פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מי מהם יותר טוב מבחינת , נוחות , יציבות , OC(לא הכי חשוב) , פיצ'רים , תמיכה , אחריות והכל הדברים האחרים שמשפיעים על לוח אם... ענו לי הפעם זה דחוף! מחר אני הולך לקנות.
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אני הייתי הולך על האיפוקס..אני לא יודע למה אבל אני פשוט מעדיף איפוקס על אביט....אבל שניהם לוחות מצוינים!כל אחד שתבחר יענה לכל דרשותך ללוח אם.
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030721/index.htmlאני לא אגיד ABIT, כי אני משוחד ;D
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים למה הקישור הזה?אין שם אף אחד מהלוחות האלה....את שתי הלוחות יש (הדגם המסויים לא משנה)
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים לIdo-k: לEPOX 8RDA3 יש אותם ביצועים כמו לדגם עם ה"+", רק פחות פיצ'רים(לדגם עם ה"+" יש בנוסף DUAL LAN, FIREWARE, SATA) אותו הדבר לאביט(לדגם עם הS יש בנוסף SATA ,FIREWARE, כ.קול SOUNDSTORM) כך שהשוואה שנתתי רלוונטית : ולפותח התרד: שני הלוחות די שווים בביצועים(מה הפלא, אותו הצ'יפסט...) ושניהם נחשבים אמינים(תריץ בGOOGE תמצא המון ביקורות על שני הלוחות)
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים לIdo-k: לEPOX 8RDA3 יש אותם ביצועים כמו לדגם עם ה"+", רק פחות פיצ'רים(לדגם עם ה"+" יש בנוסף DUAL LAN, FIREWARE, SATA) אותו הדבר לאביט(לדגם עם הS יש בנוסף SATA ,FIREWARE, כ.קול SOUNDSTORM) כך שהשוואה שנתתי רלוונטית : אוקיי...טעות שלי...
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים לפי דעתי האפוקסאבל עדיף להוסיף עוד חמישים שקל ולקחת את ה 8RDA+ REV 2.1או אם אתה ממש רוצה לחכות ל REV 2.1 של 8RDA3+ שאיתו מגיע גם ה REV 2.1 של 8RDA3 אם אני לא טועה שהם מעולים
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים הKT600 עם ביוס החדש מנצח את הNF2 ב90% מהבנצ'ים, מה שעושה אותו ליותר משתלם זה שהוא זול יותר!
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים לפי דעתי האפוקסאבל עדיף להוסיף עוד חמישים שקל ולקחת את ה 8RDA+ REV 2.1או אם אתה ממש רוצה לחכות ל REV 2.1 של 8RDA3+ שאיתו מגיע גם ה REV 2.1 של 8RDA3 אם אני לא טועה שהם מעוליםLOL איזה סלט עשית8RDA3 - קיים כבר רק ב REV2.08RDA3 PLUS - ממחר קיים רק ב REV 2.0אין ולא תהיה גרסה 2.1 .2.1 זה רק ל 8RDA PLUS
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר אני קונה בKSP שיש להם את שני הלוחות שם במחירים האלוEpoX 8rda3 : 480nisABIT NF7 : 440nisאני כנראה ילך על האיפוקס מסיבות נוחיות(כל פעם שיש בעיה יש לי את הצג LCD הקטן הזה בצבע אדום שמראה מה היא הבעיה...)
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אני רק הייתי מוודא במקומך שהלוח שאתה קונה הוא אכן חדש ולא משופץ.KSP מוכרים גם כאלה. אני לא אומר שהם ימכרו לך אחד בלי להגיד לך אבל כדאי לוודא ליתר ביטחון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.