עבור לתוכן

הHz של מסכי הLCD כיום.. הוא עד 60? זה נכון?

Featured Replies

פורסם

זמן תגובה וקצב רענון - ידם של מסכי CRT היא על העליונה בסעיף זה, שכן קצבי רענון של 85hz ואף 100hz הם דבר שבשגרה לרוב המסכים הללו, ואילו מסכי LCD אינם עוברים את רף ה-60hz.

כמו כן, זמן התגובה של CRT הוא מספר מיקרו שניות בהשוואה למילישניות במסכי LCD. למרות הבדל זה, המריחות במסכי LCD נגרמות עקב השוני בדרך בה המסך מתעדכן ולא בגלל זמן התגובה הספציפי, זאת אומרת שגם אם מסכי ה-LCD היו מגיעים לזמן תגובה של מספר מיקרו שניות, עדיין חלקינו היו רואים בהם מריחות.

קראתי את זה במאמר פה...

זה נכון שמסכי LCD לא עוברים את ה60HZ?

O_O

כי בינתיים יש לי CRT ישן השבוע אני קונה DELL 2209WA

פורסם

ההפרשים כיום כבר זניחים עד לא קיימים.

פורסם

זה נכון שהכותרת שלך היא סתמית? תערוך אותה בבקשה כדי שתאפיין לפחות במידה מסוימת את השאלה שאתה שואל.

פורסם
  • מחבר

ערכתי מצטער.

פורסם

זה נכון לרוב המסכים שיש כיום בשוק.

חלק מהמסכים שתומכים ב-3D למשל אמורים לתת תמיכה עד 120HZ, תלוי בסוג ה3D שהם תומכים בו.

מעבר לזה שאר המסכים תומכים ב-60HZ בלבד.

יש כמה יוצאים מן הכלל, למשל ה-2209WA תומך בעד 75HZ אחרי כמה Tweaks בדרייבר של הכרטיס מסך.

אני אישית מגדיר אותו על 72HZ כדי לתת ניגון חלק ביותר של סרטים. 72 זאת כפולה של 24, ורוב סרטי הHD היום באים ב-24FPS. כאשר המסך על 60 אז לפעמים אפשר לשים לב למן קפיצות קטנות כשהתמונה זזה לאט. על 72HZ תופעה זו כמעט ולא קיימת בכלל.

פורסם

זה נכון לרוב המסכים שיש כיום בשוק.

חלק מהמסכים שתומכים ב-3D למשל אמורים לתת תמיכה עד 120HZ, תלוי בסוג ה3D שהם תומכים בו.

מעבר לזה שאר המסכים תומכים ב-60HZ בלבד.

יש כמה יוצאים מן הכלל, למשל ה-2209WA תומך בעד 75HZ אחרי כמה Tweaks בדרייבר של הכרטיס מסך.

אני אישית מגדיר אותו על 72HZ כדי לתת ניגון חלק ביותר של סרטים. 72 זאת כפולה של 24, ורוב סרטי הHD היום באים ב-24FPS. כאשר המסך על 60 אז לפעמים אפשר לשים לב למן קפיצות קטנות כשהתמונה זזה לאט. על 72HZ תופעה זו כמעט ולא קיימת בכלל.

האם אופציה הזאת קיימת גם ב- 2311?

פורסם

אני לא יודע, לא בדקתי.

פורסם

יש לך אולי השארה?

פורסם

ממש לא, זה דורש בדיקה פיסית. בדיוק כמו שנעשה עם ה-2209WA.

פורסם
  • מחבר

כמה אתם חושבים שכדאי לשים במשחקים?

פורסם

120HZ

פורסם
  • מחבר

לא אני מתכוון במשחקים... לא בכללי בבקשה תעזרו

כי אני תמיד שם על 70HZ זה טוב?

פורסם

אם אתה עובד על מסך LCD, שים 60HZ.

פורסם

כמה אתם חושבים שכדאי לשים במשחקים?

מומלץ לשים את המקסימום שבו תומך המסך. במקרה של LCD סטנדרטי - 60HZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים