פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino mayasolid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחשב מק לא בא בחשבון פה בכלל, במיוחד לתחום הזה.דבר שני, האפליקציות הנ"ל כבדות וזוללי משאבים, האם היא חייבת נייד? כי לדעתי עדיף מחשב נייח לתחום.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים הייתי ממליץ בתקציב שלך לבדוק הזמנה של m4500 של דל או w510 של לנובו מחו"ל.בארץ שני הניידים האלו יעלו 8000 שח ומעלה, בעוד הזמנה של אחד מהם מארה"ב יעלה כ-6500 שחמדובר בשני ניידים מקצועיים עם מסך מט, שמיועדים לשוק הגרפי.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים מחבר תודה רבה על התגובות. נייח לא בא בחשבון כי היא צריכה ניידות. לזה שמעליי - ה M4500 יעשה את העבודה ויריץ טוב את התוכנות ? תודה רבה
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים לזה שמעליי, כן ה-M4500 יעשה את העבודה בלי בעיה.מדובר באחד הניידים החזקים ביותר בשוק בתקציב שלךשווה לקרוא על סדרות עסקיות והמאפיינים שלהן לפני קבלת החלטה
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר לזה שמעליי, כן ה-M4500 יעשה את העבודה בלי בעיה.מדובר באחד הניידים החזקים ביותר בשוק בתקציב שלךשווה לקרוא על סדרות עסקיות והמאפיינים שלהן לפני קבלת החלטה1תודה רבה על העצה ואכן נראה שזה המחשב שהיא תרכוש 2. מה זה בדיוק מה שאמרת בשורה האחרונה? איפה אני יכול לקרוא על זה ? תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.