עבור לתוכן

אותה תקלה מוזרה ב 3 מחשבים

Featured Replies

פורסם

לפעמים יש לי הרגשה שאני לא יודע לבנות מחשבים , למרות שבניתי עשרות יש לי 3 מחשבים בבית הכול עובד מצויין עד מערכת ההפעלה טמפרטורה , חלקים הכול בדיקה עם תוכנות הכול 10 אבל שמגיעים למערכת ההפעלה יש איטיות מעצבנת לפעמים שיכולה לשגע " מהר / לאט " או שגיאות מוזרות אני מפרמט את המחשב עובד דקה טוב ואחרי דקה שוב בעיות איטיות DELAY למה ? אני מתחרפן הסיפטומים דומים בכל המחשבים כאילו אין מספיק זיכרון או מעבד חלש ויש 4GB ומעבד C2D מחשב אחד ובשאר 2GB הכול כאילו סבבה על הנייר שאני עובד באינטרנט אתרים " כבדים " כמו ONE ספורט עם הרבה אינפורמציה נתקעים הכוונה עובדים בקיטועים המעבד על 100 אחוז למה ? ה HDD לפעמים עושה רעש כאילו מתאמץ " חנוק " אבל בבדיקה הוא תקין יש תמיד הרגשה במחשבים שאין מספיק זיכרון , מעבד חלש או ספק כח חלש לא מסוגל לסחוב את המערכת איטיות כזאת .. שאני מפעיל תוכנה בשם WEBCAMMAX ומקליט משהו דרך בלוג אז בכלל הכול תקוע זז כמו צב עם פנטיום 4 ישן של חבר עבד מהר 2.8HT 478

מה דפוק בבניה שלי ? רק ב GOOGLE זה עף :)

בשביל מה צריך מחשב ? EMULE או הקלטות ברשת , SKYPE אם בדברים האלה המחשב מזייף ועובד חלש ורק ב GOOGLE הוא תקין אז בשביל מה צריך אותו ? חשבתי אולי האנטי וירוס שעובד ברקע MSE תוקע את המחשב ועובד ברקע בצורה מציקה כבר אזלו לי הפתרונות צריך עזרה :(

מה שכן לאחרים שאני בונה הכול 10 רק לעצמי הכול דפוק

לקחתי את המחשב למעבדה ולא הצליחו לעלות על הבעיה - בדקו את החלקים כמוני בדקו טמפרטורה כמוני ואמרו " תקין " שילמתי כמו טמבל 80 שקל אבל זה לא תקין המחשב פתאום נהיה איטי ? מה שכן שמתי לב שבמאמץ ה 12V וה 5V חורגים קצת מעל 5% לא שזה משמעותי כל כך 12.65 / 5.51 ה 3.3 תקין המעבד על 37 מעלות שזה בסדר

http://img195.imageshack.us/img195/4719/22837293.png

*** נכון לעכשיו עובד " מהר " אבל זה עניין של זמן או של תוכנה נוספת שיהיה איטי *** אותה תוכנה WEBCAMMAX עובדת מהר שהאינטרנט כבוי , המחלה אצלי זה ברשת שהיא עובדת יש בעיות של איטיות קשות .

פורסם

אולי הבעיה בקבצי אינטרנט שלא מחקתה יכול להשפיע על הגלישה אולי הבעיה היא באתר אינטרנט מסויים

דבר ראשון תריץ את התוכנה hijackthis ותריץ אותה תבדוק שאין משהו חריג למידע על הקבצים תשמור לוג של התוכנה

ותעתיק ותדביק באתר של התוכנה בהתקנה תבחר ב Do a system scan and save a logfile.

לאחר מכן תריץ את התוכנה Registry Mechanic 5.0 מה שהתוכנה תעשה תתקן את קבצי הריגסטרי במחשב

לאחר מכן סריקת וירוסים בעזרת AVG או כל תוכנה אחרת של אנטי וירוס,

איחוי הכונן diakeeper תוכנה מקצועית לאיחוי הכונן הקשיח כל הדברים שרשמתי פה עוזרים לתחזוקה ועבודה שוטפת של המחשב

פורסם
  • מחבר

מחשב נורמלי אחרי פירמוט אמור לעבוד מהר משהו פה מסריח

פורסם

לפי ה תמונה שצירפת אין חיישן בכרטיס המסך מה שאולי מצביע על כרטיס מסך חלש/מובנה ?

