עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי הmicrolab solo 6/7

Featured Replies

פורסם

1. איפה יש חנות בטוחה שאני יכול לקנות ממנה את הרמקולים?

2. יש חנות ששמה אותם בתצוגה, שיהיה אפשרי לשמוע אותם או לראות אותם?

3. יש לי חדר קטן של 2.5 על 3.7 אז חשבתי לשלב זוג solo 6 כקדמיים וזוג solo 7 כאחוריים עם כרטיס קול

‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1, זה אפשרי ומה אתם חושבים על הרעיון?

4. הבנתי שגם ה6 וגם ה7 באים עם שלט, אפשר לשלוט עם שלט אחד על שני הזוגות או שאני צריך לשחק עם שתי השלטים?

תודה רבה!

פורסם

אני האזנתי לא מעט לצלילים של ה SOLO 7

אני יודע לפי מה שאני שמעתי, הוא הרמקול הכי איכותי ששמעתי למחשב.

הסאונד שלו ברמה אחרת, הוא ממש גדול ולא נראה כמו רמקול למחשב, בהתחשב במחיר, הרמקול הזה הכי טוב ביחס מחיר\איכות.

פורסם
  • מחבר

אפשרי לחבר אותו וזוג solo 6 כאחוריים?

פורסם

אתה יכול לעשות מה שבא לך איתם, זה תלוי בכרטיס קול שלך !

ד"א: זה זוג רמקולים, אני דיברתי עלייהם כאחד.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע, ואיך אני מחבר שני זוגות של רמקולים לכרטיס קול?

זוג אחד לירוק וזוג שני לאן?

פורסם

איזה כרטיס קול יש לך ? ובאיזה תצורה אתה רוצה לחבר אותם ?

פורסם
  • מחבר

אני קונה את ה asus xonar x1 ואני רוצה שהם יהיו בסטריאו, solo 7 כקדמיים ו solo 6 כאחוריים.

פורסם

אני מאמין שכשתחבר אותם(לא משנה לאיזה חיבור), לוח הבקרה של הכרטיס ישאל אותך מה אתה רוצה להשמיע מהרמקולים האלה, ואתה תבחר.

אצלי אני יכול לבחור 2 חיבורים עם אותה יציאה(EP35-DS3L).

לא תהיה לך בעיה (:

פורסם
  • מחבר

הsolo זה אחת משלוש אפשרויות שאני שוקל, אני חושב גם לקנות את הz5500 אבל אם אני ימצא עבודה אני מעדיף להביא מערכבת מכובדת ב5,6K.

אני בודק את הנושא של מוסיקה וקולנוע ביתי הרבה בזמן האחרון ועד כמה שאני מבין תצורת סטריאו עדיפה מתצורת 5.1/7.1 לשמיעת מוזיקה.

אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין השניים הרי גם פה וגם פה אתה יכול לחבר חמש רמקולים וסאבוופר ולשמוע בכולם, או שלא?

ואם אני הולך בסוף על מגבר סטריאו, אני יכול לחבר זוג JBL E30 כקדמיים וזוג JBL E20 כאחוריים?

אני רוצה להוסיף שכל מה שאני אומר עכשיו זה בגדר תאוריה והמבחן האחרון כמובן יהיה לעבור בכמה חנויות מומלצות ולבחור את המערכת המתאימה ביותר לצרכים שלי ולחדר שלי.

פורסם

כן אתה יכול לחבר 5.1 ולשמוע בכולם, אבל קח בחשבון שכל המערכות 5.1 שמגיעות 5.1 בקופסה הרמקולים שלהן מותאמים זה לזה, לא בטוח שכל סאב ישמע טוב עם כל מערכת רמקולים.

עוד משהו, בקניה של שתי מערכות נפרדות אתה צריך לשנות את הווליום ברמקולים בנפרד, ואני לא חושב שהעוצמה בסולו 6 וה7 זהה (תצטרך לעבוד לפי יחס מסוים).

אם כבר הייתי קונה שתי מערכות זולות יחסית נפרדות הייתי מביא אחת מהמערכות הפשוטות של לוג'יטק ומנסה להסתדר עם הסאב, ומחבר גם את הסולו בתור קדמיים (האיכות בסראונד לא ממש משנה לי, רק כשאני שומע מוזיקה), לשיקולך.

פורסם

לגבי השלט, אני מאמין שלא תוכל לשלוט עליהם עם שלט אחד. הרמקול השמאלי מחובר לימני, וממנו הוא מקבל את השמע. ולכן השלט שולט על שניהם. אבל אם תשלב ארבעה רמקולים, זה לא שרמקול יעביר לכל האחרים. כך שתצטרך את שני השלטים.

פורסם

לא הבנת, הוא יצטרך לשנות את הווליום לפי יחס הווליום/ מספר בתצוגה ברמקולים, אני די בטוח שהעוצמה שהסולו 6 מפיקה שונה מזאת של ה7 אבל לשתיהן יש 60 רמות סה"כ, בגלל זה במקום לכוון את היחס בין כל הרמקולים פעם אחת כמו בכל מערכת נורמלית כשממקמים אותה ואז לשלוט על הכל בפעם אחת, הוא יצטרך לעשות זאת כל פעם שהוא רוצה לשנות את הווליום.

פורסם

הוא יכול לכוון את היחס ביניהם, ולשלוט בווליום דרך המחשב.

הוא גם יכול לקנות שלט למחשב שישלוט בווליום, ככה זה לא יהיה קשור לרמקולים וליחס העוצמות שלהם.

פורסם

שכחתי לציין (זאת הסיבה שבגללה התחלתי את כל העניין הזה) שבוא נאמר שהסולו 6 ישבו על וליום 40 קבוע, והוא ישמיע מהמחשב בעוצמה ששווה ל20 בסקאלה שלהם, יהיה רעש סטטי יחסית מורגש, לפחות בשבילי

פורסם

ברמקולים ברמה כמו של הSOLO, לא יהיה רעש סטטי.

אני בדקתי אותם, ושמעתי אותם לא פעם אחת, הגברתי על העוצמה המירבית ברמקולים ושלטתי דרך המחשב, הכל עבד מעולה, ללא רעשים לא רצויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים