עבור לתוכן

Samsung Q330-E vs. Dell Inspiron N3010 (4.5K ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שיעורי בית, סקירות והרבה קריאות אני נמצא בהתלבטות בין 2 דגמי מחשבים.

האחד סמסונג Q330 החדש : http://www.skypc.co.il/pl_product~SAM-NP-Q330--JS01IL~14~0.htm

השני דל N3010: http://www.skypc.co.il/pl_product~N3010-5500~14~0.htm

המפרטים של שנייהם מאוד דומים, עונים על הצרכים המבוקשים ונכון לעכשיו עומדים בתחום התקציב שלי.

הבעיה העיקרית שלי, שאני לא מצליח למצוא ביקורות עדכניות בנוגע למחשבים, ובנתיים בחנויות שבקרתי נותים לצודד במוצר היקר יותר כשפעם זה הדל ובפעמים אחרות זה הסמסנוג.

הצלחתי למצוא ביקורות רבות על הסמסונג אבל בגרסא הקודמת שלו שמגיעה עם מעבד I3, כרטיס מסך שונה, פחות מקום איחסון ופחות זיכרון. מה שכן הביקורות משבחות את הדגם ואת סמסנוג באופן כללי, העניין הוא שאני לא יודע אם זה יכול גם לשקף לגבי הדגם החזק יותר.

אני אשמח לשמוע/למצוא ביקורות שנוגעות למחשב בעיקר בכל הנוגע לביצועים תחת עומס וטמפרטורות שהמחשבים האלה מגיעים אלייהן.

כמובן שאני אשמח גם לשמוע ביקורות מנסיון אישי אם למישהו יש.

אולי ככה תוכלו לעזור לי להחליט מי מבין השניים רכישה יותר כדאית.

תודה רבה :)

פורסם

תחפש פה בפורום יש פה חברה שרכשו את ה q330

אני אישית בחרתי בסוף ב asus u35 לדעתי הוא נותן תמורה טובה יותר מהמתחרים

פורסם
  • מחבר

אהלן אלנבי, אני אשמח אם תפנה אותי למפרט שאתה בחרת או למפרט היותר מומלץ של המחשב שהצעת.

כבר קיבלת את המחשב? האם אתה מרוצה? מי נותן השירות שלהם והאם הוא ידוע לחיוב\שלילה?

תודה.

פורסם

אני מאוד מרוצה מהאסוס U35 יש לי אותו כבר שבועיים - רשמתי פה בפורום את המסקנות שלי :

תעשה פשוט חיפוש על u35jc...

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10961

לי היה הכי חשוב - הפרמטרים הבאים : מקלדת, מסך איכותי, זמן סוללה וביצועים טובים.

התרשמות שלי אחרי שבועיים :

בגדול מקלדת מעולה - הכי קרובה למקבוק.

הנייד לא מתחמם ביחס למתחרים (המתחרים מאוד סובלים מזה)

זמן סוללה מעולה - היצרן מצהיר על 10+ בשימוש סביר הגעתי ל 8.5 שזה ממש מעולה.

אני מפתח עליו לאנדרויד והוא עובד מעולה - לא ראיתי בעיות ביצועים (אני עובד מול סביבות נוספות)ץ

יש גם ביקורות ברשת - אז פשוט תקרא ותראה מה הכי מתאים לך

פורסם
  • מחבר

שאלה לי אלייך, אתה קנית אותו מKSP?

ואם כן, המפרט מדויק? וזה אכן המחיר? (מרגיש לי זול מידי, לעומת מה שנתקלתי בשיטוטי באינטרנט)

מעבר לכך, צריכה להיות בעיה לרכוש נייד בחנות כגון KSP (אפשר להגיד שהביקורות לרוב לא מהללות חנויות כאלה)?

מי הם נציגי האחריות?, להבנתי יש 2 נציגים אחראים למחשבי אסוס ואשמח לדעת מול מי אני הולך לעמוד במידה ואצטרך לממש אחריות.

תודה על הכל עד כה :) :)

פורסם

תבין שזה לא משנה איפה אתה קונה,

האחריות היא מול היבואן ולעולם לא מול החנות, מכל חנות שתקנה מהרגע שקנית אין להם שום קשר אליך.

לשאלתך -

הQ330 יותר דומה ל ASUS U30.

המשמעות זה שהמחשב לא כזה קל! באזור ה2.4 קילו..

אבל הוא בא עם כונן אופטי שלי אישית זה נראה חשוב. כמו כן הוא בנוי מסיבי ואיכותי בתחושה(זה אחת הסיבות למשקל). זמן סוללה דיי טוב.

