פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים שלוםידידה שלי הולכת להזמין מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים מחברת מדיאטק היום, רציתי לשאול מה אתה אומרים על האחריות ואם כדאי לקנות משם?דיברתי עם החנות במיילים וזה מה שאמרו לי:שלום,אנחנו וטכנאי של דל זה אותו דבר ,אנחנו מורשים דל גם בשרות ואת הקריאות אנחנו מקבלים מדל ישראל.היום יש 2 חברות בישראל שמורשות לתת שרות לקריאות של דל ומדיאטק היא אחת מהם.יוסישלוםרק כדי להיות בטוח שאני מבין, מי בא אליי הביתה אתם או טכנאי של חברת דל?שלום רב,הלוח אכן הוא Intel® HM57 Express Chipsetהאחריות היא 3 שנים באתר הלקוח כמו שכתוב גם בהצעה.בעת תקלה הלקוח פותח קריאה בדל ישראל ,מאבחנים איתו ביחד את התקלה ומעבירים את הקריאה למדיאטק עם החלק שצריך להחליףומגיעים איתו לבית הלקוח למחרתהמחיר נכון להיום הוא 3942 ₪ כולל מע"מוהתשלום הוא 6 תשלומים ללא ריבית.יוסישלוםאני רוצה לקנות את המחשב אך לפני שאני קונה אותו אני רוצה לדעת איזה לוח יש למחשב ומה זה בדיוק אומר " 3 שנים אחריות באתר הלקוח! NBD on-site 3 Year "?זה שירות 3 שנים באתר הלקוח או שזה משהו אחר? Dell On Site Warranty נא לפרט בבקשה בקשר לאחריותוהאם הלוח של המחשב הוא מהסדרה הזאת?:Intel® HM57 Express Chipsetובנוסף אני רוצה לדעת בבקשה פחות או יותר כמה המחשב הזה עולה כולל הכל בסוף בשקלים (כולל מע"מ) וכמה ריבית אתם לוקחים לכל תשלום?תודה רבה. שלום ,יש לנו להציע את המחשב הנ"ל במחיר של 935 $ + מע"מInspiron N5010Intel® Core i5-450M (2.4GHz) Mobile CPU4096MB DDR3 1333Mhz (2 x 2048MB) up to 8GB320GB SATA 7200rpmIntel Graphics Media Accelerator HD8x DVD+/-RW Drive including Roxio Burn software15.6" High Definition (1366x768) WLEDIntegrated 1.3 Mega Pixel CameraIntegrated 10/100 LANDELL Wireless 1501 (802.11b/g) Mini CardDELL Bluetooth 3652.6kgExpressCard 34mm Slot, Reader Card 7 in 13xUSB 2.0, RG-45, VGA, e-SATA, HDMIצבע שחורPrimery 6-cell 48W/Hr Li-Ion BattaryMicrosoft English Windows 7 Home Premium (64-bit)3 שנים אחריות באתר הלקוח! NBD on-site 3 Year935
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.