עבור לתוכן

מחשב במכונית - בעית חום

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה להכיב לאחי מחשב במכונית החדשה שלו אבל...

יש לי את בעית המעלות

עובדה: מכונית חונה בשמש יכולה להגיע ל100 מעלות.

האם זה מזיק למחשב גם שהוא כבוי?

ואם כן, איך אי יכול לקרר?

פורסם

החום במכונית חונה בשמש לא מגיע ל 100 מעלות ..

חום , מזיק למחשב גם כשהוא כבוי , למה אתה רוצה לשים מחשב במכונית ?

פורסם
  • מחבר

הוא כן

תבדוק בקיץ

פורסם

100 מעלות היא טמפ' הרתיחה של מים .

אם אני שם כוס מים באוטו המים יגיעו לרתיחה ?

לא כדאי לבנות על תה חם בשיטה הזאת , המים יגיעו למקסימום 50 מעלות .

פורסם

הבעיה היחידה במחשב באוטו זה אספקת חשמל כל השאר אפשר לסדר...

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר

חשמל זה לא אחת הבעיות שלי

תודה

פורסם

תתקע את המחשב בבגאז או משהו . ולמסך תסדר כיסויי .

פורסם

תתקע את המחשב בבגאז או משהו . ולמסך תסדר כיסויי .

בהחלט רעיון טוב לתקוע את המחשב בבגאז או לחילופין להרכיב את המחשב במארז שטוח ודק כזה שיוכל ליכנס מתחת למושב.

לגבי המסך עצמו לא צריך ליהיות שום בעיה ושוב לא ההיתי שם בתוך אותו מסך CRT סטנדרתי למה אין שם מקום במכונית שמים מסך LCD יש לקנות מסכי LCD קטנים המיועדים לכך (כדוגמאת אלו הנמכרים עבור נגני DVD לרכב).

כמו האוטו של אחיך כל אוטו שלא יהיה בקיץ חם בו כשהוא הוא עומד בחוץ בשביל זה יש מצל נגד שמש ששמים על השמשות ואפשר עם אתה טוען שזה כל כך חריג הטמפרטורות ברכב אז לכסות את הרכב כמו שפעם היו מכסים.

פורסם

1)אל תשים אותו בשמש

2)תעשה קירור גז

:>

פורסם

קירור גז לא יעזור לקרר את ה LCD !!!!!!!!!!.

אפשר גם לשים מסך LCD רגיל של מחשב באוטו לא חייבים לקנות מיוחד , הייתי ממליץ לקחת מסך מגע .

פורסם

תקנה מכונית עם קירור סולרי

ככה גם כשאתה לא באוטו הוא שומר על טמפרטורה נמוכה

כולה איזה מרצדס ב-300 אלף שקל :)

פורסם

לדעתי לשם מחשב בתוך מכונית רעיון רע מאוד ..

וזה למה , המחשב הביתי שלנו לא נועד להיות בתוך רכב .

אין לו שום בולם זעזועים שיכול לבלום את הרעידות של הרכב בזמן נסיעה .

וכידוע מחשב ביתי אסור לטלטל אותו בזמן עבודה , ההרדדיסק יכול להינזק , ולך תדע עוד איזה חלק יקפוץ לך מהמקום בזמן נסיעה .

לגבי טמ"פ בתוך הרכב , כן אנשים הם מגיעות ל 60 מעלות בערך , ואני לא היתי לוקח ריזיקה לגבי המחשב הביתי שלי .

גם כן לא הבנתי את הרעיון בלשים מחשב ביתי בתוך מכונית הריי איך הוא יתפעל אותו (תוך כדי שהוא לוחץ על הגז הוא ילחץ ENTER) לא מובן לי .

ואם כבר הלחץ שיהיה מחשב בתוך המכונית אז מה עם לפטופ .

ואם אתה מתכוון לעשות מה שאני חושב כמו בסרטים שהצג ינטר את המערכות של הרכב, אז יש לך פער גדול מאוד כי זה לא ינטר .

אתה צריך מערכת שונה לגמריי .

פורסם

אני חושב איזה חלק במכונית מוציא לך בדיוק 220 וולט... כדי לספק מתח למחשב הרי הבטריה של הרכב לא מוציאה כזה מתח...

המחשב יחזיק מצויין בתוך רכב אפשר לחזק אותו גוף הרכב לא זורקים אותו לתוך האוטו סתם ההרד דיסק יחזיק בלי בעיות

הטמפ' יכולה להוות קצת בעיה אבל לא משהו שהוא מחסום אפשר לקמבן משהו...

עוד דבר שכמו שאמרו פה מה בכלל אתה צריך מחשב באותו מסך LCD לא רק שעולה הרבה כסף אם הוא לא יהיה מסך מגע זה יהווה הרבה בעיות עוד דבר הגודל של המסך איפה תתקע אותו??!? אתה יכול אולי אם יש לך DVD ברכב כזה עם מסך שיוצא מהרדיו לחבר את המחשב אליו אז לא יהיה בעיה הבעיה זה לשלוט עליו...

בקיצר סיבוך מהתחת וממש מיותר... תתאפק שאתה באוטו ותחכה שאתה תגיע הביתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים