עבור לתוכן

בבקשה עזרה לגבי הכל

Featured Replies

פורסם

שלום קוראים לי בר והנבעיה הי כזו,

אני במשך שבועיים מחפש ברשת וקורא בלי סוף כדי להתאים לי מחשב נייד בל המצב רק מחמיר עוד יותר,

ככל שאני קורא יותר וחוקר יותר ככה אני מבין פחות מה שאמור להיות הפוך אבל זה המצב הכל כל כך מורכב ולא מובן!

הבנתי שיש קטגוריות למחשבים משחקים, עסקים תוכנות וכו... אבל פה הבעיה,

אני לא איזה גיימר מהולל אבל אני משחק משחקים פעם ב כמו PES או ג'יטיאיי חדש שיוצא או איזה משחק יפה שמשך לי את העיין

אני לא איזה מתכנת תוכנות אבל אני משתמש בתוכנות לפעמים כמו תוכנת DJ חינמית סתם בשביל הכף

ואני לא איזה איש עסקים אבל אני גולש באנטרנט כמובן

ואני לא מבין משהו אחד בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל שבעוד שלושה שנים אני יוכל להפעיל משחק כמו שצריך(לא ברשת)

או לגלוש באנטרנט בצורה חלקה וטובה?

אני מעוד מיואש מהמצב קראתי אין סוף מדריכים על המעבדים החדשים שכל אחד מהשלושה פרוס לעשרות וזה מסבך ,

השמח מאוד עם תעזרו לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות שלי וגם בעוד שלושה שנים יהייה מחשב שאני יצליח להפעיל עליו את הדרישות שלי.

המחיר הוא מחיר אמצע לא הכי יקר אבל לא הכי זול.

תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 17:58:48

סליחה על השגיעות

*מאוד

*הבעיה היא כזו

וכו...

פורסם

תבין שנייד ונייח זה לא אותו דבר.

בעוד בנייח לא בעיה להרכיב מחשב חזק למשחקים, שכמובן יתאים גם לאינטרנט ולהכל.

בנייח יש עניין של משקל וצריכת חשמל - וכמובן מחיר.

אין מה לעשות נייח לא מיועד למשחקים, ככה שאם כבר מישהו רוצה משחקים, אז זה קטגוריה שונה לגמריי. המשמעות זה שהמחשב יהיה כבד, פולט חום, וצורך המון אנרגיה - ברור שתוכל לגלוש איתו באינטרנט, אבל אם אתה לא מתכוון לשחק הרבה אתה לא צריך אותו.

עכשיו אם אתה רוצה לשחק GTA על הניד תהיה חייב מכונת משחקים.

אם אתה מוכן לוותר על כל המשחקים החדשים, אז אפשר להתחיל לדבר על מחשבים אחרים.. שרוב התוכנות לא יהוו בעיה כל עוד לא מדובר על תוכנה גראפית כבדה.

והכי חשוב תלמד מה המשמעות של נייד, לי אישית יש מחשב נייד אחד למשחקים, ואחד ללימודים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מבין את העניין, בוא נגיד שאני יכח את הכסף שרציתי להשקיע על נייד ואני יוסיף טיפה ויפצל את זה יקנה מחשב שולחני שיהייה בנוי למשחקים ותוכנות כמו שהוזכר

ומחשב נייד שיהייה בנוי בעיקר לאנטרנט אבל יפעיל לי דברים נורמלים כמו תוכנות רגילות או משחקים כגון סימס 3 למשל... או PES

אז בבקשה תגיבו לי ותציעו לי מחשב נייד ועם אפשר הסבר קצרצר

פורסם

המחשב הזה אמור להצליח להריץ סימס3 וPES על מדיום

http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658

על HIGH הם יתקשו.. ובשביל זה תצטרך כבר כרטיס יעודי.

ואז המחיר יעלה.

פורסם

דווקא מחשבים עם HD5650 יצליחו להפעיל את רוב המשחקים בצורה טובה (גם את היותר תובעניים שבהם) על הגדרות בינוניות, ועולים כ4500-5000 שקל.

פורסם
  • מחבר

זה מחשב פצצה ניראה לי אני רק לא מבין במעבד

יש לי מחשב ישן לפני שלוש שנים אטלון AMD דואל קור וכרטיס מסך ג'יפורס GT9400 עם 512 מגבייט והוא מעיף את הPES

אוקיי אני רוצה להוסיף קצת כסף אפילו עוד 1000 שקל מה לשפר בו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים