עבור לתוכן

בעיה עם RAZER MAMBA חדש - מי שיש לו ויכול לעזור שיכנס בבקשה

Featured Replies

פורסם

קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף.

עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה.

גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה.

בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות.

יכול להיות שזה דפוק ?

77384475.jpg

פורסם

קודם כול תתחדש על העכבר,עכבר מצויין.

גם לי היו על ההתחלה הרבה בעיות איתו,כי פשוט לא ידעתי איך הוא עובד,עד שהורדתי את כול הדרייברים שלו,ואז העברתי את העכבר למצב אלחוטי.

צוריד את הדרייברים של העכבר מהאתר שלהם וגם את Mamba Firmware Updater.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 19:22:19


WOOT רק עכשיו שמתי לב,רואים בתמונה שנגמרה אצלך הסוללה של העכבר,תטעין את העכבר למשך כמה שעות ואז תעבור למצב אלחוטי......? :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים