פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אני צריך להוסיף 300 משתמשיםשם:user421-user721סיסמא:ללא סיסמא (ריק)סיסמא לא פגה לעולם pwdneverexpiresמיקום:built in users ouדומיין:merchavim.localהשתמשתי בזה ויש שגיאהfor /L %d in (1,1,5) do dsadd user ""cn=user%d, ou=users, dc=merchavim, dc=local"" -pwd -pwdneverexpires yes
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים במבט ראשון אני רואה שתי שגיאות.המתג -pwd הוא ללא פרמטר, אם לא צריך סיסמא אז אל תשים בכלל את המתג הזה.וטעות שניה, יש פעמיים מרכאות סביב הDN.תבדוק קודם ששורה בודדת עובדת, לפני שאתה מכניס את כל השורות.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים סליחה שאני מתערב אבל איפה נכנס הכמות יוזרים וה"RANGE" שהבחור פה להגדיר?
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים סליחה שאני מתערב אבל איפה נכנס הכמות יוזרים וה"RANGE" שהבחור פה להגדיר?הוא עושה ללואה עם משתנה שהערך שלו עולה כל הזמן.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר ראשית אני מודיע לכם חגיגית שסיימתי את הפרוייקטעכשיו....בשביל אחרים אני רושם את הפיתרוןfor /L %d in (421,1,721) do dsadd user ""cn=user%d,ou=BrainScience,dc=merchavim,dc=local"" -pwdneverexpires yesככה כותבים את זהבגלל שלא צויין ה pwd-המחשב יצר את כל היוזרים ב-disabled בנוסף הייתי צריך לעשות ריסט פסוורד לכולם כדי שלא תהיה להם סיסמאבעבר כאשר יצרתי את 420 המשתמשים הקודמים הצלחתי איך שהוא ליצור אותם ללא סיסמא. לצערי לא הצלחתי לשחזר את זה היוםאם מישהו יכול לשפוך אור על העניין זה יעזורבנוסף כאשר רשמתי לו ליצור אותם ב-users ou יחידה אירגונית מובנית באקטיב דיירקטורי,הוא נתן שגיאה שהוא לא מוצא את האובייקט.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 00:17:48סליחה שאני מתערב אבל איפה נכנס הכמות יוזרים וה"RANGE" שהבחור פה להגדיר? בתוך הסוגריים 421,1,721ה-421 מיצג את המשתנה כלומר המילה user + המספר שלוה-1 אומר:צור משתמשים בדילוגים של אחדה-721 אומר איפה לעצורfor /L %d in (421,1,721) do dsadd user ""cn=user%d,ou=BrainScience,dc=merchavim,dc=local"" -pwdneverexpires yes[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 00:22:27במבט ראשון אני רואה שתי שגיאות.המתג -pwd הוא ללא פרמטר, אם לא צריך סיסמא אז אל תשים בכלל את המתג הזה.וטעות שניה, יש פעמיים מרכאות סביב הDN.תבדוק קודם ששורה בודדת עובדת, לפני שאתה מכניס את כל השורות.המרכאות צריכות להיות כפולותהבעיה הייתה הרווחים בין ה- cn=user%d,ou=BrainScience,dc=merchavim,dc=local
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים WTFבאיזה שפה זה?אני יודע שבחלונות אתה יכול להריץ VBS אבל הלולאה הזאת לא כתובה בזה אזעל מה אתם מדברים?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים WTFבאיזה שפה זה?אני יודע שבחלונות אתה יכול להריץ VBS אבל הלולאה הזאת לא כתובה בזה אזעל מה אתם מדברים?כל batch מאפשר לעבוד עם משתנים וללולאות...
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אבל ב batch בפקודה צריכה להיות כזאת:net users user123 addnet localgroups administrators user123 add
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים תגיד, אתה רציני? מדברים פה יצירת אובייקטים בLDAP ולא הוספת משתמשים למחשב. :
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים בגלל זה אני שובר תראש למרות שיש הגיון שהפקודות שלי יעבדו אם תריץ אותם ב DC בשרת חלונות כמובן...
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים לא, זה חסום, זה גם חסום בניהול המחשבב AD משתמשים ב ASD.MSCאבל פקודות זה משהוא אחר.. יכול להיות שזה יעבוד (לא בטוח)רק שבפקודה שלי אולי חסר domin localhost ואז זה שולח תפקודה לAD
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים בגלל זה אני שובר תראש למרות שיש הגיון שהפקודות שלי יעבדו אם תריץ אותם ב DC בשרת חלונות כמובן... אתה לא צריך להריץ אותם בDC אתה מריץ אותם מכל מחשב שיש עליו DSADD והוא או חבר בדומיין או חבר בFOREST עם ארגומננטים מתאימים, וכמובן משתמש בעל הרשאות לייצור את האובייקטים המתאמים בAD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.