פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביטיש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTXאני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONSהמשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני..האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים אל תדאג הבעיה לא בכרטיס מסך הבעיה במשחקהמנוע גראפי שלו ממש גרוע וכבד מאודתנסה במשחקים אחרים ותראה תוצאה טובה בהרבה
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר אז זהושלפניי הפורמטהמשחק עבד חלק וכול האופציות של שינוי הגרפיקה התאפשרכרגע אני לא יכול לשנות כלוםעל כול דבר שאני מנסה לעשות אני מקבל הודעה שאין מספיק משאבי מערכת
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים "המשאבים" האלה זה בגלל שהכרטיס שלך 512 MB ולא 1GB.כמו שאמרתי, משחק עם מנוע גראפי גרוע מאוד אז אל תבהל מזה זה לא רק אצלך זה גם אצלי, ועוד אצל הרבה אנשים! ומשחקים אחריםעובדים לי ממש חלק בלי שום בעיה על גראפיקה גבוהה מאוד.במשחקים אחרים זה לא יהיה לך. (כל עוד אין להם מנוע דפוק גם כן)
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים תגיד, מר ToyMan, איזה חלק בדיוק של "לפניי הפורמט המשחק עבד חלק" אתה לא מבין?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר אני ממש אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש איזשהו מושג או רעיון למה זה קורהתודה
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר הכולדריברים העדכניים ביותר של NVIDIA directX11רשמתי את כול זה.הכול מזוהה ב DEVICE MANAGERאני לא רואה שום בעיה.אני חושש שמא המחשב אולי קיבל איזשהו קצר. הייתכן שזאת יכולה להיות הבעיה ?למרות שהוא נותן הודעה שאין מספיק משאבי מערכת אז אני לא רואה את הקשר
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים 1. האם הפרמוט כלל את מחיקתו של המשחק (בין אם תוך כדי הפרמוט או באופן ידני אם הוא על כונן אחר) והתקנתו מחדש?2. כמה זכרון מערכת יש במחשב המדובר? האם פועלים יישומים כלשהם ברקע?3. האם הבעיה קיימת במשחקים נוספים?4. למה DX11 אם הכרטיס תומך רק DX10?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים 4. למה DX11 אם הכרטיס תומך רק DX10?Win7...ב-DX Dialog כתוב DX11.זאת לא התמיכה של הכרטיס,אלא של מערכת ההפעלה והיא בנויה ב-Core של התוכנה.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר הפורמט כלל! את מחיקתו של המשחק....4 GB ולא פועלים יישומים אחרים חוץ מאשר המשחק.לא ניסיתי אף משחק אחר.חוץ מ GTA אני לא מרבה לשחק במשחקים האמת :-)בהנחה שמשחקים אחרים עובדים תקין..(אני אנסה ואחזור עם תוצאות) איפה יכולה להיות הבעיה ?אולי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש ? לפרמט מחדש ? לא ברור האמתי בכלל
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים הפורמט כלל! את מחיקתו של המשחק....4 GB ולא פועלים יישומים אחרים חוץ מאשר המשחק.לא ניסיתי אף משחק אחר.חוץ מ GTA אני לא מרבה לשחק במשחקים האמת :-)בהנחה שמשחקים אחרים עובדים תקין..(אני אנסה ואחזור עם תוצאות) איפה יכולה להיות הבעיה ?אולי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש ? לפרמט מחדש ? לא ברור האמתי בכלל יש פאצ'ים ל-GTA וכן זה משחק אקסטרה כבד, לא בגלל שהוא יפה אלה בגלל שהוא דפוק.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר אוקיי נעשה זאת בצורה אחרת!המשחק עבד לפניי הפורמט תקין....לאחר הפורמט המשחק לא עובד תקין.בבית של חבר שבו מותקנת אותה גרסא של ווינדוס 7 שכרגע מותקנת אצלי ultimate 64 bitהמשחק עובד תקין.אין צורך בשום עידכון/פאטץ' למשחק כי הוא עבד חלק AS IS.אני ממש מנסה למצוא פתרון הגיוני..אולי הכרטיס מסך נדפק? קיבל איזשהו קצרון ? אולי משהו בהתקנה של הווינדוס לא הלך חלק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.