פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים היה לי stop 7b עשיתי למחשב תיקון של ווינדוס לאחר מכן המחשב התחיל להיות איטי משהו פחדשהוא מגיע לשלב של הלוגו עם הטעינה המסך הופך להיות שחור ואז המסך נכנס ל power saving mode לכמה שניות ורק אז הוא ממשיך לשולחן עבודהוגם בשולחן עבודה התיקיות עולות כאילו יש אפקטי מעבר בslide כאילו הם עולות חלק חלק ממש אבל ממש אבל ממש איטיוגם שאני מגלגל בדפי אינטרנט למטה או ללמעלה הדף מקרטע
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר תודה אבל יש עוד בעיותדבר ראשון יש שיפור מהרגע שמחקתי את הדרייבר הנוכחידבר שני שאני מתקין את הגירסא החדשה הוא מביא לי מסך כחול על זה שהדרייבר נמצא בלופ(ATI READON 9550)ואם הוא לא מביא מסך כחול אז הוא נתקע בשלב שהוא אמור להתאים את הרזולוציהניסיתי להתקין את 9.11 (הכי חדש זה 10.2)אותו הדבר ולהתקין ולמחוק גירסאות של דרייברים זה ממש לא בראש העדיפויות שלי עכשיו אז בינתים נשארתי בלי דרייבר(ג'נרי של ווינודס)יש רעיונות בלי לנסות גירסאות שונות?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים תנסה להתקין את הדריבר באמצות תוכנה , כגון:driver detective או driver scanner
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים תנסה להתקין דרייבר ישם יותר לכרטיס ,אולי הבעיה במקום אחר בכלל גם !כמו הרדיסק תקול ?איטיות יכולה לבוא מכל מיני סיבות חחתריץ בדיקות !PRIME ,OCCT וכו
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים תוריד את התוכנה driver sweeper ותנקה באמצעותה (בסייפ מוד) שאריות של הדרייבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.