פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מבקש עצה לגבי לכידת וידאו לצורך המרת קלטות ודיאו אנלוגיות וקלטות 8MM מוידאו טייפ ומהמצלמה למחשב ומשם ל-DVD.התקציב לא גבוה - 150-200 ש"ח, ואני מעדיף אמצעי חיצוני עם חיבור USB כדי שלא אסתכסך עם תאימות כרטיס ללוח האם (P55M-UD2 של גיגהבייט).אשמח לדעתכם המלומדתתודה
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אני משתמש בכזה ואני מרוצה:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11267עריכה:שים לב שאני אישית לא ממש הצלחתי להפעיל אותו על Windows 7, אם כי לא התאמצתי במיוחד.כאשר אני צריך להעביר סרט באמצעותו אני משתמש ב-XP וזהו.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר המממ....חשבתי שכרטיס פנימי הוא באיכות יותר גבוהה.בכל אופן בכוונתי לחבר למחשב שפועל תחת WIN 7 כך שהנ"ל בעייתי.יש הצעות נוספות?תודה
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים אם כבר העלית את זה, מסתבר שהוא כן עובד תחת Windows 7לפני יומיים בערך התקנתי את הגירסא החדשה של Windows Movie Maker Live ועכשיו הוא עובד, אם כי הוא מגביל אותי לשעה בלבד עבור כל סרטון.גיליתי את ההגבלה רק היום, אז אני עכשיו מחפש תוכנה אחרת בשביל ללכוד את הוידאו בעזרתה.ובנוגע לכרטיס פנימי - זה נוח יותר כי הוא פנימי (אלא אם כן צריך להעביר בין מחשבים, ואז זה לא נוח)אבל אין הבדל של ממש באיכות כי האיכות תלויה במקור יותר מאשר בכרטיס במקרה הזה.כרטיס פנימי בדר"כ יהיה בעל מעבד ייעודי שיבצע את הלכידה, ולכן זה כנראה יהיה פחות "כבד" עבור המחשבלעומת כרטיס חיצוני, אבל בכל מקרה מחשב מודרני יחסית לא אמור להתקשות עם הלכידה, אלא אם כן ממשמעמיסים עליו (קידוד סרטים או משהו) באותו זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.