כי רינדור של גרפיקה כולל דפי אינטרנט בתוספת כרטיס מסך בסיסי מראה בדיוק את הבעיות שהעלית.

איזה כרטיס מסך יש והאם כל הDRIVERים מעודכנים מדף הבית של היצרן ?

מהו לוח האם בשלושת המחשבים ? איזה CHIPSET?

פורסם
  • מחבר

945G

945G

VIA PT880

כל הכרטיסי מסך OB

חוץ מה VIA שזה X1600 משהו כזה ישן AGP

פורסם

שמע, מדובר ב-3 מחשבים שונים, אתה בטוח שאותה תקלה קורת בשלושתם ורק באינטרנט ?

אתה צריך לבודד משהו, או שזה משהו בקו שלך האינטנרט או שזה קורה במחשב אחד.

אין דבר כזה אותה תקלה בשלושה מחשבים שאין ביניהם שום קשר אלא אם כן יש לך שד בבית ואז אתה צריך לפנות לפורום מסוג אחר...

פורסם
  • מחבר

יש מצב שהבעיה בהרכבה של המחשב או בהתקנה של הווינודוס ? כל מעבדה שהייתי אמרו לי " הכול תקין " וזה לא תקין

פורסם

עשית את מה שהבחור מקודם המליץ?

החלקים נקנו מאותה חנות בשלושת המחשבים?

כל המחשבים מראים ב-ד-י-ו-ק את אותם סימנים של תקיעות לאחר זמן מסויים ובמשך זמן מסויים לאחר ההפעלה או שהבעייה רק באינטרנט ?

פורסם
  • מחבר

3 המחשבים עובדים כמו פנטיום 3 באינטרנט הנה למשל הפעלתי סרט + אימיול + ערוץ 10 LIVE והמחשב נתקע לגמרי זז לאט כמו עגלה 96 אחוז מאמץ וזה E5200 המעבד לא אמור להיות קצת חזק ? 2-3 תוכנות במקביל והוא נתקע ?

עוד משהו הזוי יש לי ראוטר של TPLINK 841N והיה לי כרטיס רשת אלחוטי תקן G וקניתי TPLINK 821N להגדיל טווח ואת המהירות של הנתונים ומסתבר שאין בכלל הבדל בינהם הקליטה זהה לחלוטין אפילו ה G עובד יותר טוב בלי ניתוקים ובלי כלום חלק יותר התקשרתי לבנדא מגנטיק היבואן החלפתי לאחד חדש וכלום נהיה יותר גרוע עכשיו החלפתי את הכרטיס לתקן G של LEVEL ONE .

פורסם

תשים כרטיס מסך חזק, לדעתי העניין ייפתר. ONBOARD בצ'יפסט 945 זה משהו מסכן.

או

תעדכן DRIVER. לא שהDRIVERים של אינטל שווים משהו מעבר ללהריץ PACKMAN 2D (ה-2 בכוונה) אבל תנסה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי דרייבר עדכני למעשה ל WIN7 יש את הדרייבר הכי עדכני ל 945 OB בדקתי באתר של אינטל זה אותו דרייבר 2009 .

פורסם

אז נשאר לך רק לשים כרטיס מסך חיצוני חזק יותר משהו כמו 8400GS ולראות מה קורה.

גם אם לא, השקעת בכרטיס מסך חלופי למקרי חירום.

*גם תוכל לשחק PACKMAN אבל הפעם במקום ב2D, ב-3D !

פורסם

אולי גרסת ה BIOS אינה עדכנית ,מה הגירסה שמותקנת?

פורסם
  • מחבר

ה BIOS של הלוח אם עדכני בכל המחשבים

פורסם

כבר ניסית כרטיס מסך חזק חיצוני חזק יותר כמו שהמלצתי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים