עבור לתוכן

אותה תקלה מוזרה ב 3 מחשבים

Featured Replies

פורסם

כרטיס מסך 945 של אינטל מספיק מהיר כדיי שמחשב לא ירגיש תקוע בדסקטופ. אצלי Celeron 478 אם כרטיס מסך חלש יותר של אינטל עובד ללא תקיעות או איטיות

יכול להיות שהאיטיות היא בציוד רשת שלך ולא במחשב ? (ראוטר וכדומה)

תנסה לגלוש מגלשנים שונים - firefox chrome ואחרים

יכול להיות שאתה שם קירור לא מספיק / ספקים לא איכותיים ?

יכול להיות שהציוד ההיקפי דפוק ? למשל עכבר שמפסיק להגיב לזמן קצר כל הזמן ואתה חושב שהמחשב תקוע ?

יכול להיות שיש תוכנה שאתה מתקין בכל המחשבים כחלק מההתקנה שלך ועושה בעיה ?

פורסם
  • מחבר

המעבד על 30 - 40 מעלות , יש לי ספק 400W של T-TECH אמיתי .

פורסם

חיפוש "t-tech psu" בגוגל לא מוצא כלום - אני ממש לא בטוח שהספק שלך הוא 400 W אמיתי (מאיפה לקחת שהוא אמיתי ?)

פורסם

תנסה לנתק אותו לגמרי מהרשת ותנסה לעבוד ותראה מה קורה !

זה קרה אחרי שהתקנתה משהו ?

פורסם
  • מחבר

זאת תקלה שרודפת אותי בכל המחשבים שבניתי הכול עובד מצויין עד ה O.S. בבדיקה החלקים תקינים הכול תקין אבל שמגיעים למערכת ההפעלה המעבד מגיב רע מאוד אם המעבד היה כושל וחם הוא לא היה 40 מעלות אתם מסכימים איתי ? זאת טמפרטורה תקינה לגמרי , הבעיה העיקרית היא באינטרנט לא יכו להיות שכל אתר גורם למעבד לעבוד בצורה איטית מחרידה ולא יכול להיות שהאינטרנט יוצר לי במחשב צוואר בקבוק מטורף של איטיות חשבתי שהתחלה שאולי הבעיה אצלי בתשתית או בציוד אבל שהתחברתי אל חבר דרך ה WIFI הבעיה נשארה וזה מתסכל אותי אף מעבדה לא הצליחה לעלות על הבעיה אומרים לי שאני מגזים ושיש לי " עודף ציפיות מהמעבד " מה עודף ציפיות ? המעבד גוסס 100 אחוז ? המחשב לא זז העכבר מת הסמן בקושי זז

ביצעתי עוד בדיקה :

hddt.png

או שפה הבעיה ?

cputemp.png

אני חייב לציין שהנתונים בביוס מראים דיוק יותר ב 12 , 5 וולט .

וזה הלוח אם :

http://img686.imageshack.us/img686/6131/p4fsb1333650m.jpg

HELP LOL מה עושים ?!!! אני מתחרפןןןןןןןןןןןןן !!!! אם כל החלקים תקינים על הנייר אז מה באמת הבעיה ? המערכת ההפעלה מותקנת כמו שצריך אחד לאחד , אפילו הדרייברים עדכניים זה קורה גם ב XP וגם ב 7 ויסטה בכלל היה גיהנום ו WIN 98S היה מלא באגים ומסכים כחולים , אני משתגע לא מוצא פיתרון .

פורסם

תעלה מ CD או USB של לינוקס ותנסה לגלוש באינטרנט ממנו זמן ארוך עד שהמחשב נתקע. אם הוא לא יתקע שם יש לך בעיית תוכנה / דרייברים בוינדוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים