עבור לתוכן

מה רמת המתח המסוכן למעבד p4 2.8c

Featured Replies

פורסם

כלומר אני עושה אוברקלוק עכשיו כולם יודעים המתח סטוק הוא 1.5 עכשיו אני רוצה לדעת באיזה רמת מתח כבר זה ישרוף את המעבד

1.7 או 1.75 נסבלים? כי רק ב1.7 המעבד עולה על 3400...

פורסם

1.7V מתחיל להיות לא טוב למעבד, אבל אם אתה בכל זאת משתמש במתח הזה, תדאג לעבוד בטמפ' נמוכות (מתחת ל40מעלות בLOAD)

פורסם

מותר עד 15% יותר מהמתח המקורי, אז אל תפחד להגיע גם ל 1.85 וולט

פורסם
  • מחבר

1.7V מתחיל להיות לא טוב למעבד, אבל אם אתה בכל זאת משתמש במתח הזה, תדאג לעבוד בטמפ' נמוכות (מתחת ל40מעלות בLOAD)

תשמע מתחת ל40 מעלות גם בסטוק זה לא קורה...

בעיקרון בidle על ה1.7 המעלות של המעבד הם בסביבות ה47...

עכשיו אני לא רוצה לקרוע את המעבד...

יש לי עוד בעיה מוזרה... כאשר אני עושה אוברקלוק התוצאה של המעבד בaquamark יורדת!!! אני לא מבין את זה וזה ממש לא הגיוני..

פורסם

מותר עד 15% יותר מהמתח המקורי, אז אל תפחד להגיע גם ל 1.85 וולט

מי אמר לך את זה?!

זה מאוד תלוי בגורמים אחרים כמו טמפרטורה.

תשמע מתחת ל40 מעלות גם בסטוק זה לא קורה...

בעיקרון בidle על ה1.7 המעלות של המעבד הם בסביבות ה47...

עכשיו אני לא רוצה לקרוע את המעבד...

יש לי עוד בעיה מוזרה... כאשר אני עושה אוברקלוק התוצאה של המעבד בaquamark יורדת!!! אני לא מבין את זה וזה ממש לא הגיוני..

בגלל שהמעבד שלך חם ובנוסף על כך גם העלת מתח --> אז מערכת ההאטה של מערכת ההגנה שלך פועלת ובגלל זה אתה מקבל תוצאות יותר נמוכות כי המעבד מאטה ממהירות השעון שלו עקב החום --> ובגלל זה אמרתי לך לא לעבור את ה1.7V ב40 מעלות , כי זו הטמפ' בערך שההגנה הזו מתחילה לפעול/להשפיע.

פורסם

בדיוק למשל אצלי כשאני מגיע ל 3.5GHZ אני מרגיש משהמחשב עובד יותר לאט משאר כשהוא ב 3.2GHZ

פורסם
  • מחבר

מי אמר לך את זה?!

זה מאוד תלוי בגורמים אחרים כמו טמפרטורה.בגלל שהמעבד שלך חם ובנוסף על כך גם העלת מתח --> אז מערכת ההאטה של מערכת ההגנה שלך פועלת ובגלל זה אתה מקבל תוצאות יותר נמוכות כי המעבד מאטה ממהירות השעון שלו עקב החום --> ובגלל זה אמרתי לך לא לעבור את ה1.7V ב40 מעלות , כי זו הטמפ' בערך שההגנה הזו מתחילה לפעול/להשפיע.

יאללה אתה בטוח 40 מעלות זה נורא נמוך! כלומר בסטוק זה אפילו לא כזה נמוך אלא 38 בidle כלומר בfull load זה עולה בלי בעיה

פורסם

40 מעלות זה מצב אידיאלי. בטמפרטורות יותר גבוהות (באיזור ה55 מעלות) מתחילה מערכת ההגנה של המעבד להאט את הפעולה שלו על מנת שהוא לא יפגע לצמיתות.

או שתדאג לקירור הולם למעבד או שתישאר על טמפרטורות נורמליות...

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שאני יצטרך לדחוף עוד כמה מאווררים כי המעבד סוחב את המהירויות בלי בעיה רק הטמפ' זה הבעיה לעזעזל...

פורסם

האפשרות הזאת נמצאת רק במעבדים החדשים ? (אני מתכוון לגרסת C)

אי אפשר לבטל את האפשרות הזאת?!?

פורסם

אם תבטל את האפשרות הזאת, סביר מאוד להניח שהמעבד שלך יקרוס או שהוא יעשה המון שגיאות...

פורסם

אי אפשר לבטל אותה, והיא נמצאת בכל מעבדי הפנטיום 4.

פורסם

אי אפשר לבטל אותה, והיא נמצאת בכל מעבדי הפנטיום 4.

באמת??? חשבתי רק מ 2 GHZ ומעלה... אתה יכול להוכיך את התשובה שלך ?

פורסם

מי אמר שמערכת ההאטה של הP4 מתחילה ב55 מעלות!?

זה לא ממש נכון

(בכל אופן זה נכון שהיא נמצאת בכל מעבדי הפנטיום 4)

היא מתחילה רק ב70 מעלות של הליבה ומעלה!

אצלי המעבד על 60 מעלות (של הליבה) במאמץ+OC מ2000 ל2560 מתח 1.625 הוא בהחלט לא מאיט את עצמו כי אני מקבל תוצאות יותר טובות מאשר כשהמעבד על 2400 נגיד...

ייתכן שהמעבד מאיט את עצמו יותר מהר במתח של 1.75 ???

פורסם

מישהו כאן יכול להביא הוכחות ולא סתם לזרוק מילים באוויר בלי שום הוכחה ולבלבל את כולנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים