פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים שלום,אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, הטלויזיה ישנה וכל מה שיש זה חיבור RCA צהוב אדום לבן, השתמשתי בכבל VGA לRCA ולא הצלחתי להוציא שום תמונה כל מה שיצא זה רעש סטטי מהחיבור סאונד שמוכיח שיש איזשהו אות שעובר בכבל, מישהו אמר שלא כל כרטיס מסך יכול לשדר אות של RCA לא הצלחתי להבין אם שלי יכול או לא, מישהו יודע משהו, יכול לעזור?אגב כשאני מחבר את המצלמה לטלויזיה או את הDVD הנייד עם כבל של RCA הכל עובד אז כנראה זה האות שהמחשב שולח...
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אני לא יודע למה מוכרים את המתאם הזה. הוא לא עובד אף פעם.אין לך יציאת S-VIDEO בכרטיס?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר יש רק 2 יציאות DVI וVIVOבטלויזיה יש רק RCAבנייד יש רק VGAושום דבר לא עובד חח
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים נו, אבל אין כבל שמתחבר ליציאת VIVO שנותן S-VIDEO? מהנייד אתה יכול לשכוח
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר לפי מה שהבנתי VIVO זה לא SVIDEO וגם ככה זה לא עוזר כי לטלויזיה יש רק RCA...חיברתי כבל VGA לRCA פשוט שום דבר לא קןרה על המסך ובתוכנה של NVIDIA יש רק טלויזיות HD אין ישנות אפילו עם תוכנה לא הצלחתי וגם לא עם הנייד.אולי מישהו אחר הצליח לחבר עם RCA ויודע יותר כי אני קראתי רע על SVIDEO באמת.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים יש לך כבל שמתחבר ליציאה העגולה של הכרטיס?איזה כבלים מתפצלים ממנו?המתאם VGA הזה מיועד לסוג מאד מסויים של מחשבים ניידים.עוד לא שמעתי על בנאדם אחד שזה התאים למחשב שלו.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר לפי מה שבדקתי הVIVO זה חיבור להרבה חיבורים אז בעקרון חיבור SVIDEO אמור להתחבר אליו אבל צריך לנסות אז אני אבדוק מאוחר יותר, למרות שאין לי SVIDEO לRCA יש רק SVIDEO לSVIDEO אבל אני מעוניין לבדוק אם זה בכלל מתחבר לVIVO, כנראה שלחבר דרך זה לRCA זאת האפשרות האחרונה באמת עם הטלויזיה הדפוקה הזאת... אגב יש לך מושג במקרה איפה אפשר להשיג SVIDEO לRCA?
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים זו לא בעיה. אבל עלולים לראות בשחור לבן.יש ממירים של S-VIDEO גם ל-21 פינים.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר הלוואי יהיה בשחור לבן אני מת לקבל איזהשהיא תמונה חח לעבוד עם משהו שבור יותר קל מאשר עם משהו לא פעילאיזה חיבור זה 21 פינים?
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר טוב לדעת אבל יש רק RCA לטלויזיה חיבור SCART יש רק לממיר של YES זה לא ממש עוזר. האפשרות היחידה היא להמר על SVIDEO לRCA שכבר הזמנתי בכל מקרה נראה תודה על העזרה שלך
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים מחבר זה היה נכון אם לא הייתי מזמין מEBAY ככה אני משלם איזה 5 שקל על כל דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.