פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATAשחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחרוהוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון?דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבורPCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס.יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה?הכרטיס עובד על מחשב אחר...תודה מראשTANGUSH
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים נסה אולי כבל SATA אחר וחיבור חשמל אחר.כשאתה מחבר כרטיס מסך חדש הוא אמור לעבוד אוטומטית. האם המחשב מצפצף כרגיל עם הכרטיס החדש?האם המסך שמחובר אליו נשאר במצב כבוי?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אם אני לא טועה הלוח שלך תומך בSATA1 ולא ב 2בגלל זה תבדוק על הHD עצמו אם יש אופציה לג'מפר אותו כך שיוגדר לעבוד ב sata 1 (150mbs) אם אין זה אמור להיות אוטומטי..
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אם אני לא טועה הלוח שלך תומך בSATA1 ולא ב 2 בגלל זה תבדוק על הHD עצמו אם יש אופציה לג'מפר אותו כך שיוגדר לעבוד ב sata 1 (150mbs) אם אין זה אמור להיות אוטומטי.. וואלה איך שכחתי. בהחלט יש מצב שזו הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.