עבור לתוכן

אין סאונד לאחר התקנה חדשה של חלונות

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה רצינית, אולי תוכלו לעזור.

התקנתי היום חלונות 7 שרכשתי. בתום ההתקנה לא היה סאונד כלל. המחשב אינו חדש, אלא בן שנה, ועד עכשיו עם חלונות XP היה סאונד מצויין.

לפי ה - Device Manager, הדרייבר מותקן כראוי. עשיתי עדכון דרייבר, והוא כתב שהדרייבר מעודכן. הורדתי מהאתר של יצרנית לוח האם דרייבר וניסיתי אותו, זה התקין משהו, אבל כלום לא השתנה. ניסיתי לחבר אוזניות כדי לראות אם זה הרמקולים, אבל כלום. ניסיתי אפילו את כל אחד מהחיבורים של כרטיס הקול (לא רק את הירוק), אבל נאדה.

האמת היא שאין לי מושג ירוק למה אני לא שומע סאונד. נכנסתי להגדרות כרטיס הקול, שיניתי את ברירת המחדל מחיבור HDMI לחיבור השני, גם זה לא עזר. שום דבר לא עוזר. התקנתי בעבר חלונות 7 על מחשבים אחרים, אף פעם לא היתה בעיה...

לוח האם הוא Asus P5QPL-VM, הצ'יפסט הוא G41 וכרטיס הקול הוא כרגיל של Realtek.

עזרה בבקשה, אני עובד עצות ומיואש !

עריכה: מידע נוסף, שעכשיו לאחר שבדקתי מחשב אחר שמתי לב אליו. אם אני הולך ל - Control Panel ואז ל - hardware and Sound, ואני בוחר ב - Manage Audio Devices, אז אני מקבל רשימה של Audio Devices. במחשב בו הסאונד עובד, יש 3 כאלה: Digital Audio SPDIF, Digital Audio HDMI ו - Speakers שמסומן ברירת מחדל. במחשב המדובר שבו לא עובד לי הסאונד, אין את השלישי....אין את ה - Speakers בכלל (וכאמור חלונות מזהה דרייבר). למיטב ידיעתי הרמקולים בסדר...

פורסם

מוזר גם לי יש 3 אחד מהם זה הרמקולים כרגע אין לך רמקולים בכלל?

תנסה לפרמט שוב אים אין לך משהו חשוב על המחשב הרי שהוא כבר מפורמט יכול להיות שזה יפתור את הבעיה כי אין לי רעיון חוץ מדריברים,

תסיר אותו לגמרי ותנסה לעדכן שוב דריברים אין משהו אחר הוא לא מזהה את ההתקן

פורסם
  • מחבר

אבל ברגע שאני אעשה את זה, אני לא אוכל להפעיל את חלונות, לא ? כי הרישיון הוא להתקנה אחת....

פורסם

amitdanan, מאיפה אתה מביא את התשובות האלו? :bash::lol:

לפתוח הדיון: מה אתה רואה בפאנל של הדרייבר מבחינת הגדרת יציאות? אני גם מאמין שלכרטיס קול יש jack sensing אז הוא אמור לזהות חיבור ברגע שהוא מתרחש.

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שהבנתי את השאלה...אתה מתכוון ב - device manager ? שם כתוב שהדרייבר מותקן ועובד כהלכה...

ב - sound devices הוא לא מזהה את Speakers, יש לו רק שתי אופציות (HDMI והשני שציינתי).

פורסם

ל Realtek יש פאנל כזה שאתה יכול לפתוח ולהגדיר שם דברים ספציפיים שהם בדרייבר.

בד"כ תראה אייקון של רמקול ב system tray שלך.

פורסם
  • מחבר

האייקון היחידי ב - system tray הוא זה של חלונות, שם יש רק את הווליום, שנמצא כרגע על מקסימום ולא על mute או משהו כזה.

פורסם

אם התקנת דרייבר של Realtek אין סיכוי שאין לך את זה:

Tutorial3.png

פורסם
  • מחבר

תראה, יצרתי קשר עם התמיכה של מייקרוסופט, לפי הסימנים (ולפי מה שאתה אומר), הדרייבר פשוט לא מותקן כמו שצריך או לא מזהה את כרטיס הקול, כי אין לי את מה שאתה מחפש.

מעבר לדרייבר שחלונות התקין לבד, התקנתי את הדרייבר העדכני של ASUS, וגם דרייבר מהאתר של REALTEK. בשני המקרים, המחשב כאילו לא מזהה שיש לו בכלל משהו של REALTEK. אני לא יודע איזה דרייבר אני עוד יכול לנסות...

אשמח אם יהיה לך רעיון יצירתי, כי למייקרוסופט אין...

פורסם

כנס שוב לאתר היצרן ולדף ההורדות של הדריוורים ללוח שלך.

תוודא ותוריד את הדריוור המתאים והמעודכן אליו.

תמחק בDEVICE MANAGER את כל מה שקיים תחת SOUND/AUDIO.

תתקין את הדריוור כמו שצריך ותראה שהתוכנה גם מותקנת יחד איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים