עבור לתוכן

נסיונכם עם I-One

Featured Replies

פורסם

האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One?

אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות.

בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים?

תודה.

motorola-i1-1269894252-44.jpg

פורסם

היו עליו כמה וכמה ביקורות בעברית - חביבות וממצות בסה"כ.

כעיקרון אפשר לדעתי לסכם הכל במשפט אחד ודי קצר. אם אתה לקוח מירס/רוצה להתחבר אליהם/חייב לקנות מהם מכשיר - אך ורק המכשיר הנ"ל שווה משהו אצלהם. אם אתה נמנה על כל שאר האנשים - אל תקנה אותו.

ובהרחבה,

בהיצע המכשירים המיושן יחסית של מירס הוא היהלום שבכתר ו"אוכל" את כל שאר המכשירים לארוחת הבוקר. מצד שני אם תשווה לשלל המכשירים הקיימים בשוק (לאו דווקא בחברות הסלולר עצמן אלא יותר במכשירים שיש להם תאימות לפלאפון/סלקום/אורנג') תגלה שהוא נחות מהם משמעותית

פורסם
  • מחבר

דור,

אני שוקל מירס בגלל הטבה כספית משמעותית מאוד שאני מקבל שם. אבל אפשר גם אחרת.

אני לא חסיד של טלפונים פלאיים סטייל I-Phone , עד היום הסתדרתי נהדר עם מכשירים המכונים בשפת העם דור 2 (של מירס :-) ), אבל חשבתי אם כבר לקנות מכשיר במירס (אגב לראשונה בחיי עבורי, עד כה השתמשתי בטלפונים של המעסיק) אז "לפנק" קצת את עצמי ולקנות I-One.

ולכן אני שואל אם אין איזה בעיות מיוחדות. מבחינתי המפרט שלו מעל ומעבר ולא ממש רואה הבדלים בין הסמארטפונים השונים. אבל, מעניין אותי לדעת לגבי זה:

האם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות?

בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים?

פורסם

אני לא יודע אם יש לו שדרוג רשמי ל-2.0 או 2.1 אבל אולי מירס יענו לך בעניין הזה. בכל מקרה אם שווה לך כללית לעבור למירס אז אין ספק ששם המכשיר הנ"ל הוא ה-Best ובהחלט יכול להחשב כ"פינוק". לפי הביקורות הוא מאוד נוח, מסך המגע מגיב יפה והוא נוח מאוד לגלישה וכו'. החסרונות זה המערכת ההפעלה המיושנת יחסית לסמארטפונים אחרים. הצעתי? לך למירס ותשחק איתו קצת - הרבה פעמים מה שבעיני חיסרון בעיינך יתרון וההפך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים