עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דרייברים של ati לנייד טושיבה

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650

הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן

אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב.

הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים.

עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם יצליחו לעבוד ולא מצאתי באתר הרישמי,אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד.

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

אודה על קצת עזרה...

פורסם

תוריד מאתר של טושיבה לדגם שלך.

פורסם

ניסיתה אותו ?

טושיבה לא אישרו דריברים אחרים.

פורסם
  • מחבר

האמת לא ניסיתי אותו אבל התקנתי דרייבר 10.6 מאיזשהו אתר שמצאתי מגוגל שרשום שם שהוא מתאים לניידים dell,lenovo,toshiba

והאמת שהוא פועל אך הCCC לא פועל. כלומר אני לוחץ על הפעלת התוכנה ואין תגובה.

משחקים הוא מפעיל כרגיל.

השאלה היא אם זה יכול לפגום בביצועים שה ccc לא פועל?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייברים מהאתר של טושיבה ועובד הקטליסט...אבל אני לא יודע את הגירסא,נראה לי אני מתבלבל,במידע רשומים כמה מספרים...

אז איזה גירסה זאת לפי התמונה?

uhrobg4tmr8fqw17ail2.png

פורסם

כרטיסי מסך בניידים, בהבדל מנייחים, הם לא התקנים אוטונומיים. בגלל הבדלים קטנים מסויימים הדרייבר ה"כללי" עשוי שלא לעבוד בהרבה כרטיסים, ויש להוריד את הדרייברים מאתר יצרן המחשב בלבד. אם במקרה יש דרייבר "כללי" חדש יותר שעובד אצלך טוב אז הרווחת, אבל אם יש לך בעיות ביצועים\חוסר יציבות\שגיאות, עדיף מן הסתם הדרייבר של היצרן אפילו אם הוא ישן יותר.

בנוסף, קח בחשבון שהדרייבר ה"כללי", אפילו אם הוא עובד כמו שצריך מבחינת האלקטרוניקה (ואז לא תראה כל בעיה בביצועי המחשב), הוא עדיין עשוי שלא להתאים במידה שווה לכל מחשב נייד בתחום הניהול התרמי, מה שעשוי להביא לרעש מיותר וצריכת חשמל מוגברת מצד אחד או לחילופין להתחממות יתר מצד שני.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר,אז אני יתקין רק מאתר היצרן מעתה והלאה...אבל סתם להתעניינות כללית הדרייבר שבתמונה הוא 8.7 או 10.6?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים