עבור לתוכן

בעיה, ככל הנראה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו.

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תממש אחריות. זרוק להם את המחשב עם הבעיה ותגיד להם שזה לא נפתר, שיישברו את הראש.

פורסם

מתי זה קורה? אים הבנתי נכון זה בעבודה שיגרתית במחשב אים אתה יכול לצלם את המסך שהוא עושה ריסטרט זה יעזור,

כדי למנוע מהמסך לעשות ריסטרט כדי לצלם את השגיאה תלך "ללוח בקרה"->"מערכת"->"הגדרות מערכת מתקדמות" בחלון תחת הפעלה ושיחזור

תכנס להגדרות, תחת כשל מערכת תבטל את הV מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי" ואישור.

תצלם מסך ותעלה תמונה של השגיאה

פורסם
  • מחבר

צירפתי תמונה של שגיאה להודעה הראשונה...

ToMuSH - כנראה שזה מה שאני אעשה...

תודה.

פורסם

הכוונה ל BSOD (מסכים כחולים) מסכים כחולים אשר משאירים מידע אודות התקלה,

תעלה תמונה

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להעלות תמונה של המסך הכחול. הוא מופיע בדיוק לשניה ואז המחשב מרסט את עצמו.

פורסם

מתי זה קורה? אים הבנתי נכון זה בעבודה שיגרתית במחשב אים אתה יכול לצלם את המסך שהוא עושה ריסטרט זה יעזור,

כדי למנוע מהמסך לעשות ריסטרט כדי לצלם את השגיאה תלך "ללוח בקרה"->"מערכת"->"הגדרות מערכת מתקדמות" בחלון תחת הפעלה ושיחזור

תצלם מסך ותעלה תמונה של השגיאה

תפעל לפי הפרטים שרשמתי כאן

פורסם

זה מה שאני אוהב בפורום הזה: אנשים מנסים לעזור, משקיעים מזמנם לכתוב הסברים, ואז בא פותח הדיון ומתעלם בהפגנתיות.

אי אפשר להעלות תמונה של המסך הכחול. הוא מופיע בדיוק לשניה ואז המחשב מרסט את עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים