פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים Mandheling, איזה סוג של ניתוקים?באלחוט, ניתוק מהחייגן?כן, באלחוט - ניתוקים בין המחשבים לבין הראוטר. הפתרון היחידי שמצאתי הוא לבצע התנקות והתחברות מחדש.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים כן, הבעיה היא רק עם המחשבים שמחוברים אלחוטית. אולי משהו מהנתונים הבאים יעזור:WirelessWireless Radio: EnableName (SSID): [MySSIDName]Channel: Auto (Current channel 2)Mode: 11bgn mixedChannel Width: AutomaticMax Tx Rate: 300MbpsMAC Address: 00-23-CD-19-09-7CWDS Status: Disable----WPA-PSK/WPA2-PSKVersion: WPS-PSKEncryption: AESGroup Key Update Period: 0Wireless MAC Filtering: DisabledTransmit Power: HighBeacon Interval : 100RTS Threshold: 2346Fragmentation Threshold: 2346DTIM Interval: 1[v] Enable WMM[ ] Enable Short GI[ ] Enable AP Isolation
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר איך הראוטר מסתדר עם ddwrt ? קראתי בכמה אתרים שזה מה שיכול לסדר לי את הבעיה.. יש בעיות עם הגרסה הזאת? אני עם חיבור חייגן..
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אמור להסתדר טוב, אבל קראתי כבר על כאלה שהפכו את הראוטר שלהם למשקולת נייר בעקבות מעבר בין הקושחה המקורית ל-WRT או בחזרה.http://www.google.com/search?&q=tp-link+router+bricked+wrt
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים נסה לעבוד בערוץ עבודה אחר.כמו כן, נסה להציב את הראוטר במקום מאוורר יותר
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים הראוטר במקום מאוורר.לגבי הערוץ, זה משהו שאמור היה להשתנות עם שדרוג הקושחה?
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים Mandheling, קרה לי גם, הפתרון הוא לשים ערוץ משלך ולא להשאיר אותו על AUTO, כנראה הוא משחק בין הערוצים מה שגורם לך לניתוקיםהערוצים המומלצים הם 1, 6 ו-11.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים ניסיתי ערוצים 1, 6 ו-11 והניתוקים ממשיכים (וזה למרות ש-NetStumbler מראה שערוצים 1 ו-11 פנויים לגמרי). מעבר ל-11bg mixed פתר את הניתוקים, אבל כמובן שפוגע בביצועים בהשוואה למצב הקודם - 11bgn mixed. רעיונות נוספים?
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים ארבעה מחשבים שונים מתנתקים (שני דסקטופים ושני לפטופים). לכל אחד יש כרטיס רשת שונה, כך שאני מניח שאין קשר לסוג הכרטיס.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים לא, אין קשר.איך מתבטאת ההתנתקות?הרשת ממשיכה להיות מחוברת ואין אפשרות גלישה?או שההתנתקות היא מהרשת עצמה?(קרה לי פעם מקרה דומה עם נתב של Edimax, הפתרון היה ביטול מנגנון ה WPS (Wi-Fi Protected Setup) בנתב.כמו כן, מה קורה כאשר אתה מתחבר ללא אבטחה?
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים תודה על ההצעות, אבל החלטתי פשוט לחזור לגירסה הקודמת (427) ומאז כל הבעיות נפתרו.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478617.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.