פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים למה ילדים קטנים?כי אנחנו מתעקשים להעניש מי שגנב מיליונים מאנשים תמימים ולא מעוניינים שהם יעבירו את שהותם הקצרה בכלא בצפייה בטלוויזיה?אני מסכים שהטלוויזיה בימינו גרועה ומשעממת, אבל זה עדיין לא עונש לשלוח מישהו לצפייה של כמה שנים בטלוויזיה...וכפי שנאמר - Don't do the crime, if you can't do the time
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אבל הוא כלוא. אתה מדמיין את הקושי להיות סגור במקום מסוים ומשועבד לכללים של הכלא למשך שנים.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים כן, כי זה כל כך שונה מלהיות בצבא... (כלומר, זה כן שונה - זה הרבה יותר טוב, אתה לא צריך לעשות שום דבר, יש לך חופשות, אתה יכול לשבת ולקרוא ולראות טלוויזיה כל היום).
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אתה מדמיין את הקושי שבלעבוד כל החיים ולחסוך, ומישהו יבוא וייקח ממך הכל? אני ממש מתחיל לחשוב שאתה טרול
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים בזכות התראד הזה גיליתי שאני כנראה מכיר את אחד החשודים המרכזיים בפרשה, הוא שיחק איתי תקופה ארוכה במשחק רשת מסויים, ועכשיו אני מבין איך היה לו כל כך הרבה זמן פנוי להיות חזק במשחק כמו שהוא היה, הוא פשוט היה במעצר בית כל הזמן הזה , הזוי :-X (ואגב, מסתבר ש "מעצר בית בתנאים מחמירים" כולל גישה למשחקי רשת ופייסבוק )
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים תחשבו כך כיום להיות בכלא בישראל זה נהדר אתה לא צריך לשלם ביטוח לאומי או כלום , אתה יכול להשלים תואר על מיימון הממשלה וגם כנ"ל יש לך את ההוצאות של הבתי משפט וכ"U שממומנים על ידי הממשלה והאזרחים , במצב של היום כדאי להיות בכלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.