עבור לתוכן

הופעת מסך שחור לכמה שניות בזמן משחק כל כמה זמן..

Featured Replies

פורסם

טוב לא מזמן התחלתי לשחק קצת במשחק Warhammer 40000 Dawn of War II ואני מרגיש שהמעבד ממש מתאמץ במשחק (כמו בכל שאר המשחקים שאני משחק).

אני לא סגור שהבעיה היא במעבד אבל בזמן משחק שומעים אותו מתאמץ ואחריי בערך 20 דקות של משחק המסך פתאום נכבה לכמה שניות (כאילו המעבד נח לו) ואז חוזר לעצמו מיד והכל ממשיך כרגיל.. זה קורה בערך כל דקה שתיים אחריי 20 דקות של משחק בערך.

עכשיו המחשב חדש הגיע לפניי שבוע וחצי.. המפרט שלו הוא כזה:

CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200)

Motherboard Name Gigabyte GA-MA770T-ES3 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, Audio, Gigabit LAN)

DIMM3: Crucial RM25664BA1339.16FF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz) f כפול 2

Disk Drive WDC WD5000AADS-00S9B0 ATA Device (465 GB, IDE)

PALIT Video Adapter NVIDIA GeForce GTS 450 (1024 MB)

לא יודע איך לבדוק איזה ספק כח יש לי אבל ראיתי שרשום עליו: RATED POWER 591.1W לא מוצא עליו שם של חברה..

פורסם

לי זה קרה רק שעשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך יותר מדי ואז הוא הפך ללא יציב ולכן היה כך

אבל האם עשיתה איזה אוברקלוק לכרטיס או משהוא זאת הסיבה

פורסם
  • מחבר

לי זה קרה רק שעשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך יותר מדי ואז הוא הפך ללא יציב ולכן היה כך

אבל האם עשיתה איזה אוברקלוק לכרטיס או משהוא זאת הסיבה

כלום מחשב חדש שלא היה מתוכנן מלכתחילה לעשות לו OC[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 21:41:45

הנה הטמפרטורות של המחשב שלי דרך התוכנה EVEREST

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא יודע הטמרטורות נורמליות אני לא יכול להסיק מזה כלום, זה מעיד על חוסר יציבות בדרך כלל

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו שמתי לב שזה כנראה לא קשור למעבד ישר שנכבה לי עוד פעם המסך לחצתי על החלונות כדי להגיע לשולחן עבודה והופיעה לי השגיאה הבאה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שזה כנראה לא קשור למעבד ישר שנכבה לי עוד פעם המסך לחצתי על החלונות כדי להגיע לשולחן עבודה והופיעה לי השגיאה הבאה:

הדריברים עשו RESTART פשוט תנסה לעדכן אותם לגרסה הכי חדשה.

כשעשיתי OVERCLOCKING זה גם קרה לי.

פורסם

1. תסיר את הדרייברים הקיימים.

2. תתקין Driver Sweeper.

3. תריץ את התוכנה בSafe Mode ותסמן את הדרייברים של Nvidia ולאחר מכן תלחץ על Clean.

4. תאתחל את המחשב.

5. תתקין מחדש את הדרייברים מהאתר של Nvidia.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים