשתתף בדיון מאחר ויש לי גם בעיות של ריסטרטים עם מסכים כחולים,

בעיקר בעת צפיה בסרטים, במיוחד שמדובר בקבצי WMV ואפילו בצפיה בפלאשים באתרים שונים

מידי פעם יש מצבים שנוצרים לי ארטיפקטים על המסך ואחרי ריסטרט זה מסתדר,

מבחינת דרייברים אני דיי מסודר בדרייבר הכי עדכני , יש לי ווינדוס 7 32 ביט

ומה שאני חושב שישנו בעייה של חימום בכרטיס מסך והשאלה שלי האם יש תוכנה שמתעדת את הטמפרטורה לאורך זמן ??

יש הצעות ??

תודה ניר

פורסם

DarkMatter יכול להיות כל בעיה שהיא - דרייברים / חימום / קבל מנופח / אבק / ספק כוח . .

פורסם

אין בעיית ספק או של קבלים או של אבק, מחשב נוקה ונבדק לפני פחות מחודש והריסטרטים קיימים הרבה זמן ,

רק שלאחרונה התדירות עלתה באופן משמעותי

דרייברים הוחלפו, האם יש תוכנה שעושה תיעוד של הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

והאם מישהו יכול לעזור עם קבצי הדאמפ ?

תודה

פורסם

תוריד windbg לאחר מכן תוריד symbol טיטען אותם לתוך התוכנה לאחר מכן טטען את הminidump

שנימצא בתיקיה windows/minidump תלך לסוף יהיה רשום לך אודות הבעיה במידה ואתה לא מסתדר תעלה לכאן את השגיאה

וננסה לעזור.

פורסם

העלתי לך בפרטי עמית , שוב תודה :xyxthumbs:

בכל אופן הדיבגר ירוץ על וינדוס 7 ?

למי שרוצה לבחון מוזמן כאן:

http://netload.in/dateiLLhISVXc9D/my_dumps.rar.htm

* כל הדאמפים האלו מהחודש הנוכחי

תודה

ניר

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה ואיך, אבל ניתקתי את הכרטיס מהמחשב לשעה, והוצאתי את הכבל מתח מהמחשב לשעה. חיברתי, והמחשב עובד תקין כבר כמה שעות.

הרצתי סרט באיכות 720P והמחשב לא קרס. ???

פורסם
  • מחבר

שוב פעם אותה הבעיה...

פורסם

שוב פעם מסכים כחולים תעלה לפה את הקבצי dump אני ינסה לעזור בדרך כלל הם נותנים הרבה נתונים על השגיאה שהיתרחשה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לאתר את הקובץ כמו שכתוב במדריך מסכים כחולים באתר: כתבתי systemroot%minidump% כמו שנאמר במדריך, וזה לא מצא לי כלום.

חוץ מזה, חיברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר, וכשהדלקתי את המחשב ישר היה ציפצוף מונוטוני שלא נפסק.

פורסם

תכנס לתיקיה ווינדוס->"minidump" תראה אים מופיע לך שם קבצים

פורסם
  • מחבר

הוספתי בקובץ, אבל הקבצים האלה לא רלוונטים כיוון שהם נוצרו לפי חודש ולפני חצי שנה. ואז לא היו לי מסכים כחולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים