עבור לתוכן

מחשב לא נדלק לאחר פתיחת מארז.

Featured Replies

פורסם

ביום ראשון כיביתי את המחשב ופתחתי את המארז ע"מ לחבר כרטיס רשת. לאחר החיבור המחשב הפסיק להגיב לכפתור ההדלקה..

פתחתי וסגרתי אותו שוב ושוב כדי לבדוק אולי ניתקתי בטעות איזה כבל חשמל או משהו, אבל לא מצאתי שום דבר חריג.

ניתקתי את הספק מהחשמל כמו שכתוב בסטיקי ולחצתי על כפתור ההדלקה כמה פעמים אך ללא הועיל.

אני חושב שהלך לי הספק כוח, אבל איך אני יכול לאמת את זה סופית לפני שאני קונה ספק חדש?

איך אני יכול לשלול בעיה בשאר החלקים? (אין לי בבית עוד ספק שאני יכול לבדוק איתו)

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

אים אתה רוצה לדעת אים הספק הלך תוציא את ה ATX 20pin שמחובר ללוח אם קח כבל קטן מוליך תוציא מהחשמל את הספק,

תכניס קצה אחד לירוק ואת השני לשחור לידו(או כל כבל שחור אחר לא כל כך משנה) תפעיל את הספק תכניס לחשמל אים הוא לא עובד אז כנראה שהבעיה בספק

שזה רוב הסיכויים תזהר שלא יגע באחד מהרכיבים ושלא יגע בך כי אפשר לקבל זרם או לגרום לקצר ולהרוס רכיב אחר

חייב לעבוד עים איזולירבנד ולא להשאיר את הכבל חשוף

פורסם
  • מחבר

אז ככה, בזמן שהמחשב כבוי, כשהספק מחובר לחשמל, חיברתי MP3 (ללא בטריות) לUSB הקדמי של המחשב, והוא עבד!

לאחר מכן עשיתי את אותה בדיקה רק כשהפעם כבל החשמל לא היה מחובר לספק, וככה הMP לא עבד.

האם זה אומר שהספק תקין והבעיה לא בו?

פורסם

זה לא יכול להגיד שום דבר כי יכול להיות שהספק חלש/פגום ובגלל זה הוא לא מפעיל את המחשב,

תנסה את מה שאמרתי כדי לשלול את הספק.

פורסם

יש מארזים שמתחברים ללוח ולא נדלקים אם הדלת של המארז פתוחה או חסרה.

יכול להיות שזה המצב במארז שלך וכשפתחת אותו, ניתקת את החיבור ולכן הוא לא נדלק עכשיו.

איזה מארז יש לך?

פורסם

גם אם מופעיל Intrusion prevention זה יוצג בPOST.

פורסם

יכול להיות שנפגע הכבל של ה power switch

תנתק אותו מהלוח ותנסה להדליק את המחשב אל ידיי קיצור 2 המגעים המתאימים בלוח אם מברג, או שתחבר במקומו את reset ותנסה להדליק איתו

פורסם
  • מחבר

יש מארזים שמתחברים ללוח ולא נדלקים אם הדלת של המארז פתוחה או חסרה.

יכול להיות שזה המצב במארז שלך וכשפתחת אותו, ניתקת את החיבור ולכן הוא לא נדלק עכשיו.

איזה מארז יש לך?

המארז שלי הוא Compucase 6A19+HEC 400 TR-TF. לא קיימת בו פונקציה כזאת לכן זו לא הבעיה.

יכול להיות שנפגע הכבל של ה power switch

תנתק אותו מהלוח ותנסה להדליק את המחשב אל ידיי קיצור 2 המגעים המתאימים בלוח אם מברג, או שתחבר במקומו את reset ותנסה להדליק איתו

לגבי עשיית קצר אין לי מושג איך עושים את זה, אבל החלפתי בין הכבלים של הריסט והPOWER אז אני חושב שגם זאת לא הבעיה.

amitdanan, לגבי מה שאמרת לא הבנתי בדיוק איך לעשות את זה אז נראה לי אני אוותר על הרעיון, חוץ מהספק מה עוד יכולה להיות הבעיה פה?

אם אני מתכנן להחליף ספק, יש לי מארז די פשוט שבא עם הספק ביחד ואין לי מושג איך לפרק ממנו את הספק כדי להרכיב ספק אחר.. יש מצב שוב אני אצטרך לקנות מארז שבא עם ספק?

פורסם

יש 4 ברגים שמחברים את הספק למארז . אתה פותח אותם ומחליף את הספק

אם אתה מחליף את הספק (הבעיה בו ? לא בטוח) אז תקנה ספק איכותי של חברה כמו seasonic / hec / fsp

פורסם
  • מחבר

השאלה חוץ מהספק מה עוד יכולה להיות הבעיה?

וכל ספק 400W מחברה איכותית יספיק לי? המפרט מחשב שלי הוא המפרט שיש לי בצד רק שהכרטיס מסך הוא 250 GTS ולא X1900XT כמו שכתוב.

פורסם

אני לא מכיר את הכרטיס מסך הזה ספציפית אבל אם ספק גנרי של 400 או 500 החזיק את המחשב אז אני דיי בטוח שאיכותי 400 יחזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים