עבור לתוכן

יש כאן לקוחות של הוט ב- UFI עם חיבור 12MB?

Featured Replies

פורסם

כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות?

מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות?

איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל?

אשמח למידע...

תודה רבה. :D

פורסם

כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות?

מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות?

איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל?

אשמח למידע...

תודה רבה. :D

אני נמצא בטריפל שלהם עם התחייבות ל 3 שנים. על מהירות האינטרנט 12Mb אני משלם 67 ש"ח בחודש.

וספקית האינטרנט שלי היא 013 נטוויז'ן ולה אני משלם 56 ש"ח ממוצע בכל חודש עבור מהירות 12Mb.

האינטרנט עובד מצויין, הכל עובד בצורה רציפה וללא תקלות, והמהירות הורדה שלי לחו"ל מעולה בגלל שאני מוריד הורדות ישירות עם מנוי פרימיום, כך שלחו"ל אני מקבל את המקסימום שלי.

פורסם

היה לי 12 מגה לתקופה מסויימת, עבד מצויין חלק ללא בעיות מהירות 12.20 מגה זמין כל הזמן, אני בטריפל ומשלם 67 ש"ח.

הורדתי ל5 מגה מיכוון ש-

א. לא סבלתי את התעבורה של חיבור ללא חייגן,

ב. הנתב שהיה לי אז לא תמך בחיבור חייגן ב12 מגה

ג. ספק האינטרנט שלי 012 סמייל מציע חבילת גיימרים למהירות של 2.5 ו5 מגה בלבד.

בטריפל אתה משלם מחיר קבוע ויכול לנוע בין כל המהירויות המחיר לא משתנה.

פורסם

אני מחובר ב 12MB ספק בזב"ל ללא חייגן

משלם סה"כ 102 עם התחייבות לשנה(גם להוט וגם לבזק)

יש יםםםם בעיות: יש תקופות שמתנתק כמעט כל שעה למשך יום שלם/יוצא מסנכרון

ולאחרונה יש לי בעייה חדשה שנראה כאילו החיבור עובד טוב(יש חיבור בפועל) אבל הכל חנוק ולא זז

פורסם

אני מחובר ב 12MB ספק בזב"ל ללא חייגן

משלם סה"כ 102 עם התחייבות לשנה(גם להוט וגם לבזק)

יש יםםםם בעיות: יש תקופות שמתנתק כמעט כל שעה למשך יום שלם/יוצא מסנכרון

ולאחרונה יש לי בעייה חדשה שנראה כאילו החיבור עובד טוב(יש חיבור בפועל) אבל הכל חנוק ולא זז

איזה נתב יש לך?

פורסם

אני לא מבין את המחירים שאנשים מציגים פה.

67 / 102 לכל הטריפל ???

או שרק לתשתית האינטרנט ?

איך משיגים כאלה מחירים ?

פורסם

לא הבנת.

הטריפל מחולק לשלושה חלקים: טלוויזיה, טלפון ואינטרנט. על כל אחד מהם אתה משלם סכום מוזל מאשר אם היית משלם בנפרד.

לאינטרנט הסכום הזה הוא 67 ש"ח לחיבור של 12M. לטלויזיה זה X ש"ח ולטלפון זה Y ש"ח. סה"כ ביחד זה יוצא 299 ש"ח.

102 ש"ח זה ביחד עם התשלום לספקית.

פורסם

איזה נתב יש לך?

אני מחובר ללא נתב, יש לימודם של טומפסון

היום צריך להגיע טכנאי של הוט - הבעייה היא כנראה בתשתית

פורסם

אני לקוח של הוט משנת 2005 כאשר התחברתי לאינטרנט לראשונה. בגדול מרוצה מאוד. אולי צריך לציין שאני גר ברחובות וכנראה באזור שלי תשתית של הוט טובה יותר הגוש דן.

לפני חודש בסופו של דבר היה UFI ברחובות, אז שדרגתי את האינטרנת שלי. מאוד מרוצה, החיבור יציב ואין ניתוקים. רק בבדיקת מהירות מול הוט אני מקבל 1.45 MB/s ובאתר של בזק בינלאומי 1.41 MB/s מקסימום.

אני משלם 77 ש"ח להוט בממוצע עם התחייבות לשנה ו59 ש"ח לבזק עם התחייבות לשנתיים

פורסם

שידרגתי ל 12 מגה אצל הוט לפני פחות משבוע.

אני משלם 82.5 להוט בממוצע עם התחייבות לשנה ואני משלם 56.5 לבזק בינלאומי עם גיימר בהתחייבות לשנה.

חוץ מהבעיה שהמודם הנוכחי שלי לא תומך במלוא המהירות, האינטרנט מעולה ואני מוריד מכל שרת בדיקה בחו"ל על 12 מגה (לפי speedtest.net).

למי שיש ראוטר טוב (או לא משתמש בראוטר) ויכולות מיקוח בינוניות+, אני ממליץ מאוד.

פורסם

מישהו פה משלם 12M של HOT בלי טלביזיה?

התקשרתי לברר (אני לקוח שלהם כ~9 שנים) ולטענתם 12M/1M יעלה לי 110 ש"ח לחודש.

איך הגעתם ל-77 או 82 "בממוצע"? למה הכוונה?

יש צורך בראוטר חדש (יש לי EDIMAX פשוט)?

תודה.

פורסם

מישהו פה משלם 12M של HOT בלי טלביזיה? כן

התקשרתי לברר (אני לקוח שלהם כ~9 שנים) ולטענתם 12M/1M יעלה לי 110 ש"ח לחודש.

איך הגעתם ל-77 או 82 "בממוצע"? למה הכוונה? לי הם אמרו 100 לחודש, איימתי להתנתק והשגתי חודשיים חינם בקשרי לקוחות

יש צורך בראוטר חדש (יש לי EDIMAX פשוט)? אני לא מבין בזה כל כך, אבל לפי מה שקראתי יש הרבה בעיות עם אדימקס הפשוטים. תרשום פה את הדגם המלא ואני בטוח שאנשים שמבינים יותר ממני יענו לך.

תודה.

פורסם

אני משלם על אינטרנט, אבל הדירה שלי מחוברת לטלוויזיה בכבלים, לכן אני חושב שקיבלתי מחיר של מנוי טלוויזיה שהוא 99 ש"ח לחודש ושלושה חודשים הראשונים 11 ש"ח לחודש יוצא לי 77 ש"ח לחודש. אבל נראה לי שעכשיו הם ביטלו 3 חודשים ראשוניים ב11 ש"ח וכולם משלמים 99 ש"ח.

014 נראה לי דפקו אותי עם 59 ש"ח חבילה רגילה עם התחייבות לשנתיים, אבל היתה לי התחייבות של 5 מגה של יותר מ 6 חודשים ולא יכולתי לחכות עד סוף ההתחייבות, כי מאוד רציתי 12 מגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים