פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטיםאבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובהאבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"לאיך מסדרים את זה?רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים יש אפקטים שמבטלים את הצלילים שהזכרת, יכול להיות שנגעת בלוח הבקרה של כרטיס הקול ?
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים אתה הולך ללוח הבקרה של הכרטיס, ואיפה שאתה יכול לבחור אפקטים (חדר אמבטיה, צנור ביוב, אצטדיון וכו') אתה עושה "איפוס".זה אמור לעבוד.יש מצבים גם שהכבל שאיתו אתה מחבר יכול להיות תקול, תנסה לבדוק אם כבל אחר יסדר את הבעיה.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים מחבר לא נגעתי באפקטים אבל בכל מקרה עשיתי איפוסבקשר לכבל תקול אני לא חושב שזאת הבעיה, ניסיתי לשנות תמיקום של הכבלים ואז זה בכלל לא עובדבעיה מוזרה ביותר שבמשחקים שומעים רק קולות רקע
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים כניראה זו בעיה שקשורה לפיצול של האות יתכן שהרמקולים שלך מוגדרים כ סטאריאו תיכנס בלוח הבקרה >צלילים והתקני שמע >הגדרות רמקול/מתקדם ושם תראה בלשנית למטה על איזה רמקולים אתה מוגדר ותראה אם אתה יכול לשנות אם לא תכנס להגדרות של הכריס קול שלך ותבדוק את הגדרות הרמקול.זה בתנאי שהבעיה היא לא בחומרה עצמה . האם התופעה מתקיימת גם בסרטים ? או אולי רק במשחקים הספציפיים האלו האם יש מצב שבו הרמקולים עובדים בתצורה שך 5.1 בתיפקוד טוב ?
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים כניראה זו בעיה שקשורה לפיצול של האות יתכן שהרמקולים שלך מוגדרים כ סטאריאו תיכנס בלוח הבקרה >צלילים והתקני שמע >הגדרות רמקול/מתקדם ושם תראה בלשנית למטה על איזה רמקולים אתה מוגדר ותראה אם אתה יכול לשנות אם לא תכנס להגדרות של הכריס קול שלך ותבדוק את הגדרות הרמקול.זה בתנאי שהבעיה היא לא בחומרה עצמה . האם התופעה מתקיימת גם בסרטים ? או אולי רק במשחקים הספציפיים האלו האם יש מצב שבו הרמקולים עובדים בתצורה שך 5.1 בתיפקוד טוב ?אם הרמקולים היו מחוברים ומזוהים ע"י הכרטיס במצב סטריאו, לא הייתה אמורה להיות הבעיה.יכול להיות ששיחקת עם מספר הרמקולים ?תבדוק שהרמקולים אכן מחוברים בסטריאו, זה אמור לפתור בעיה זו.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים מחבר אממ הווינדוס 7 באנגלית רק אם תוכל לתרגם את הפעולות שרשמת davidושאני שם על מצב סטיראו לא שומעים כלום בכלל ,זה עובד רק על מצב 5.1והבעיה קיימת רק במשחקים כמו שציינתי הנ"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.