עבור לתוכן

קניתי tl1043nd צריך עזרה בעדכון קושחה.. לא רוצה לעשות טעות.

Featured Replies

פורסם

נשמע הזוי לגמרי שאתה לא מצליח לפתוח פורטים לPS3 בנתב כזה, אתה יכול לנסות להחזיר, אבל חבל.

• תגובות 43
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נשמע הזוי לגמרי שאתה לא מצליח לפתוח פורטים לPS3 בנתב כזה, אתה יכול לנסות להחזיר, אבל חבל.

זה לא קשור לפורטים, הupnp לא מופעל למרות שבראוטר הוא מוגדר כפעיל. בראוטר הקודם זה לא קרה לי.

פורסם

עוד פתרון הוא, להשאיר לPS3 איפי קבוע ולתת לאיפי הזה DMZ, זה אמור לתת לו חיבור נקי הכל פתוח.

פורסם
  • מחבר

עוד פתרון הוא, להשאיר לPS3 איפי קבוע ולתת לאיפי הזה DMZ, זה אמור לתת לו חיבור נקי הכל פתוח.

איך משאירים לps3 איי פי קבוע? כמו בdhcp servers? אם כן עשיתי את זה..

שמע אחי אבל כל הפתרונות האלה הם לא קשורים כל כך לסוגיית הupnp כי ברגע שהupnp מוגדר כזמין בראוטר אז הוא אמור להיות זמין גם בps3 .

כך היה לי גם עם ראוטר קודם של אדימקס.. לא מובן לי הקטע הזה.

פורסם

אולי משהוא בהגדרות של הPS3... אני פשוט לא מכיר את הקונסולה הזאת, אם הייתי מכיר אז הייתי עולה על הבעיה, אני משוכנע שזאת בעיית הגדרה אזורית או בנתב או בPS3.

פורסם
  • מחבר

אולי משהוא בהגדרות של הPS3... אני פשוט לא מכיר את הקונסולה הזאת, אם הייתי מכיר אז הייתי עולה על הבעיה, אני משוכנע שזאת בעיית הגדרה אזורית או בנתב או בPS3.

מזה qss והאם זה צריך להיות מופעל?

פורסם

מנגנון של TP-LINK שמאפשר לנתב ולכרטיס הרשת להגדיר את האבטחה של הרשת האלחוטית שלך ללא התערבות.

פורסם

אתה יכול לבטל את הQSS ולקבוע אבטחת WPA2

פורסם
  • מחבר

זה מומלץ לעשות את זה?

דרך אגב זה לא קשור לupnp נכון?

פורסם

מומלץ לעשות מה?

הרי לפי מה שאמרת ה QSS אצלך מבוטל.

להגדיר הצפנת WPA2-P5K היא בגדר חובה, אלא אם אין לך בעיה שיגלשו על חשבונך / יהיה לכל שכן שלך גישה לקבציך.

ולא, זה לא קשור ל UPNP.

שאלה, כשהגדרת כתובת סטאטית ל PS3 בנתב, וידאת כי כתובת ה MAC נכונה?

פורסם
  • מחבר

מומלץ לעשות מה?

הרי לפי מה שאמרת ה QSS אצלך מבוטל.

להגדיר הצפנת WPA2-P5K היא בגדר חובה, אלא אם אין לך בעיה שיגלשו על חשבונך / יהיה לכל שכן שלך גישה לקבציך.

ולא, זה לא קשור ל UPNP.

שאלה, כשהגדרת כתובת סטאטית ל PS3 בנתב, וידאת כי כתובת ה MAC נכונה?

לא, לא הגדרתי בסוף כתובת סטאטית כי ברגע שיש כתובת סטטית הdmz לא מופעל עליה ואין צורך לכתובת סטטית עם הps3 מספיק לפתוח dmz אמרו לי.

הqss אצלי לא מבוטל, הוא מופעל האם אני צריך לבטל אותו?

איך מגדירים wpa2 p5k ?

האם כדאי לבטל את חומת האש בראוטר? או שיש עוד דברים שכדאי לשנות? תודה!

פורסם

במקרה שלך לא. תשאיר אותו מופעל. (QSS)

ולגבי החומת אש. תשאיר פועלת.

פורסם
  • מחבר

במקרה שלך לא. תשאיר אותו מופעל. (QSS)

ולגבי החומת אש. תשאיר פועלת.

ולגבי האבטחה, יש איזה מדריך לשיטה שהמלצת לי לעשות? כרגע אני על wep זה לא מספיק?

פורסם

מאז שעברתי לקושחה 820 יש לי הרבה ניתוקים. זה משהו ייחודי אצלי? אשמח לקבל רעיונות לשיפור המצב מלבד חזרה לקושחה 427 (אם אין ברירה, זה מה שאעשה).

פורסם

asi1998, אתה לא צריך לצטט תגובה שמעלייך.

WEP לא מספיק בכלל, זה כמו להיות בלי אבטחה כלל, ההצפנה ניתנת לפריצה בדקות ספורות.

מדריך מצויין מתוך אתר Netcheif

Mandheling, איזה סוג של ניתוקים?

באלחוט, ניתוק מהחייגן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים