פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים לאחר ששיחקתי הרבה זמן עם פרו אבולושין באופן תקיןיום אחד המישחק החל לקרטע.יש לי מעבד מעולה זכרון RAM 4 GIGAחוץ מהמישחק הכל נראה טובמאז גם מישחקים אחרים לא עובדים תקין.יש למישהו רעיון מה זה ?אם הכרטיס היה מתקלקל גם דברים אחרים לא היו מתפקדים במחשב לא ?ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר.רעיון מישהו ??
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך תבדוק טמפרטורה במחשב יכול להיות שהכרטיס מתחמם
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר יש איזה מושג שנקרא OVERCLOCKING - אם אני לא טועה,זו ההודעת שגיאה שקיבלתי.יש מצב שהכרטיס או משהו אחר,בביוס לדוגמה ננעל ?צריך לאפס את זה איכשהו ?אני כמעט בטוח שהכרטיס התחמם ואז משהו ננעל.מישהו יודע איך מטפלים בבעיה כזו ?
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים OVERCLOCKING זה להריץ את הכרטיס במהירות גבוה יותר מהמהירות שהוא יצא מהמפעל זה יכול ליגרום לו להתחמם או לידפק
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים מחבר בקיצוראתמול פתחתי את המחשבואכן המאוורר של הכרטיס מסך לא עובד.נראה שאין ברירה אלא להחליף אותו.תודה לכולם.
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים תבדוק אם האחריות של הכרטיס מסך עדיין בתוקףהיום חנויות/יבואנים רבים נוהגים לתת אחריות 3 שנים על כרטיסי מסך
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים להחליף כרטיס מסך בגלל מאוורר ??תעיף את המאוורר המקורי שלא עובד ותצמיד מעל המקום שלו מאוורר רגיל בגודל דומה - אם אזיקונים או בכל דרך אחרת
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים להחליף כרטיס מסך בגלל מאוורר ??אם יש אחריות לכרטיס מסך אז למה לעשות קומבינות עם אזיקונים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.