שמעתי שמישהי השיגה אותו ב4500 מחיון - שזה מחיר משתלם מאוד.

הU35 -

מחשב שיותר קל, אבל בא בחשבון על פנייה פחות מסיבית. אין כונן אופטי.

כל השאר זהה מבחינת יכולת.

לגביי הדל, אני לא מכיר. אבל שים לב שגם הוא בא ללא אופטי, ועם מעבד חלש בהרבה מI5 של סאמסונג או של אסוס (I3 - 370M חזק ממנו.)

אני אישית אם חשוב לך המשקל הייתי הולך על ה U35. אם לא אז הסאמסונג עדיף.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, מצטער על ההקפצה, אבל בכל זאת נראה לי עדיף על לפתוח פוסט חדש.

לשאלתי, היום בקרתי במעבדות רונלייט, ולטענתם הם היבואנים הרשמיים של מחשבי אסוס, והדגם שמוצע למכירה בKSP (http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10961) הוא לא דגם שהם מייביאים, מה שהם מייבאים באותה סדרה הוא הדגם החלש יותר. עוד הוסיפו שיבואניים כמו ויז'ואל הם אכן יבואנים מורשים, אך לא עברו הכשרה מחברת אסוס לתפעול בעיות במחשבים ושרק המעבדה של רונלייט מוכשרת על ידי חברת אסוס עצמה.

כשבדקתי את המספרי טלפון שנמצאים תחת שורת האחראיות בעמוד של KSP הגעתי לחברת ויז'ואל ולחברת OMC. (בדקתי באינטרנט ולא בשיחה) כשבאתר של ויז'ואל רשום שהם הנציגים הרשמיים של חברת אסוס.

השאלה שלי פשוטה, אם אני רוכש את המחשב דרך KSP ומפעיל את האחראיות מי בעצם מטפל בי? מי באמת נציג רשמי ומה זה אומר לגבי האחריות שמציעה החברה שמנגד?

כמו כן רשום שהאחריות הינה בינלאומית, האם זה אומר שככה או אחרת המחשב יכול להשלח בכל עת לחברת אסוס עצמה ולקבל טיפול שם? (כמובן שמדובר במסגרת תקופת האחריות)

אני מקווה שהבנתם אותי ואשמח לתשובתכם

פורסם

קודם כל, מצטער על ההקפצה, אבל בכל זאת נראה לי עדיף על לפתוח פוסט חדש.

לשאלתי, היום בקרתי במעבדות רונלייט, ולטענתם הם היבואנים הרשמיים של מחשבי אסוס, והדגם שמוצע למכירה בKSP (http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10961) הוא לא דגם שהם מייביאים, מה שהם מייבאים באותה סדרה הוא הדגם החלש יותר. עוד הוסיפו שיבואניים כמו ויז'ואל הם אכן יבואנים מורשים, אך לא עברו הכשרה מחברת אסוס לתפעול בעיות במחשבים ושרק המעבדה של רונלייט מוכשרת על ידי חברת אסוס עצמה.

כשבדקתי את המספרי טלפון שנמצאים תחת שורת האחראיות בעמוד של KSP הגעתי לחברת ויז'ואל ולחברת OMC. (בדקתי באינטרנט ולא בשיחה) כשבאתר של ויז'ואל רשום שהם הנציגים הרשמיים של חברת אסוס.

השאלה שלי פשוטה, אם אני רוכש את המחשב דרך KSP ומפעיל את האחראיות מי בעצם מטפל בי? מי באמת נציג רשמי ומה זה אומר לגבי האחריות שמציעה החברה שמנגד?

כמו כן רשום שהאחריות הינה בינלאומית, האם זה אומר שככה או אחרת המחשב יכול להשלח בכל עת לחברת אסוס עצמה ולקבל טיפול שם? (כמובן שמדובר במסגרת תקופת האחריות)

אני מקווה שהבנתם אותי ואשמח לתשובתכם

VISUAL - בוא נגלה לך סוד קטן - זה לא באמת כזה ביג דיל לתקן נייד (יצא לי לעשות את זה כמה פעמים ואני לא טכנאי - החלפתי כבר מסך, מקלדת וכו')

אז כל הסיפור שם הוא מלחמה בין יבואנים - כרגיל כל אחד יעשה הכל בשביל לקבל את הכסף שלך על חשבון השני.

:-) תקח את המחשב שהכי מתאים לצרכים שלך - יש לך שקט לשנתיים אחרי זה גם ככה תרצה להחליף את הנייד...

אני לקחתי את ה - 35 מסיבה פשוטה כרגע הוא נותן את התמורה הכי טובה (אגב הוא בנוי מצויין ואני מכיר גם את ה 30 מקרוב).....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים