פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים שלוםיש לי מחשב במפרט הבא:לוח MSI MS7236זכרון 2GBמעבד pentium D 820כרטיס מסך 6600LEהבעיה היא כזו:רציתי לשדרג את המחשב שיריץ לי משחק חדשקניתי כרטיס GIGABYTE HD4770 1GB וספק CHIEFTEC 450 Wהבעיה שכאשר אני מחבר את הספק החדש עם הכרטיס הישן הכל עובד מצוייןכאשר אני שם את הכרטיס החדש , (ניסיתי עם חיבור החשמל של ה VGA ישירות לכרטיס וגם בלי) המחשב נדלק כל פעם ל 3 שניות ומאתחל את עצמו כל פעם מחדש...אני ממש אובד עצות אנא עזרו ליתודב רבה
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים בתור התחלה תוודא שהכרטיס יושב היטב במקומו. כמו כן אין טעם לנסות ללא חיבור חשמל כנדרש.
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים מחבר הכרטיס יושב היטטב...גם החיבור לחשמל מחובר היטב..עוד רעיונות אולי הלוח אם ישן מידי?
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים אולי מדובר במגבלות ספק כוחקיבלת כבל שמאפשר לקחת שני חיבורי molex ולהפוך אותם לחיבור אחד של 6 פיןאגב למה בחרת דווקא בכרטיס הזה ? אפשר להשיג יותר ביצועים בכסף הזה
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר הספק חדש 450W בחנות קניתי אותם בייחד והם אמרו שזה בטוח מספיק לכרטיס הזה... מה גם שהספק חדש ויש לו חיבור 8 פינים שמתחבר ישירות לכרטיס המסך.עוד מישהו?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מוזר.אמנם זה לא ספק ממש טוב, אבל הוא אמור להחזיק כרטיס כזה.למרות שפנטיום D זולל חשמל...נסה להוריד את המהירות של המעבד בביוס אל מתחת למהירות הרגילה שלו ואז תחבר את הכרטיס החדש ותבדוק מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.